Müjdeli haber :)

usenmedim eski konularini da okudum.
cok cok tebrik ederim cok zor seyler yasamissin dilerim bundan sonra coookkkk mutlu olursun.
simdi gecmisi hatirlatmak istemem ama vallahi merak ettim o adamdan tazminati fllan alabildin mi? sordugum ayip belki ama vallahi merak ettim...

Hicte oyle birsey yokmus demekki gordunmu bende 2 ay ne ki 8.5 yil suren cehennem gibi evlilik bile diyemeyecegim bir kabustan uyandim ama cevre onemli dedigin gibi kimse ayni sartlarda birini bulmami beklemedi esimin ilk evliligi ve benden 2 yas kucuk Rabbime sukurler olsun evlilik ned demekmiş simdiden ogrendim Rabbim hayirlisiyla neticelendirip sanada bu duygulari nasip etsin insallah.

Allah mesut etsin insallah
Ne guzel bir haber
Bosanma cok zor bilirim ,malesef yasadim
Hayatimi az cok yeniden duzene koydum ,ama geriye donup bakinca bosanma sureci ve yasadiklarim aklima gelince hala icim sizlar,gozlerim dolar ,cok kotu Allah kimseye yasatmasin,yuvami yikanlarinda dunyalari ustune yikilsin insallah

Bu hayırlı ve anlamlı günde başta siz olmak üzere,
tüm zorluklara rağmen kendisine olan saygısını kaybetmemek için böyle bir ülkede boşanma cesareti gösteren bütün kadınlara çok çok mutlu olacakları ve "iyi ki böyle yapmışım Allah daha güzel kapılar açtı" diyebilecekleri bir hayat diliyorum.

Yok hic bisey alamadim bi de davam reddedildi ustune. Anlasmali bosandik ve onun avukat masrafini da odememi istedi ustune :) ben de rest cekince mecbur odedi ve bitti. Goruyosun dimi ustune bi de para istiyor :))

Aminn sizin adiniza da cok sevindim gercekten iyi olabiliyor demek hala az da olsa korkularim var cunku :)

Dua ederken sadece kendime etmem, darda olan ihtiyacı olan herkese dermanını ver Allahım diye dua ederim. Mutlu oldum ben de insanların iyi dusunceleri sanki bir yerlerde zor durumda olan insanları buluyor gibi hissettim. Allah mutluluğunu daim etsin, nazarlardan korusun rabbim.

Yok hic bisey alamadim bi de davam reddedildi ustune. Anlasmali bosandik ve onun avukat masrafini da odememi istedi ustune :) ben de rest cekince mecbur odedi ve bitti. Goruyosun dimi ustune bi de para istiyor :))
Ben bosanmak icin davayida kendim actim masraflarida kendim odedim yeterki dussun yakamdan dedim yuzsuz zaten kendi teklif etmisti kurtulusumun sadakasi olsun hic gozume gelmedi

işte bu !! tebrikler..
bu yazınız örnek olur umarım bazılarına..
mutluluklar dilerim..

Eski konularınızı bilmiyorum ama sevindim mutlu olmanıza, inşallah daha da mutlu olursunuz

Keşke herkes sizin gibi cesaretli olsa, erkekler nasılsa bırakmaz bırakamaz deyip kadınlara hayatı zindan etmese..

Hayırlı olsun
Ben de simdi başlığı görünce acaba aşık mi oldu ki dedim oyleymis :)
Allah gönlüne göre versin canim.senin adina cok sevindim

Allah kirtarmissin yat kalk sukur namazi kil... insallah coookkk mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…