- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Hicte oyle birsey yokmus demekki gordunmu bende 2 ay ne ki 8.5 yil suren cehennem gibi evlilik bile diyemeyecegim bir kabustan uyandim ama cevre onemli dedigin gibi kimse ayni sartlarda birini bulmami beklemedi esimin ilk evliligi ve benden 2 yas kucuk Rabbime sukurler olsun evlilik ned demekmiş simdiden ogrendim Rabbim hayirlisiyla neticelendirip sanada bu duygulari nasip etsin insallah.Allah razi olsunn gozlerim dolcak o derece :) ben en cok artik beni bekar biri almaz diye uzuluyodum. Karsima benden 20 yas buyuk 3 cocuklu adamlar bile getirdiler. Cevre aslinda yapiyo bunu. Ben genc istiyorum dedikce layik bulmayanlar oldu. Ama bu surecte karsima yasitim bekarlar bile cikti. Oluyomus demek ki umutsuz olmamak lazim ve de cevreye cok kulak asmamak :)
usenmedim eski konularini da okudum.
cok cok tebrik ederim cok zor seyler yasamissin dilerim bundan sonra coookkkk mutlu olursun.
simdi gecmisi hatirlatmak istemem ama vallahi merak ettimo adamdan tazminati fllan alabildin mi? sordugum ayip belki ama vallahi merak ettim...
Hicte oyle birsey yokmus demekki gordunmu bende 2 ay ne ki 8.5 yil suren cehennem gibi evlilik bile diyemeyecegim bir kabustan uyandim ama cevre onemli dedigin gibi kimse ayni sartlarda birini bulmami beklemedi esimin ilk evliligi ve benden 2 yas kucuk Rabbime sukurler olsun evlilik ned demekmiş simdiden ogrendim Rabbim hayirlisiyla neticelendirip sanada bu duygulari nasip etsin insallah.
Ben bosanmak icin davayida kendim actim masraflarida kendim odedim yeterki dussun yakamdan dedim yuzsuz zaten kendi teklif etmisti kurtulusumun sadakasi olsun hic gozume gelmediYok hic bisey alamadim bi de davam reddedildi ustune. Anlasmali bosandik ve onun avukat masrafini da odememi istedi ustune :) ben de rest cekince mecbur odedi ve bitti. Goruyosun dimi ustune bi de para istiyor :))
Bence korkma oldukca guclusunki bugun ayaktasin seni ufak sorunlarin yikacagini sanmam keyfini cikart :)Aminn sizin adiniza da cok sevindim gercekten iyi olabiliyor demek hala az da olsa korkularim var cunku :)
Kızlar beni tanıyanlarınız var. Yillar once yapilmis mutsuz 2 aylik bi evlilik gecmisti basimdan. Bosanma ve toparlanma surecinde kk'dan baya destek aldim. Bi nevi tesekkur konusu ama nereye acacagimi da bilemedim. Simdi biri var hayatimda ve nişanlanıyoruz. Aileler iyi anlasti masallah. Ailem de cocugu cok sevdi. Sandığım kadar kötü olmadı hayat. Zorlanılan yönler olsa da yine de bir sekilde oluyomus biseyler.
4 yil once tutunacak hicbir dalimin olmadigi kotu bir evlilige az daha bulasik legenimi bile ozledigim icin geri mi donsem diye dusunuyordum. Simdi diyorum ki iyi ki bir bulasik legenine hayatimi yakmamisim :)
Ha şoyle de bir sey var. Insanin 4x4 lugu de yok. Eslerinizde iyi yonler varsa, cicek almadi bocek almadi diye sakin birakmayin. Bosanmak imkansiz olmasa da cok zor. Benim durumum cok uc bir ornekti :)
Mesajimin sonuna gelirken hepinize destekleriniz icin tesekkur ediyorum bol dua bekliyorum :) hayirli cumalar
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)
Allah kirtarmissin yat kalk sukur namazi kil... insallah coookkk mutlu olursun...Yok hic bisey alamadim bi de davam reddedildi ustune. Anlasmali bosandik ve onun avukat masrafini da odememi istedi ustune :) ben de rest cekince mecbur odedi ve bitti. Goruyosun dimi ustune bi de para istiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?