Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Allah seni davul etmeye e mi???
Napam ben gavurca ninniyi, halis mulis Türk ninnisi dandili dandili dastana dururkene heeee.....

niye kız şimdiki bebeler dandiniyi sevmez ben sana söylim. gece uyutmazsa bunu söyle ya da tlfnuna kaydedip dinlet. bak nasıl uyuycak kuzun

Son düzenleme:
düdük makarnasına bakın hele mısır koçanı pislük unutulacak kadın değilmiş gırgırıyede ki sabayat gibi oşşş totomun kenarı diyesim var

düdük makarnasına bakın hele mısır koçanı pislük unutulacak kadın değilmiş gırgırıyede ki sabayat gibi oşşş totomun kenarı diyesim var

Unutulmuş olacak ki , tarihte Firuze'nin F'si hatta Üzümün kurusu ya da Güllaç gibi terimleri bile geçmiyor :)))

ahanda şuraya yazıyorum demedi demeyin sonra bana bence haticeyi nigar kurtaracak gülşahtan. Hatice sultan canını kurtardığı için nigara borçlu olacak ve sarayda kalmasına birşey demeyecek. Süleymanın yanına ilk hürrem gidecek fakat halveti firuze ile yapacak gibi...

Daha önce de söylediğim gibi firuzenin bölümleri uzatıldı. çünkü diziye hareket kattığı düşünülüyor. Fakat firuzenin hayalini hatırlayanlar firuzenin nasıl öleceğini tahmin etmişlerdir. Firuze bir hançer ile ölecek...

Her neyse hmm bir de söylemeden geçemeyeceğim Hürroş her geçen bölüm güzelleşiyor maşallah

arkadaşlar firuzehalvete hazırlanıyor ama hatırlayınn mehmet için süleymana gitmedi bence ondan mahi soruyorr

hürrem halvete girmiş olmalı çünkü halvete giydiği kırmızı elbise üstündeyken saçlar dağınık halde koridorda iboyla konuşuyor demekki sülo ilen dağıtmışlar saçı başı:))))

kızlarrrr koşun ya fragmana bakınnn çocuklar büyümüş ay şok oldum mihrimah gelmiş pelın yani çocukta arka sıradakılerde oynayan kötü çocuk
yalnız çocuklar büyümüş...fürüze gıcığı hala sarayda..olaya gelin yaa uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

Çocuklar büyümüş hürrem hala aynı

neyse ki çocuğu yok kuru üzümün. bebesi olmadan bi gideydi sarayımızdan

safişşşşşş annemmmm firuzeeeee o sarayda kalacak o kadar işteeeeee

ne bebesi ablaevli irkekle beraber zaten bi de bebesi mi olsun. inşallah olmaz

ne kullancak şekerim Allah vergisi

heçççç bellli olmazzz o döenmlerde oluyormuş demekki gerçi hğnkarın gözdesi yaaa bişi olmaz ona

şekerlerim ben kaçıyorummmm iyi akşamlarrrrr öpüldünüzzzz kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…