Ee naptınız peki? Buna rağmen orda kalmadınız dimi? O sizi çoktan gözden çıkarmış eşyaları satarak. ..Bende en cok firinimi ozluyorum :)
Esimle tekrar denemek icin dondugumde hicbir esyam kalmamisti evde. Hepsini satmis :) oturup aglamistim firinim icin :)
Zor gunlerinizi atlatmissiniz. Ne guzel. Tatli heyecanlar sarmis. Mutlulugunuz daim olsun .
Bende en cok firinimi ozluyorum :)
Esimle tekrar denemek icin dondugumde hicbir esyam kalmamisti evde. Hepsini satmis :) oturup aglamistim firinim icin :)
Zor gunlerinizi atlatmissiniz. Ne guzel. Tatli heyecanlar sarmis. Mutlulugunuz daim olsun .
Bende en cok firinimi ozluyorum :)
her zaman mutlu olun
ve bol bol nazar duası okuyun şayet bu kadar mutlu olmanızı muhakkak çevrenizde çekemeyen kem gözlüler olur baştan önlem alın
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine size çoook mutlu, huzurlu, sevgi ve saygı dolu bir evlilik nasib eder inşaAllah.
Darısı tüm hakeden kadınların başına
Kızlar beni tanıyanlarınız var. Yillar once yapilmis mutsuz 2 aylik bi evlilik gecmisti basimdan. Bosanma ve toparlanma surecinde kk'dan baya destek aldim. Bi nevi tesekkur konusu ama nereye acacagimi da bilemedim. Simdi biri var hayatimda ve nişanlanıyoruz. Aileler iyi anlasti masallah. Ailem de cocugu cok sevdi. Sandığım kadar kötü olmadı hayat. Zorlanılan yönler olsa da yine de bir sekilde oluyomus biseyler.
4 yil once tutunacak hicbir dalimin olmadigi kotu bir evlilige az daha bulasik legenimi bile ozledigim icin geri mi donsem diye dusunuyordum. Simdi diyorum ki iyi ki bir bulasik legenine hayatimi yakmamisim :)
Ha şoyle de bir sey var. Insanin 4x4 lugu de yok. Eslerinizde iyi yonler varsa, cicek almadi bocek almadi diye sakin birakmayin. Bosanmak imkansiz olmasa da cok zor. Benim durumum cok uc bir ornekti :)
Mesajimin sonuna gelirken hepinize destekleriniz icin tesekkur ediyorum bol dua bekliyorum :) hayirli cumalar
Bosanirken esim sehir degistirmisti isi icin.giderken hepsini satmis. Satamadiklarini dagitmis ihtiyaci olanlara. Inanin evde bir tel tokam bile kalmamisti. Bir araya geldigimizde esimin ablasinin evinde yasadik 1.5 ay. Gorumcem evli cocugu var. Biz geldik ve kayinvalidem tabi.. ust uste gecti 1.5 ay. Yeniden duzen kurmak toparlamak istedim ben. Esimin ailesi acele etmeyin seneye cikarsinjz dedi. Ve esimle anlasmazliklarimiz artti. En iyisi ayrilmak oldu.Ee naptınız peki? Buna rağmen orda kalmadınız dimi? O sizi çoktan gözden çıkarmış eşyaları satarak. ..
Bosanirken esim sehir degistirmisti isi icin.giderken hepsini satmis. Satamadiklarini dagitmis ihtiyaci olanlara. Inanin evde bir tel tokam bile kalmamisti. Bir araya geldigimizde esimin ablasinin evinde yasadik 1.5 ay. Gorumcem evli cocugu var. Biz geldik ve kayinvalidem tabi.. ust uste gecti 1.5 ay. Yeniden duzen kurmak toparlamak istedim ben. Esimin ailesi acele etmeyin seneye cikarsinjz dedi. Ve esimle anlasmazliklarimiz artti. En iyisi ayrilmak oldu.
Arkadasin konusunu isgal ediyorum :) kusura bakma saft :)
Kızlar beni tanıyanlarınız var. Yillar once yapilmis mutsuz 2 aylik bi evlilik gecmisti basimdan. Bosanma ve toparlanma surecinde kk'dan baya destek aldim. Bi nevi tesekkur konusu ama nereye acacagimi da bilemedim. Simdi biri var hayatimda ve nişanlanıyoruz. Aileler iyi anlasti masallah. Ailem de cocugu cok sevdi. Sandığım kadar kötü olmadı hayat. Zorlanılan yönler olsa da yine de bir sekilde oluyomus biseyler.
4 yil once tutunacak hicbir dalimin olmadigi kotu bir evlilige az daha bulasik legenimi bile ozledigim icin geri mi donsem diye dusunuyordum. Simdi diyorum ki iyi ki bir bulasik legenine hayatimi yakmamisim :)
Ha şoyle de bir sey var. Insanin 4x4 lugu de yok. Eslerinizde iyi yonler varsa, cicek almadi bocek almadi diye sakin birakmayin. Bosanmak imkansiz olmasa da cok zor. Benim durumum cok uc bir ornekti :)
Mesajimin sonuna gelirken hepinize destekleriniz icin tesekkur ediyorum bol dua bekliyorum :) hayirli cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?