niyeeeee soğudun ayolllll bitiyordun ona haniiiii nolduuubaşka damat arayaxaz sana artıkkkkk pehlüle nolduuuu şutladınmı onuuuu
sebebi yok abla artık çekici gelmiyor hiçbirisidepresyona mı girdim nedir:44: reel de biri var abla. ee yani eli yüzü düzgün, işi de var
emme beyaz spor ayakkabı ve beyaz çorap giyiniyobi de beyaz kot pantul hep ama ya hep peşimde dolanıyo ama olmaz
beyaz çorap giyiyorsaa cııkksssss yaaaaa başka renk giysinnnn söledeee
nasıl birisi buuuu iyimi bariiiii tanısan birazcıkkk
zibinim beyaz çorapmı ııııııı ya boşer o zaman
iyi biri, benle de konuşmak istiyor. hep muhabbet açıyor ama o beyaz çorapları yok muunassı diyim abla başka renk giy diye 2 haftadır insan hep mi giyer
boş verdim zaten abla:2:
tarzı öyle demekki boşver kuzummm sen bunuuuuubaşka renk giymiut demekki salla gitsinnn boşverrr
salladım zaten
muhteşem gece gelse de izlesek. ceza almayalım abla
sebebi yok abla artık çekici gelmiyor hiçbirisidepresyona mı girdim nedir:44: reel de biri var abla. ee yani eli yüzü düzgün, işi de var
emme beyaz spor ayakkabı ve beyaz çorap giyiniyobi de beyaz kot pantul hep ama ya hep peşimde dolanıyo ama olmaz
reyiz üzülcek gene abla:2:heeeeee vallla zibincimmmmm
bu hafta ne olacak acaba
gızzzz zibuşummmmmöyle eli yüzü düzgün diye hemen okeyleme bekle azıcık yeni talipler çıkar filan hem ben zılgıt çekebiliyorum lililililililiiiğğğ zılgıt bızım işimiz
deli kızım, bebek dedin de aklıma geldisenin beben olacak, al ninniyi dinle iyice öğren. bebeni bu ninniyle uyut
[video=youtube;YSjH9Wm_OkY]http://www.youtube.com/watch?v=YSjH9Wm_OkY&feature=related[/video]
sen de atla züpürgemeparçalıycaz onları
deli kızım, bebek dedin de aklıma geldisenin beben olacak, al ninniyi dinle iyice öğren. bebeni bu ninniyle uyut
[video=youtube;YSjH9Wm_OkY]http://www.youtube.com/watch?v=YSjH9Wm_OkY&feature=related[/video]
sen de atla züpürgemeparçalıycaz onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?