• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mükemmel baba,ilgisiz koca sendromu mu

bebeginiz dogdugunda bütün ilgiyi ona yonlendirip
esinizden uzaklasan kadinlardan misiniz?
hiç anlamiyorum bu durumu.
insan 10 tane cocuguda olsa esin yeri her zaman ayridir.
evladin yerini kimse tutamayacagi gibi esin yerinide avlat dahi tutmaz.tutmamali.
bunlari birbirinden ayirmaliyiz.
sizin annelik duygunuzu gorunce kendini daha cok ispat cabasina girip esinizde butun ilgiyi cocuga yonlendirmis olabilir.
herkes evladini sever ama mukemmel anne baba olabilmenin yolu mukemmel es olmaktan geciyor bana gore.mükemmel olmasa da 4/3 lük:))
esiniz size mesaji vermis bence.kadin gibi degilsin annesin diyerek.
bir dusunun bakalim cocuktan sonra neler degisti?
butun hayati cocuga gore degistirmek yerine mevcut hayatiniza cocugu dahil edin.
tabiki degisiklikler olacak ama 2 yas artik bir cok sorunlarin bittigi bir donem.
10 kilo yu niye bu kadar buyutuyorsunuz?
verirsiniz ne olacak.
ayrica vermeseniz dahi bu sandiginuz kadar buyutulecek bir durum degil esler arasinda.
enerji varsa aranizda sevgi varsa
birbirinize cekiminiz varsa 10 kiloyu kim takar:)
mutsuzluk mutsuzlukla beslenir.
kendinize gelin.
o nutellayi bir kenayi birakin gidin aynaya bakin.
kendinizi sevin sonra esinizi seviyorsaniz,
önce oturun konusun sonrada harekete dökün.
sadece konusmakla olmaz.mutlaka eyleme gecin.ve onun sizin icin yerini gösterin.cocugunuzu uygun saatte uyutup oturup konusacaginiz zaman olusturun.konusmasaniz dahi basbasa olun.farkedecek ve mutlaka adim atacaktir.birbirinizi ne kadar sevdiginizi
hatirlatin.
umarim en kisa surede sorunlarinizi halledersiniz..

OTE="Nedesemboss, post: 53004611, member: 849412"]Merhaba kk.. 4 yıllık evliliğim ve yaklaşık 2 yaşında bir kızım var.. evliliğim çok çocuk odaklı gidiyor,benden ya da eşimden sebep,bilmiyorum..
Eşim harika sonsuz ilgili bir baba.. ama bana karşı malesef o noktada değil..
Mesela.. bir gün tartıştık,çocuğu bırak nereye istiyorsan oraya git dedi.. başka bir gün tatile gittiğimiz bir yerde beni sahilde bırakıp gitmişti, bir gün kahvaltıda menemen istemiştim kendime dee onu nie söyledin çocuk yemez ki dedi.. genel olarak böyle ,bi tahammülsüz ufak şeylerde tersler beni.. son konuşmamızda çok annesin hiç kadın halin kalmadı demişti..
Ne zaman pozitif olsam saçma sapan konuşup enerjimi düşürür, tartışsak konuşmaz zaten yüzüne alaycı bir gülümseme iliştirir,asıl sen... li cümleler kurar ancak,hep defans..
Biraz çocuktan vakit bulsa hemen telefonda oyuna sarılır,
Daha ne anlatsam bilemedim..
Ne yapsam da evliliği gerçekten birbirine ilgili çiftlere çevirsem?[/QUOTE]
Malesef benim eşim de aynı çocuktan sonra koca olduğunu unuttu fazla sohbet etmiyor iltifat yok romantizm yok babalık görevini hakkıyla yapıyor hasta olsam üzerime titrer ev işinde yardımcı olur ama ruhumu okşamıyor mesela ince düşünemiyor hiç sarılmıyor

Ben de eşimle tartışsam kızıma ben bakarım sen git der:(

Cinsel hayat yok,cinsellikte fazlaca bencil olduğundan zevk almıyordum artık hiç istemiyorum mutlu etmeyen bir şey külfet gibi geliyor..
Canım da bişe yapmak istemiyor,fazladan 10 kilom var çok da kadın gibi göremiyorum
Ve sanırım mutsuzluk ve ilğisizlikten kendimi nutellaya verdim.günden güne şişiyorum

Canım sen o nutellanin kapağını kapat köy dolaba o sana yarardan çok zarar verir kiloyuda takma zaten ben bı ara taktım 15 günde 5 kilo verdim kilo işin en basiti önce sen kendini sev eşin için değil kilo vermek istiyorsan kendi sağlığın için kilo ver biz kendimizi salinca hemen psikolojimiz bozuluyor depresyona giriyoruz bak bende saldım bu ara kendimi şimdi yine spora baslayip yeniden sağlıklı olma zamanı geldi spor yapınca insanın zihni açılıyor kendine güven geliyor günden güne kendine bakış açın değişiyor :spor::oops:

Onu degistiremezsiniz. Siz degisin. Madem o mutlu edemiyor, siz kendinizi mutlu edin. Saclariniza kendinize onem verin. Arkadaslarinizla daha sIk gorusun. O isterse evde tek takilsin.

Siz anneden once bir kadinsiniz.kendiniz icin kadin kadin olun once.
Esinizin patavatsiz laflarinada gerekli cevaplari verin.

Kendinizi ezdirmeyin. Anne gibi degil de kadin gibi davranin. Ona da annelik yapmayin.. Sadece cocugunuza anne olun. Belki kendinize odaklanip onu da cok takmazsaniz sizdeki degisimi fark edecektir.

Cinsel hayat yok,cinsellikte fazlaca bencil olduğundan zevk almıyordum artık hiç istemiyorum mutlu etmeyen bir şey külfet gibi geliyor..
Canım da bişe yapmak istemiyor,fazladan 10 kilom var çok da kadın gibi göremiyorum
Ve sanırım mutsuzluk ve ilğisizlikten kendimi nutellaya verdim.günden güne şişiyorum

bütün sorunlar ortada ama çözmek için ne sen ne de eşin adım atıyorsunuz. sen çaba göstermezsen o da göstermez. ben kendimi salayım ama erkek beni hep sevsin gibi bir dünya yok maalesef. aşamıyorsanız bir uzman yardımı almalısınız. yoksa daha da çekilmez nale gelecek.

Back
X