- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
bebeginiz dogdugunda bütün ilgiyi ona yonlendirip
esinizden uzaklasan kadinlardan misiniz?
hiç anlamiyorum bu durumu.
insan 10 tane cocuguda olsa esin yeri her zaman ayridir.
evladin yerini kimse tutamayacagi gibi esin yerinide avlat dahi tutmaz.tutmamali.
bunlari birbirinden ayirmaliyiz.
sizin annelik duygunuzu gorunce kendini daha cok ispat cabasina girip esinizde butun ilgiyi cocuga yonlendirmis olabilir.
herkes evladini sever ama mukemmel anne baba olabilmenin yolu mukemmel es olmaktan geciyor bana gore.mükemmel olmasa da 4/3 lük:))
esiniz size mesaji vermis bence.kadin gibi degilsin annesin diyerek.
bir dusunun bakalim cocuktan sonra neler degisti?
butun hayati cocuga gore degistirmek yerine mevcut hayatiniza cocugu dahil edin.
tabiki degisiklikler olacak ama 2 yas artik bir cok sorunlarin bittigi bir donem.
10 kilo yu niye bu kadar buyutuyorsunuz?
verirsiniz ne olacak.
ayrica vermeseniz dahi bu sandiginuz kadar buyutulecek bir durum degil esler arasinda.
enerji varsa aranizda sevgi varsa
birbirinize cekiminiz varsa 10 kiloyu kim takar:)
mutsuzluk mutsuzlukla beslenir.
kendinize gelin.
o nutellayi bir kenayi birakin gidin aynaya bakin.
kendinizi sevin sonra esinizi seviyorsaniz,
önce oturun konusun sonrada harekete dökün.
sadece konusmakla olmaz.mutlaka eyleme gecin.ve onun sizin icin yerini gösterin.cocugunuzu uygun saatte uyutup oturup konusacaginiz zaman olusturun.konusmasaniz dahi basbasa olun.farkedecek ve mutlaka adim atacaktir.birbirinizi ne kadar sevdiginizi
hatirlatin.
umarim en kisa surede sorunlarinizi halledersiniz..
esinizden uzaklasan kadinlardan misiniz?
hiç anlamiyorum bu durumu.
insan 10 tane cocuguda olsa esin yeri her zaman ayridir.
evladin yerini kimse tutamayacagi gibi esin yerinide avlat dahi tutmaz.tutmamali.
bunlari birbirinden ayirmaliyiz.
sizin annelik duygunuzu gorunce kendini daha cok ispat cabasina girip esinizde butun ilgiyi cocuga yonlendirmis olabilir.
herkes evladini sever ama mukemmel anne baba olabilmenin yolu mukemmel es olmaktan geciyor bana gore.mükemmel olmasa da 4/3 lük:))
esiniz size mesaji vermis bence.kadin gibi degilsin annesin diyerek.
bir dusunun bakalim cocuktan sonra neler degisti?
butun hayati cocuga gore degistirmek yerine mevcut hayatiniza cocugu dahil edin.
tabiki degisiklikler olacak ama 2 yas artik bir cok sorunlarin bittigi bir donem.
10 kilo yu niye bu kadar buyutuyorsunuz?
verirsiniz ne olacak.
ayrica vermeseniz dahi bu sandiginuz kadar buyutulecek bir durum degil esler arasinda.
enerji varsa aranizda sevgi varsa
birbirinize cekiminiz varsa 10 kiloyu kim takar:)
mutsuzluk mutsuzlukla beslenir.
kendinize gelin.
o nutellayi bir kenayi birakin gidin aynaya bakin.
kendinizi sevin sonra esinizi seviyorsaniz,
önce oturun konusun sonrada harekete dökün.
sadece konusmakla olmaz.mutlaka eyleme gecin.ve onun sizin icin yerini gösterin.cocugunuzu uygun saatte uyutup oturup konusacaginiz zaman olusturun.konusmasaniz dahi basbasa olun.farkedecek ve mutlaka adim atacaktir.birbirinizi ne kadar sevdiginizi
hatirlatin.
umarim en kisa surede sorunlarinizi halledersiniz..