- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aysaft konularını biliyorum çok sevindim ya. Umarım çok mutlu olursun. Bu da beni kimse almaz diye boşanmayıp çeken insanlara kapak olsun. Önemli olan sizi birinin alması değil mutlu olmanız.
Yooook öyle değil işte.İlginç geldi leğen, fırın, mandal :)
Sanirim ben de tüm eşyalar gözümün önünde olduğu için ağlayacağim.
Satmak kurtulmak istiyorum her şeyden.
Hepimize mutluluklar diliyorum.
Bulaşıkları makinada yıkadığınız rahat ve mutlu bir ömür diliyorum.
Mandallari çok merak ettimYooook öyle değil işte.
Benim de hepsi gözümün önündeydi de arada annemlere gittiğimde ya da kendi evimde yalnız uyurken mandalları biri çalacakmış gibi hışımla uyanır kalkıp çamaşır yıkardım.
Hani yıkanan çamaşırlara mandal takardım ki hırsız gelince "aaaaa bu mandalları nasıl alayım,çamaşırlar uçuşur,anlarlar benim olduğumu,polise haber verirler,yakalanırım" diye düşünürse mandallarım çalınmaz derdim kendimce...
Yani aslında iyi sıyırmışım kafayı o dönem...
Hep derim işte, öldüm der durur,yine yaşarsın...
Mandallari çok merak ettim
Ben de şu anda pek bişey yok kızlar. Uykum filan normal.
Sadece uyandığımda ilk inanamıyorum yeniden hatırlıyorum filan bosandigimı.
Burukluk oluyor.
Ara ara duygusallasiyorum ilk günden sonra nadiren ağladım.
Sonradan çıkmaz dimi acısı?
Bugün 3. Gün.
İlginç geldi leğen, fırın, mandal :)
Sanirim ben de tüm eşyalar gözümün önünde olduğu için ağlayacağim.
Satmak kurtulmak istiyorum her şeyden.
Hepimize mutluluklar diliyorum.
Hiç belli olmuyor bu işler.Mandallari çok merak ettim
Ben de şu anda pek bişey yok kızlar. Uykum filan normal.
Sadece uyandığımda ilk inanamıyorum yeniden hatırlıyorum filan bosandigimı.
Burukluk oluyor.
Ara ara duygusallasiyorum ilk günden sonra nadiren ağladım.
Sonradan çıkmaz dimi acısı?
Bugün 3. Gün.
Öncelikle tebrik ederim canım huzur dolu bir yuvan olur inşallah bundan sonra Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin.Kızlar beni tanıyanlarınız var. Yillar once yapilmis mutsuz 2 aylik bi evlilik gecmisti basimdan. Bosanma ve toparlanma surecinde kk'dan baya destek aldim. Bi nevi tesekkur konusu ama nereye acacagimi da bilemedim. Simdi biri var hayatimda ve nişanlanıyoruz. Aileler iyi anlasti masallah. Ailem de cocugu cok sevdi. Sandığım kadar kötü olmadı hayat. Zorlanılan yönler olsa da yine de bir sekilde oluyomus biseyler.
4 yil once tutunacak hicbir dalimin olmadigi kotu bir evlilige az daha bulasik legenimi bile ozledigim icin geri mi donsem diye dusunuyordum. Simdi diyorum ki iyi ki bir bulasik legenine hayatimi yakmamisim :)
Ha şoyle de bir sey var. Insanin 4x4 lugu de yok. Eslerinizde iyi yonler varsa, cicek almadi bocek almadi diye sakin birakmayin. Bosanmak imkansiz olmasa da cok zor. Benim durumum cok uc bir ornekti :)
Mesajimin sonuna gelirken hepinize destekleriniz icin tesekkur ediyorum bol dua bekliyorum :) hayirli cumalar
Maşallah. Bu özel günde ne güzel bir haber.
Seni üzen herkese, yeni kuracağın yuvandaki mutluluk kapak olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?