• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mükemmel baba,ilgisiz koca sendromu mu

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk.. 4 yıllık evliliğim ve yaklaşık 2 yaşında bir kızım var.. evliliğim çok çocuk odaklı gidiyor,benden ya da eşimden sebep,bilmiyorum..
Eşim harika sonsuz ilgili bir baba.. ama bana karşı malesef o noktada değil..
Mesela.. bir gün tartıştık,çocuğu bırak nereye istiyorsan oraya git dedi.. başka bir gün tatile gittiğimiz bir yerde beni sahilde bırakıp gitmişti, bir gün kahvaltıda menemen istemiştim kendime dee onu nie söyledin çocuk yemez ki dedi.. genel olarak böyle ,bi tahammülsüz ufak şeylerde tersler beni.. son konuşmamızda çok annesin hiç kadın halin kalmadı demişti..
Ne zaman pozitif olsam saçma sapan konuşup enerjimi düşürür, tartışsak konuşmaz zaten yüzüne alaycı bir gülümseme iliştirir,asıl sen... li cümleler kurar ancak,hep defans..
Biraz çocuktan vakit bulsa hemen telefonda oyuna sarılır,
Daha ne anlatsam bilemedim..
Ne yapsam da evliliği gerçekten birbirine ilgili çiftlere çevirsem?

aynı dertten muzdarıbım nerdeyse herseyı aynı eslerımızın ben bı yol bulamıyorum daha 1.5 yıllık evlıyım ve tukenmıs hıssedıyorum

Erkek çocuklarda oluyor mu bilmiyorum ama baba kız çocuğunu narin ve hassas görüp ona da ilgi gösteriyor. Kızlarımı kıskanıyorum bende çoğu zaman. Eşim eve çiçek gönderir mutlaka iki Gül ayrı şekilde gelir üzerlerinde seni çöl seviyorum CANım kızım falan yazar kızlar için. Bana bişey alsa onlara da alır sanki onlar küsecekmiş gibi. Oysa biri 2,5 yaşında biri 3 aylık . Baba kız sendromu galiba. Senin çocuğunu bırakıp gitmeyeceğini bildiği için artistlik tapmış bence konularak halledebilirainiz

Merhaba kk.. 4 yıllık evliliğim ve yaklaşık 2 yaşında bir kızım var.. evliliğim çok çocuk odaklı gidiyor,benden ya da eşimden sebep,bilmiyorum..
Mesela.. bir gün tartıştık,çocuğu bırak nereye istiyorsan oraya git dedi.. başka bir gün tatile gittiğimiz bir yerde beni sahilde bırakıp gitmişti, bir gün kahvaltıda menemen istemiştim kendime dee onu nie söyledin çocuk yemez ki dedi.. genel olarak böyle ,bi tahammülsüz ufak şeylerde tersler beni.. son konuşmamızda çok annesin hiç kadın halin kalmadı demişti..
Ne zaman pozitif olsam saçma sapan konuşup enerjimi düşürür, tartışsak konuşmaz zaten yüzüne alaycı bir gülümseme iliştirir,asıl sen... li cümleler kurar ancak,hep defans..
Kadın gibi davranın biraz da, değiştirin bir şeyleri. Anne gibi davranmayı çocuğunuza ayırın. İkna edin, çocuğu bir kaç gün birine bırakıp tatile çıkın başbaşa ve baştan sona çok eğlenceli (:skandal:) bir tatil olmasını sağlayın.

Muhtemelen çocuktan önceki dönemlerinizi arayıp bulamadığı için hırçınlaşıyordur.
Bir nevi özlem aslında.
Çocukla beraber hayatların da değişeceğini çoğu anlamıyor zaten.
Bu noktada onunda üzerine biraz düşmeye özen gösterin, zamanla eşitlersiniz zaten. Bir anda düzelmez ama yavaş yavaş olacaktır.

Eşine ilgisiz bir adam çocuğuna mükemmel baba olamaz. Çünkü o çocuğa bir adamın karısına nasıl davranması gerektiğiyle ilgili kötü örnek oluyordur. Mükemmel baba hem çocuğuyla ilgilenen hem de her konuda iyi bir rol model olan babadır.

Eşinize bunu söyleyin. "Belki farkında değilsin ama çok negatifsin, ben pozitifken hep negatif konuşup enerjimi alıyorsun, beni tersliyorsun, alaycı davranıyorsun. Kızımız da bizim ilişkinizi örnek alacak, bir kadına böyle davranılmasını normal sanacak, ileride ona senin bana davrandığın gibi davranan biriyle evlenip, bizimki gibi bir evliliği olma ihtimali yüksek. Daha dikkatli olalım, hem kızımız hem kendimiz için ilişkimizi sağlamlaştıralım, birbirimize vakit ayıralım" deyin.

valla geçen de yazmıştım babalarda bu var erkek çocuk kız çocuk fark etmiyor, babalar genelde çocuğun keyfini zevkini karısının önünde tutuyor bu çok kötü bişey değil aslında, sonuçta ailesiniz. Genel de bi baba çocuğu sucuk seviyosa sofrada sucuk olsun ister, karısının menemen sevmesini pek umursamaz
benim asıl dikkatimi çeken "hiç kadın halin kalmamış" demesi, yani bunun çocukla bi alakası olduğunu sanmıyorum
aranızda iletişim problemi var oturup sakince birbirinizden beklentilerini ve o beklentilerin neden gerçekleşmediğini konuşsanız sorunlar çözülcek gibi

kısasa kısas yapın. bir yere gittiğinizde kahve mi söyledi kahve kalsın çocuk içemez deyin garsona. kadın halin kalmadı mı diyor. erkek halin kalmadı sadece babasın masturbasyondan sıkıldım azıcık erkek olun diyin. sizi bir yerde bırakıp mı gidiyor beklediği bir yere gitmeyin. erkekler empati yapmakta başarısız. aynısını yaşatın ;)

