- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Köyleri deniz kenarı evleri müstakil denizi falan görüyor bunları düşünüp teselli buluyorum benim iki hafta daha iznim var ama eşim daha fazla çıkamaz ben kalan iznimi de memlekette geçireceğim bizim beraber sadece bir haftamız var kızı var 100 km bile uzaklıkta değil ta Ankara'dan oğlunu arıyor. Eşim her gün denize gideriz diyor ama pek güvenemiyorum orada büyüdüğü için beni unutur arkadaşlarına takılabilir. Gelen herkese konu açıldıkça hemşire olduğumu söyleyeceğim bunu söyleyen kayınvalidem karı koca köyde çiftçilik yapıyorlar. Nasıl bir zeka çözemedim. Dediğiniz gibi iyi yönlerini düşünüp kendimi motive edeyim.
siz kendi memleketinize gidecekmişsiniz ama eşinin de ailesini görmesinde sakınca olmaması lazım
şu meslek konusunda ise hadi kayınvalidene cahil diyelim ya doktor olan kocan annesi seni doktor olarak tanıttığında hiç mi anne dur orda ne oluyor demedi , tavrını koyamadı çok şaşırdım valla
Kayınvalide bunu köyde herkese bu şekilde söylediğinde biz Ankaradaydık çok sonra duydum eşim tabi ki kızdı ama neyi değiştirir ki iki kızdı üçüncüsünde unuttu
Tabi ki söyledikleriniz doğru 17 yaşından beri oğullarını doğru dürüst görmüyorlar ben bu konuda eşime kızıyorum bir insan anne babasından kopması bu kadar normal değil. Dediğiniz gibi iyi olmaya çalışacağım belki onlar da bana karşı değişir.[/QUO
sen ii ol bak göreceksin mutlaka bişeyler değişir. değişmesede iylik hiçbir zaman zarar gelmez. iylik yap denize at demişler. ben buna çok inanıyorum. ve eminimki bişeylerde değişecekler.
erkek çocukları çoğunlukla böyle birde hayatları yoğunsa ailelerine vakit ayıramıyorlar ama çok hata. ve eminimki bir gün pişman olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?