Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fortunayı hazmedemiyor hürrem..seni nasıl mahi hazmetsin, böyle işte..herşey sırayla..
Sanki Hürrem, haremi kadınların iyiliği, özgürlüğü için mi kapattırdı..
kendisi yaşlandıkça kanuninin gözü genç cariyelere gidip ,yeni şehzadeler gelmesin diye..
kendini düşünerek yaptığı iş dolayısıyla iyi bişey oldu..iyilikten sayılmaz yaaani....
Bi de bi tehdit, bi tafra hürrem de, sorma..valideyi tehdit etti,kanuniyi tehdit etti..cadoloz şey..
kadın erkeğini paylaşmıyor işte..
hiç bir kadınla paylaşmıyor ama!
yani ne cariyelerle,ne de saraya yeni gelen prensesle..
ültümatom veriyor koca padişaha..
ilerleyen bölümlerde de,ilk kez bir köle cariye olarak,padişaha kendini azlettirip nikah kıydırtacak..
yani günümüze,bize en yakın şahsiyet orda hürrem..
neden bu şekilde de düşünülmüyor anlamıyorum..
ilerleyen bölümlerde de,ilk kez bir köle cariye olarak,padişaha kendini azlettirip nikah kıydırtacak..
Henüz izleme fırsatı buldum diziyi ve bir kere daha Sülüman efendiye kıl oldummmEgolarını tatmin ediyor ya resmen paylaşılamayan erkek olarak tipitipppp
Atammmm nur içinde uyu, sayende kadına ET gözüyle bakılan Osmanlı Devletinde yaşamaktan kurtulduk
Tabi Hürremciğimin emeklerini de görmezden gelemeyiz![]()
Aslında çamaşırhanede yangın çıkarmak iyi fikir. Ama sonra demeyecekler mi İsabella ile yancısı çamaşırhaneye nasıl ve neden geldi diye? Hepten kül olmalarını beklemek lazım. O zaman da odalarında bulunamayınca bunlar nereye gitti muhabbeti olacak.
aklıma şu geldii....isabella av köşkünü yaktı.....o zaman kurtarmasalar yanacaklardı.......hürrem süloya dediya haremide yakar bu diye
Evet ama o zaman İsabella'nın Süleyman'ın elinden kurtulmak gibi bir düşüncesi vardı. Şimdi ayıla bayıla girdi hünkarın koynuna. Haremi yaktığı düşünülürse en fazla diğer kızlar Süleyman'la birlikte olmasınlar diye kıskançlığından yaktığı düşünülür gibime geliyor. Sultanlara dokunamaz zaten onların odaları ayrı olduğu için.
şimdi kitabı okuyorum süleyman hürremden sonra bir venedikli bir kızı alıyor ....bunu duyan hürrem aynı biizm diizideki hürroş gibi çıldırıyor.... ama yanındaki hizmetisi nigardan daha güzel bi fikirle geldi....bişey hazırladı halvetten önce hürrem süloyla yemek yemek istedi...yemeklerine o karışımı attı...kendi yemedi...binbir tatlı dille hünkarı oyaladı yemeğin yarısını yedirdi..halvette tık olmadı ...süloda kızı öldürttü....aynı dizideki matrakcının sevgilisini öldürme biiçimde olmuşş....ama haram ağsı kıza aşık olduğundan. ellerini ve çuvalın ağzını gevşek bağladı...kızı başka sandalların olduğu yere yakın attı kızı o kayıkcılar kurtardı
şimdi kitabı okuyorum süleyman hürremden sonra bir venedikli bir kızı alıyor ....bunu duyan hürrem aynı biizm diizideki hürroş gibi çıldırıyor.... ama yanındaki hizmetisi nigardan daha güzel bi fikirle geldi....bişey hazırladı halvetten önce hürrem süloyla yemek yemek istedi...yemeklerine o karışımı attı...kendi yemedi...binbir tatlı dille hünkarı oyaladı yemeğin yarısını yedirdi..halvette tık olmadı ...süloda kızı öldürttü....aynı dizideki matrakcının sevgilisini öldürme biiçimde olmuşş....ama haram ağsı kıza aşık olduğundan. ellerini ve çuvalın ağzını gevşek bağladı...kızı başka sandalların olduğu yere yakın attı kızı o kayıkcılar kurtardı
Hürrem'i,
erkeğinden (padişah da olsa.. gelenekselleşmiş harem hayatı içinde dahi)
sadakat beklediği için,bu konuda direndiği için,hiç bir koşulda herhangi bir kadınla birlikte olmasına razı olmadığı için,oh ben şehzade anasıyım sultanım yan gelip yatayım,güllü lokumlarımla şerbetimi içeyim,sülüman da istediğini yapsın,arada da yanıma uğrar nasıl olsa demediği için seviyorum..
bize benzediği için..
Hürrem'i,
sadakat beklediği için,bu konuda direndiği için,hiç bir koşulda herhangi bir kadınla birlikte olmasına razı olmadığı için,oh ben şehzade anasıyım sultanım yan gelip yatayım,güllü lokumlarımla şerbetimi içeyim,sülüman da istediğini yapsın,arada da yanıma uğrar nasıl olsa demediği için seviyorum..
bize benzediği için..
Hürrem'i,
bize benzediği için..