- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
Merhaba kk.. 4 yıllık evliliğim ve yaklaşık 2 yaşında bir kızım var.. evliliğim çok çocuk odaklı gidiyor,benden ya da eşimden sebep,bilmiyorum..
Eşim harika sonsuz ilgili bir baba.. ama bana karşı malesef o noktada değil..
Mesela.. bir gün tartıştık,çocuğu bırak nereye istiyorsan oraya git dedi.. başka bir gün tatile gittiğimiz bir yerde beni sahilde bırakıp gitmişti, bir gün kahvaltıda menemen istemiştim kendime dee onu nie söyledin çocuk yemez ki dedi.. genel olarak böyle ,bi tahammülsüz ufak şeylerde tersler beni.. son konuşmamızda çok annesin hiç kadın halin kalmadı demişti..
Ne zaman pozitif olsam saçma sapan konuşup enerjimi düşürür, tartışsak konuşmaz zaten yüzüne alaycı bir gülümseme iliştirir,asıl sen... li cümleler kurar ancak,hep defans..
Biraz çocuktan vakit bulsa hemen telefonda oyuna sarılır,
Daha ne anlatsam bilemedim..
Ne yapsam da evliliği gerçekten birbirine ilgili çiftlere çevirsem?
Eşim harika sonsuz ilgili bir baba.. ama bana karşı malesef o noktada değil..
Mesela.. bir gün tartıştık,çocuğu bırak nereye istiyorsan oraya git dedi.. başka bir gün tatile gittiğimiz bir yerde beni sahilde bırakıp gitmişti, bir gün kahvaltıda menemen istemiştim kendime dee onu nie söyledin çocuk yemez ki dedi.. genel olarak böyle ,bi tahammülsüz ufak şeylerde tersler beni.. son konuşmamızda çok annesin hiç kadın halin kalmadı demişti..
Ne zaman pozitif olsam saçma sapan konuşup enerjimi düşürür, tartışsak konuşmaz zaten yüzüne alaycı bir gülümseme iliştirir,asıl sen... li cümleler kurar ancak,hep defans..
Biraz çocuktan vakit bulsa hemen telefonda oyuna sarılır,
Daha ne anlatsam bilemedim..
Ne yapsam da evliliği gerçekten birbirine ilgili çiftlere çevirsem?