- Konu Sahibi yasemin1306
-
iide bu çok az olmazmı
ne kadar çıkıyor bu tariften hani içinde un yok ya
ilk işim bunu denemek olucak bayılırım sufleye umarım becerebilirim canım sağol paylaşımın için
ben yapamadım çünkü sufle kabım yok sonradan aklıma geldi sufle kabı olmadan başka nasıl bi kapta yapabilirim
yoksa illa sufle kabı mı olması gerekiyor?
dediklerin maalesef yok :sinifsinif: biran öncede yapmak istiyorum normal borcama döksemde çıkınca kek gb kessek olmaz dimi
sufle için her defasında 9 tl para vermekten sıkıldım artık kendim yapmak istiyorum bu seferde kap yok iyi mi
merhabalar
ben dün geçe en sonunda yaptım :lepi:
gittim toptancıdan fırında sütlaç için olan kaplardan aldım 50 tanesi 3 tl mi ne çok uygundu fiyatı ve adam olur bunlarda dedi
akşam tüm malzemeleri dizdim tezgaha ve yaptım
gerçekten çok lezzetli oluyor
ama! benimkisi kabarmadı dışırda yediklerim kaptan taşmış hatta üstü catlak bile oluyo ama benimkisi hiç kabarmadı neden acaba? :uhm:
eksik malzemede koymadım aynen dediğin gb yaptım bide arkadaşlar ben o fırın kaplarından 6 tane yaptım o kadar çıktı ama fırında sakın bırakmayın 3 tanesinin içindeki çikolataları katılaşmıştı sıcak sıcak yiyelim diye fırında bırakmıştık az az olduğu için eşim 3 tane birden yedi beni 1 tane kesti
tarifin için çok teşekkürler gerçekten çok pratik
Tek kelimeyle BAYILIRIM çikolatalı sufleye.İlk fırsatta deneyip,sonucu paylaşacagım.Yasemincim teşekkürler,emeğine saglık.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?