Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
niyeeeee soğudun ayolllll bitiyordun ona haniiiii nolduuu başka damat arayaxaz sana artıkkkkk pehlüle nolduuuu şutladınmı onuuuu

sebebi yok abla artık çekici gelmiyor hiçbirisi depresyona mı girdim nedir:44: reel de biri var abla. ee yani eli yüzü düzgün, işi de var

emme beyaz spor ayakkabı ve beyaz çorap giyiniyo bi de beyaz kot pantul hep ama ya hep peşimde dolanıyo ama olmaz

beyaz çorap giyiyorsaa cııkksssss yaaaaa başka renk giysinnnn söledeee

nasıl birisi buuuu iyimi bariiiii tanısan birazcıkkk

beyaz çorap giyiyorsaa cııkksssss yaaaaa başka renk giysinnnn söledeee

nasıl birisi buuuu iyimi bariiiii tanısan birazcıkkk

iyi biri, benle de konuşmak istiyor. hep muhabbet açıyor ama o beyaz çorapları yok muu nassı diyim abla başka renk giy diye 2 haftadır insan hep mi giyer
zibinim beyaz çorapmı ııııııı ya boşer o zaman

boş verdim zaten abla:2:

iyi biri, benle de konuşmak istiyor. hep muhabbet açıyor ama o beyaz çorapları yok muu nassı diyim abla başka renk giy diye 2 haftadır insan hep mi giyer

boş verdim zaten abla:2:

tarzı öyle demekki boşver kuzummm sen bunuuuuu başka renk giymiut demekki salla gitsinnn boşverrr

BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl’da fırtınalar kopmaya devam ediyor.

Hatice Sultan’ı ölümden kurtaran kişi kim? İbrahim Paşa Hatice Sultan’ın kalbini yeniden kazanabilecek mi? Yemin töreni, Şehzade Mehmet ve Şehzade Mustafa’nın arasını açacak mı? Hürrem Sultan giderek yakınlaştığı Firuze’nin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Hürrem Sultan’ın oyununa gelen Gülşah, Hatice Sultan’ı öldürmeye teşebbüs ediyor. Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa çıktıkları Doğu seferinden payitahta dönüyor. Saltanat vekilliği yapan Mustafa, Mahidevran’la birlikte Manisa’ya dönüş hazırlığı yapıyor. Şehzade Mehmet, görkemli bir yemin töreniyle yeniçeri ocağına kabul ediliyor.

Hatice Sultan’ı öldürmek isteyen Gülşah, tehlikeli bir oyunun kurbanı olur. Mahidevran, Gülşah’ın tek başına Hatice’yi öldürmeye teşebbüs edebileceğine inanmaz. Ancak Hürrem, bu belayı def etmek için her şeyi düşünmüştür.

Hürrem, Firuze’nin aradığı kadın olduğunu bilmeden onu yakınında tutmaya devam eder. Nigar ise gerçeği bilmesine rağmen susmayı tercih eder!

Süleyman ve İbrahim’in doğu seferinden dönüşü ise sarayı sevince boğar. Aradan geçen zaman herkesi değiştirmiştir. Süleyman, evlatlarının büyüdüğünü görmekten memnundur. Süleyman’ın döner dönmez kimi çağıracağı ise merak konusudur. Hürrem mi yoksa Firuze mi?

Hatice, İbrahim’le uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelir. Bu karşılaşma, ikili arasındaki buzların kolay kolay erimeyeceğini gösterir. Nigar’ın saraydaki varlığı, yeni fırtınalara gebedir..
Öte yandan, şehzade Mehmet’in yeniçeri ocağına kabul merasimi için hazırlıklar sürer. Bu durum Mehmet’i tahta bir adım daha yakınlaştırdığı için Hürrem ve Mahidevran arasında gerilim artar.

gızzzz zibuşummmmm öyle eli yüzü düzgün diye hemen okeyleme bekle azıcık yeni talipler çıkar filan hem ben zılgıt çekebiliyorum lililililililiiiğğğ zılgıt bızım işimiz

heeeeee vallla zibincimmmmm

bu hafta ne olacak acaba
reyiz üzülcek gene abla:2:
gızzzz zibuşummmmm öyle eli yüzü düzgün diye hemen okeyleme bekle azıcık yeni talipler çıkar filan hem ben zılgıt çekebiliyorum lililililililiiiğğğ zılgıt bızım işimiz

zaten okeylemedim ceylan gözlüm

bi ben çekemiyorum dessene neyse siz zılgıt çekin ben de ıslık çalarım

Allah seni davul etmeye e mi???
Napam ben gavurca ninniyi, halis mulis Türk ninnisi dandili dandili dastana dururkene heeee.....