Cinsel hayati soyleyen oldu mu bilmiyorum. Ama bu sorunlarin cogu cinsellikten kaynaklabiyor genelde. Kadin gercekten de annelik disinda bir sey yapmiyor bebek sonrasinda. Vucut degisiyor, hormonlar degisiyor, insanin karakteri bile degisebiliyor. Erkeklerde bu degisimler olmadigi icin anlam veremiyor ve eski hayati ozluyorlar. Suanki cinsel hayatiniz nasil bilmiyorum ama biraz daha ona ozen goaterebilirsinuz.

kısasa kısas yapın. bir yere gittiğinizde kahve mi söyledi kahve kalsın çocuk içemez deyin garsona. kadın halin kalmadı mı diyor. erkek halin kalmadı sadece babasın masturbasyondan sıkıldım azıcık erkek olun diyin. sizi bir yerde bırakıp mı gidiyor beklediği bir yere gitmeyin. erkekler empati yapmakta başarısız. aynısını yaşatın :KK66:

WUWWWWW çok iddalı olmuş ama güzel olmuş ,

eşin kendini anne sanmaya başlamış. bakın gerçekten diyorum. bu kadar çok çocuk çocuk diyen biz kadınlarızdır. burdaki yazınızı kopyalayıp eşinize atsanız nasıl olur acaba. gayet net yazmışsınız sıkıntınızı anlamaz mı

arada çoxuklar olmadna tatile - o adar uzun vadeli vakit yoksa sinemaay yada bir akşam yemeğine falan gitmek çiftlere iyi geliyor bence...
bu arada çocuk olunca evin düzeni ve ilgi alanları değişkenlik gösterdiğinden cinsel yaşamda etkileniyor ister istemez.. bu nedenle cinsel anlamda da eşiniz uzak dursa bile siz onu cezbedecek hareketlerde bulunun uyarın eşinizi...
ve bence en önemli etken duygularınızı söylemekten çekinmeyin asla, anlamaz demeyin, konuşun, anlatın, baktınız herşeyi yaptınız değişim yok o zaman yok gibi davranın en iyisi bu bence ..

Ortak hobi bulmalısınız.
Anlattıklarınızda genel bir sorun görmedim ben.

Bir de size çok annesin kadın halin kalmadı dediğinde ne oldu da öyle dedi? Bana eşim öyle bişey dese gülerim valla. Ne biçim laf o öyle.

bence asıl cevap çok annesin hiç kadın değilsinde saklı. acaba sen de kocandan şikayet ettiğin ölçüde çok iyi bir annesin ve iyi bir eş değil misin? olabilir mi?

Bence sizin çocuk odaklı olduğunuzu bildiği için hep öocuğu öne sürüyor. Yani neden söyledin çocuk yemez derken sen sürekli çocuğu düşünerek hareket ettiğinden kaynaklanıyordur. Onu kafasında yerleştirmiş. Ki zaten söylemiş de kadın değilsin çocuk odaklısın diye.
Biraz ilgisiz kalmış bence adamı geri planda bıraktınız..
onunla da ilgilenmen gerektiğini düşünüyorum,değerli hissettir. Cinsel ilişki belli ki yok.. biraz anneliği kenara bırakıp evli olduğunuzu da unutmayın..

Canım benim bence kocan çocuğun gibi senden ilgi bekliyor olabilir bazen bizde ev işleri yemekti oydu buydu derken kendimizi saliyoruz bence yemeğini yap onun eve geleceği vakit giyin suslen bekle onu arada ilgi istiyorlar konu cinsellikse benim gibi git guzelce kendine yeni çamaşır gecelik türü şeyler alıp onunda hoşlanacağı şeyler al çok işe yarıyor eşim 15 günlüğüne Samsun'a gitti ben aldiklarimi gösterince adam 12 saatlik yolu 9 saatte geldi :KK35: bende senin gibi dört senelik evliyim ve benimde 2 yaşında kızım var yani hiç bir erkek fantazilere kapalı değildir anlayacağın arada yeni şeyler lazım :cool:

Cinsel hayat yok,cinsellikte fazlaca bencil olduğundan zevk almıyordum artık hiç istemiyorum mutlu etmeyen bir şey külfet gibi geliyor..
Canım da bişe yapmak istemiyor,fazladan 10 kilom var çok da kadın gibi göremiyorum
Ve sanırım mutsuzluk ve ilğisizlikten kendimi nutellaya verdim.günden güne şişiyorum

Siz çok anne modundaysanız kadın olduğunuzu hissetmiyorsa belki ondandır,birazda adamla alakalı bencr bu durumlar.. yada erkekler belli bi zaman sonra ilgi göstermeme yolunu çocuğa sarılarak buluyorlar..

Cinsel hayat yok,cinsellikte fazlaca bencil olduğundan zevk almıyordum artık hiç istemiyorum mutlu etmeyen bir şey külfet gibi geliyor..
Canım da bişe yapmak istemiyor,fazladan 10 kilom var çok da kadın gibi göremiyorum
Ve sanırım mutsuzluk ve ilğisizlikten kendimi nutellaya verdim.günden güne şişiyorum
aynı anlattığınız gibi eşim.10 kilo verdim cinsellik de de sıkıntı yok ama durum aynı. Sıkıntı bunlar değil bence, insanlar değişiyor işte :kızgın:

Back
X