Allah seni davul etmeye e mi???
Napam ben gavurca ninniyi, halis mulis Türk ninnisi dandili dandili dastana dururkene heeee.....
düdük makarnasına bakın helemısır koçanı pislük unutulacak kadın değilmiş gırgırıyede ki sabayat gibi oşşş totomun kenarı diyesim var
Unutulmuş olacak ki , tarihte Firuze'nin F'si hatta Üzümün kurusu ya da Güllaç gibi terimleri bile geçmiyor :)))
ahanda şuraya yazıyorum demedi demeyin sonra banabence haticeyi nigar kurtaracak gülşahtan. Hatice sultan canını kurtardığı için nigara borçlu olacak ve sarayda kalmasına birşey demeyecek. Süleymanın yanına ilk hürrem gidecek fakat halveti firuze ile yapacak gibi...
Daha önce de söylediğim gibi firuzenin bölümleri uzatıldı. çünkü diziye hareket kattığı düşünülüyor. Fakat firuzenin hayalini hatırlayanlar firuzenin nasıl öleceğini tahmin etmişlerdir. Firuze bir hançer ile ölecek...
Her neyse hmm bir de söylemeden geçemeyeceğim Hürroş her geçen bölüm güzelleşiyor maşallah
hürrem halvete girmiş olmalı çünkü halvete giydiği kırmızı elbise üstündeyken saçlar dağınık halde koridorda iboyla konuşuyor demekki sülo ilen dağıtmışlar saçı başı:))))
firuzenin dedine bakin unutlcak kadin degilmis tahta kurunun önde gideni
[video=youtube;vF5sIT1bXi4]http://www.youtube.com/watch?v=vF5sIT1bXi4[/video]
kızlarrrr koşun ya fragmana bakınnnçocuklar büyümüş ay şok oldum mihrimah gelmiş pelın yani çocukta arka sıradakılerde oynayan kötü çocuk
yalnız çocuklar büyümüş...fürüze gıcığı hala sarayda..olaya gelin yaa uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
neyse ki çocuğu yok kuru üzümün. bebesi olmadan bi gideydi sarayımızdan
kıskanmayalım litfen
zeboşummmmmm annnemmmmmm bebemi didinnnnn oda olaur inşallahhhhhhanası gibiiiiii üzüm gözleriiii olurrrr inşallahhh yarabbimmmmmmmm
Böyle 30 sene aynı kalacak sırrı bize de söylesin ne kullanıyo
ne bebesi ablaevli irkekle beraber zaten bi de bebesi mi olsun. inşallah olmaz
ne kullancak şekerim Allah vergisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?