Saç Bakım Ürünleri Müjde Maşasız, Beklemesiz, Sadece 15 Dakikada, 4-5 Ay Kalıcı Düzlük Buldum

Kızlar ben siteye üye olup siparişi vermeyi düşünüyorum ama ne kadar güvenilir bilemedm:/

Toptan kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunuyor bu ürün izmirde gıda çarşısında var mesela ama uzun saçlar için önermiyorlarmış

Son mesajı okuyunca siteye üye oldum yorum yazabilmek adına. Yanlış kullandıysanız saçlarınız tabii ki yanar. Ama burada olumlu yorum yapanları satıcılıkla suçlamanız komik olmuş. Ürünü ilk başta kuaförüm saçıma uyguladı Ekim ayında. Herşey harika gitti. Sonra Şubat'ta netten sipariş verdim. Kuaföre gidip sürdürdüm ve yıkattım. Yine saçım dümdüz oldu. Bugün yine sipariş verdim. Üründe özellikle belirtilen şey, saçta tutulma süresi ve uygulanacak saçın boya vs gibi çok işlem görmemiş olması gerektiğidir. Gülsüm Hanım sanırım ya saçlarınız boyalı ya da ürünü çok uzun süre tuttunuz saçınızda. İstediğiniz şekilde fotoğraf da yollarım, uygulatırken kameraya da çekerim. Sakın bana da satıcı yaftası yapıştırmayın.

Ha bu arada bahsettiğim ürün dark and lovely. Netten 51 liraya alıyorum. Gitti gidiyordan sipariş veriyorum.

Back
X