Tatlı Tarifi Mükemmel Cıkolatalı Sufle

oldukça kabarttım ve en son ekledim çok yumurta koyunca çok mu kabarır CADIARZU
ben o yaptığımı bide 6 kaba bölmüştüm acaba ondan mı kabarmadı
4 değilde 5-6 yumurtaylamı yapsam acaba :uhm:

tabıkı şeker 6 kişilik gıbı düşünüp yağ un cıkolata ve mumurtayı arttırabılırsın.....kişi sayısıyla orantılı.....lezzetı superse bıdahıkıne kabarır sözzzzzzzzz

yasemincim en kısa zamanda birdaha yapıp gene yaşadıklarımı yazıcam canımyerimseniben

Geçende yemekteyizi seyrettim ilk yarışmacı sufle yaptı ve yarım litre süt koydu içine ve unula karıştırdı yanlış hatırlamıyorsam ama bu tarifte malzeme içi olarak süt yok ve deneyen bir çok kişi var ve sadece kabarmamasından şikayetçiler,süt konulmaması hiç etkilemiyor mu tadinı?

yapımı basit ama dikkat gerektiren bir tarif die biliyorum püf noktalrını iyi bilmek gerekior bu yüzden hiç cesaret edemiyorum :1no2:

hihoyyyt Nihayet deneme fırsatım oldu.hihoyyyt

Yapımı kolay,tadı enfes direkt favori listeme ekledim.Tekrar teşekkürler a.s.

Tarifi paylaştığınız için teşekkürler.Gördüğüm gün tarifi yaptım.Kabardı vede çatladılar.Arasından sıvı çikolata görünüyordu.Yanına krema vede pudra şekeri ile de sunum yaptım ve oğlum bayıldı 2 tane birden götürdü:)()Püf noktası yumurta beyazını en son katıp çok karıştırmıyorsunuz.)Elinize vede yüreğinize sağlık...

gercek sufle sut ıle olmaz sekerler cunku kek gıbı olur .yumurta beyazı baya cırpılıyor ve en son karısıma katılıp 2-3 tur karsıtırılıyor yavasca ve karısımın sıcak degıl ılıması gerekıyo sekerler...yumurta beyazı karısımda cok karıstırılırsa kabarmıyor.....afıyet olsun...deneyın mutlaka...bırdaha mınıcık sufleye 9tl vermenıze gerek kalmıycak :)))

afıyet olsun şekerr....sevındım :)) ellerıne saglık

yapımı basit ama dikkat gerektiren bir tarif die biliyorum püf noktalrını iyi bilmek gerekior bu yüzden hiç cesaret edemiyorum :1no2:

bı cesaret dene seker püf noktasını uygula ve emın ol pişman olmazsın hem ne kaybedersın kı denemekten....aksıne her canın cektıgınde yersın dıledıgın kadar :) hihi

Emeklerine sağlık canım bende sufle kabı aldım ama ablam bunların altına su koy yoksa kabın çatlar dedi. Netten baktım ama bir bilgi bulamadım. Sufle kaplarım porselen direk fırınamı atayım yoksa altlarına su eklemem gerekiyormu.
Gerçi kimse su ile ilgili birşey yazmamış ama ben yinede sorup öyle yapmak istiyorum.

ben küçük silikon kaplara döktüm hani şu spotçularda satılan 6sı 1 lira olan dandik kaplara :1rolleyes: direkt fırına attım, bu tarifle 12 adet küçük sufleciğim oldu :roflol: fırını,silikon kapları ve tarifi ilk kez denememe rağmen çok başarılıydı :lepi: üstleri çatladı ve pofur pofur kabardı.yalnız fırında biraz fazla beklettim sanırım içleri pişmeye başlamıştı
ben suflenin bu kadar pratik olduğunu bilmezdim , tarif için teşekkürler :1hug:

süper bir tarif ilk denememde harika oldu kötü olmasını beklerken yapamam derken bayıla bayıla yedik eşimle saol cnm tarifin için

tarifi aldım... en kısa zamanda bende deniycem....
tarif için teşekkürler............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…