Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
millet dogurdukca dogururken,cocuklar büyümüş ama firuze de bebe yok.. sanırım dogum kontrol hapını ilk icat eden hatun buymuşş

neyse ki çocuğu yok kuru üzümün. bebesi olmadan bi gideydi sarayımızdan
yok daha neler, tarihte olmayan bi hatunu soktular diziye hadi neysede birde olmayan bebeyi yaptıracak kadar abartmazlar yaa..

millet dogurdukca dogururken,cocuklar büyümüş ama firuze de bebe yok.. sanırım dogum kontrol hapını ilk icat eden hatun buymuşş
topu topu 3-5 kere halvete girdi millet senelerce deniyor, modern tıp bilem 1 sene deneyin diyor, bi de hatunda stres faktörü var tabii:)) ee süloda 40ını buldu sperm kalitesi düşmüştür mahiyide 5 sene gebe bırakamadı. eee demekki maharet hürremdeymiş, sultanların en doğurganı o, 2 ayda bir doğurdu maaşşallahhhh :))))

O kahküllerle, şahken şahbaz olmuş kuru fasülye

eğer çocuğu veledi zina olmaz mı evli biri zinaya giriyosa çocukta veledi zina olur

hertürlü nikasız birliktelik zina diye biliyorum ben...
hürrem de ben eskiden köleydim ama artık özgürüm nikahsız birlikte olursak zina olur kabul edemem demişti süloya, demekki köleninki zina sayılmıyormuş...

Son düzenleme:
muhteşem gece nihayet çocuklar büyüyooo mıstafffafaaaammmmm..
geçen hafta irmik helvası vardı bu akşam un helvası yapıyorum ...hürrem akşamıı osmanlı tatlılarıyla geçiyorrr :13:

yaw artık hürremin saltanatını izlemek istiyorum ben bıktım bu araya reyting uğruna soktukları cariyelerden

safişşşşşş annemmmm firuzeeeee o sarayda kalacak o kadar işteeeeee

ablacımmm son bolumlerınız tadını çıkarın gari

Eki Görüntüle 534794 Eki Görüntüle 534795
Sen kadınsan Mahiyle püsküllü güllaç ne, onlar kadınsa sen nesinnnn Hürroşummmmmm

tek kelimeyle hatun yıkılır
ayrıca fürüzenin kahkuller tam komedi olmuş o ne ya tiftik tiftik
fürüze çocuk doğuramaz tarihi yeniden yazdılar uyduruktan carıye soktular tamam da uyduruktan şehzade yapamazlar

Napıyonuz bea gaciler Tez vakitte firuze hayalinde gördüğü hançer ile öldürüleeeeee, süleymanın ... kesileeeee, hürrem güzel kızıl saçlarını ibonun boynuna dolayıp öldüreeee, hayde breeee

iyi seyirler fıstıklar

Bu arada sezon başlarken yapımcıların söylediği gibi cansu dere sadece 7 bölüm için anlaştıysa önümüzdeki hafta son rolünü oynayacak. İnşallah uzatmazlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…