Müjdeli haber :)

saft senin adına çok mutlu oldum rabbim her daim yüzünü güldürsün.Senin durumundakilere mükemmel bir örneksin tebrik ederim..

Ay saft konularını biliyorum çok sevindim ya. Umarım çok mutlu olursun. Bu da beni kimse almaz diye boşanmayıp çeken insanlara kapak olsun. Önemli olan sizi birinin alması değil mutlu olmanız.

Allah razi olsunn gozlerim dolcak o derece :) ben en cok artik beni bekar biri almaz diye uzuluyodum. Karsima benden 20 yas buyuk 3 cocuklu adamlar bile getirdiler. Cevre aslinda yapiyo bunu. Ben genc istiyorum dedikce layik bulmayanlar oldu. Ama bu surecte karsima yasitim bekarlar bile cikti. Oluyomus demek ki umutsuz olmamak lazim ve de cevreye cok kulak asmamak :)

İlginç geldi leğen, fırın, mandal :)
Sanirim ben de tüm eşyalar gözümün önünde olduğu için ağlayacağim.
Satmak kurtulmak istiyorum her şeyden.
Hepimize mutluluklar diliyorum.
Yooook öyle değil işte.
Benim de hepsi gözümün önündeydi de arada annemlere gittiğimde ya da kendi evimde yalnız uyurken mandalları biri çalacakmış gibi hışımla uyanır kalkıp çamaşır yıkardım.
Hani yıkanan çamaşırlara mandal takardım ki hırsız gelince "aaaaa bu mandalları nasıl alayım,çamaşırlar uçuşur,anlarlar benim olduğumu,polise haber verirler,yakalanırım" diye düşünürse mandallarım çalınmaz derdim kendimce...
Yani aslında iyi sıyırmışım kafayı o dönem...
Hep derim işte, öldüm der durur,yine yaşarsın...

Mandallari çok merak ettim
Ben de şu anda pek bişey yok kızlar. Uykum filan normal.
Sadece uyandığımda ilk inanamıyorum yeniden hatırlıyorum filan bosandigimı.
Burukluk oluyor.
Ara ara duygusallasiyorum ilk günden sonra nadiren ağladım.
Sonradan çıkmaz dimi acısı?
Bugün 3. Gün.

Ben buzdolabımı özlüyorum cidden çok severek seçmiştim henüz boşanmadım ama o süreçteyim Bildiğin sen git her eşyamı bırak diyesim var :))

Sonradan cikabilir acisi bende aylar sonra cikti :) ama gulerek durumumla dalga gecerek hafiflettim. Hala bile o travmalarin etkisi var ama iyilesiliyor. Burulsan da geciyor. Biraz zaman lazim kendini birakma yeter

İlginç geldi leğen, fırın, mandal :)
Sanirim ben de tüm eşyalar gözümün önünde olduğu için ağlayacağim.
Satmak kurtulmak istiyorum her şeyden.
Hepimize mutluluklar diliyorum.

bitti sanırım olumsuz etkilemek istemiyorum dedikçe üzüldüm hep... hakkında hayırlısı olsun o eşyalarla hergün ağlarsın

Hiç belli olmuyor bu işler.
Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor acısı.
Kendini koşullama hiç bir şeye.
Akışına bırak sadece.
Mandalların hiç bir özelliği yoktu.
Hatta birgün komple alıp sepetiyle çöpe atmıştım zırlaya zırlaya...

Maşallah. Bu özel günde ne güzel bir haber.

Seni üzen herkese, yeni kuracağın yuvandaki mutluluk kapak olsun inşallah

Öncelikle tebrik ederim canım huzur dolu bir yuvan olur inşallah bundan sonra Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin.

bn eşime diyormki boşanrsak a dan z ye bütn aldğm şeyleri kargoya ver makyaj masamı başkası kullanrsa gelir ewini yakarm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…