Allah seni davul etmeye e mi???
Napam ben gavurca ninniyi, halis mulis Türk ninnisi dandili dandili dastana dururkene heeee.....

kendimi yaşlanmış hissetim
birden bire kocamn olmuş bunlar ya
üzüm kurusu hayla daha sarayda hürrem yakar o sarayı artık

özete göre, hürremin niyeti haticeyi öldürtmek değilmiş ama neymiş anlayamadım. 2. fragmanda, tahta kurusu mahi, üzüm kurusuna hünkarımız hala seni çağırmadı mı diyo, demekki önce hürremi çağırmış bi süre geçmiş firuzeyi halla istememiş, firuze de merak etmeyin ben unutulacak kadın değilim diyor... ama 1. fragmanda onunda bir yeni kıyafet giyip halvete hazırlandığı sahne vardı(
mihrimah ve mehmet büyümüş, mehmet yeniçeri ocağına kabul ediliyor.. ibo bebelerini seviyor, bi de nigarla karşılaşıyor galiba.. resimlere bakılırsa mahi manisaya gidiyor gibi..

Son düzenleme:
firuzenin dedine bakin unutlcak kadin degilmis tahta kurunun önde gideni

[video=youtube;vF5sIT1bXi4]http://www.youtube.com/watch?v=vF5sIT1bXi4[/video]

hasbama baaaakkkkkkk...unutulcak kadın değilmiş helee heleee dur sen durrrr sülo bu sendende gönlü geçerrr giiderrr adın bile kalmaz aklında.......:106::128:

ÖZET

Muhteşem Yüzyıl’da fırtınalar kopmaya devam ediyor.

Hatice Sultan’ı ölümden kurtaran kişi kim? İbrahim Paşa Hatice Sultan’ın kalbini yeniden kazanabilecek mi? Yemin töreni, Şehzade Mehmet ve Şehzade Mustafa’nın arasını açacak mı? Hürrem Sultan giderek yakınlaştığı Firuze’nin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Hürrem Sultan’ın oyununa gelen Gülşah, Hatice Sultan’ı öldürmeye teşebbüs ediyor. Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa çıktıkları Doğu seferinden payitahta dönüyor. Saltanat vekilliği yapan Mustafa, Mahidevran’la birlikte Manisa’ya dönüş hazırlığı yapıyor. Şehzade Mehmet, görkemli bir yemin töreniyle yeniçeri ocağına kabul ediliyor.

Hatice Sultan’ı öldürmek isteyen Gülşah, tehlikeli bir oyunun kurbanı olur. Mahidevran, Gülşah’ın tek başına Hatice’yi öldürmeye teşebbüs edebileceğine inanmaz. Ancak Hürrem, bu belayı def etmek için her şeyi düşünmüştür.

Hürrem, Firuze’nin aradığı kadın olduğunu bilmeden onu yakınında tutmaya devam eder. Nigar ise gerçeği bilmesine rağmen susmayı tercih eder!

Süleyman ve İbrahim’in doğu seferinden dönüşü ise sarayı sevince boğar. Aradan geçen zaman herkesi değiştirmiştir. Süleyman, evlatlarının büyüdüğünü görmekten memnundur. Süleyman’ın döner dönmez kimi çağıracağı ise merak konusudur. Hürrem mi yoksa Firuze mi?

Hatice, İbrahim’le uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelir. Bu karşılaşma, ikili arasındaki buzların kolay kolay erimeyeceğini gösterir. Nigar’ın saraydaki varlığı, yeni fırtınalara gebedir..
Öte yandan, şehzade Mehmet’in yeniçeri ocağına kabul merasimi için hazırlıklar sürer. Bu durum Mehmet’i tahta bir adım daha yakınlaştırdığı için Hürrem ve Mahidevran arasında gerilim artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…