mükemmel ilişki var mıdır?

Mükemmel iilşki vardır(flört), mükemmel evlilik yoktur..

kızlar belki henüz karşınıza çıkmadığı için yada etrafınızda omadığı için mükemmel bir ilişki yok diyorsunuzdur.tabi bir de mükemmellikten ne kastettiğinize bağlı.karşı taraftan beklenti fazla ise bunu yakalamk zor.olduğu gibi benimsiyorsanız gerisi zaten geliyor.ben öyle pollyannacı biri değilimdir mesela.hatta ayrıntılara çok takılırım.ama şanslıymışımki karşıma eşim çıkmış.eğer sabah uyandığımda onu uyurken izlemek gözlerimi dolduruyorsa,o hasta olacağına ben olayım diyorsam,canım sıkıldığında annemden bile daha çok ona ihtiyaç duyuyorsam,en pasaklı bakımsız halimde bile bana dünyalar güzeli karım benim diyebiliyorsa,hasta olduğumda deli gibi koşturup beni iyileştirmeye çalışıyorsa,söze gerek kalmadan bakışlarımızdan anlıyorsak ne düşündüğümüzü,tam 7 yedi yıldır hiç aksatmadan ayda bir kendimize vakit ayırıp bir şişe şarap eşliğinde muhabbet edebiliyorsak ve herkesin çocuk olunca bak nasıl sevgi bölünüyor demesine inat biz oğlumuza kavuştuğumuzda daha da güçlendirdiysek sevgimizi benim için bu mükemmel.fazla söze gerek yok aslında o olmasa ben , ben olmasam o mutlu olmaz.bir elmanın iki yarısı misali.herkesin kendince mükemmel bir ilişki yaşaması dileğiyle..Dilerim Allah çok daha iyililerini,güzellerini yaşamayı nasip etsin.herkse iyi bayramlar:)

amin canım inşşalah sanada iyi bayramlar maşallah daim olsun mutlulugun:)

cıkss
mükemmel bi ilişki yoktur
her insanın kusuru olduğu için her ilişkinin de kusuru vardır
ama niye yalan söyleyeyim ki ben mükemmel olduğumu düşünüyorum şu sıralar

cıkss
mükemmel bi ilişki yoktur
her insanın kusuru olduğu için her ilişkinin de kusuru vardır
ama niye yalan söyleyeyim ki ben mükemmel olduğumu düşünüyorum şu sıralar

:)dmi canım aynen öyle bazen herkes mükemmel oldugunu düşünüyo buna bende dahil ama ben degilim valla fazla ayrıntıya takılıyorum sanırım buda ilşkimi olumsuz etkiliyor..:)

herkesin mükemmellik anlayışı farklıdır.
erkek ve kadının birbirine kattıkları verdikleri şeyler birbirlerine yetiyorsa, o ilişki bana göre mükemmeldir.

Son düzenleme:
Bence mukemmel ılıskı kendısıne yapılmasını baskasınada yapma ılkesını esler benımsedımı olur yanı kendını benım yerıme koy bu davranıs sana yapılsa hosuna gıdermı dıye herkes bı seyı yaparken soracak o zaman olur karsılıklı aynı mıktarda sevın ce olur ıkı kısıden bırı fazla sevdımı oburu onu kullanmaya baslıyor sınırlarını zorlamaya baslıyor bence haaaaaaaa bır de merhamet ve fedakarlık var var ıkı tarfında bırbırıne merhametlı ve fedakar davrandımı mukemmel ılıskı olur tum hayat bundan ıbaret degılmı

yorum yapamıyorum haklısınız aslında birbiriyle mutlu oln bi çift kavga etselerde arada birbirlerini seviyolarsa ynede mükemmldir ama 21 yaşındayım şuana kadar bir erkegin ne istedigini çözemedim yada bana anlamdgım karekterler denk geldi

Mükemmellik olması için hiç bir sıkıntının hiç bir stresin sizi germemesi, asla kavga edilmemesi hep sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşılması her şeyde hemfikir olunması gerekir bana göre.
Hayatımda böyle bir şeye rastlamadım rastlayacağımı da sanmıyorum.
Çünkü mükemmelik bir ütopyadır.

ben kendim mükemmel değilim kaldı ki sevgilim dört dörtlük olsun da, buda ilişkimize yansısın.. düşündüm de benim canım sıkılırdı herhalde bu kez de sorunsuzluk canımı sıkardı

herkesin mükemmeli farklıdır katılıyorum onada sevgi güzel sanırım karşılıklıysa inş bigün bende tam anlamıyla yaşarım:)

mrb, basligini cok sevdim fakat konuyu acmak icin yazdiklarini basligini onemseten ve tercumesi olan birseylar yazsaydi tam olurdu.

Dogrusu bence, mukemmel iliski diye birsey yok. Mukemmel olmasi ne demek? yani hergununu toz pembe yasamak mi demek? hergun siir, guzel sozl, ilgi, pohpohlanmak mi? Bence mukemmel dgl de mutlu bir iliski icin yazsaydi daha guzel olurdu cunku hayatta mukemmel olan hic birsey yok, eger bir sey cok ama cok guzel gidiyorsa bil ki o iste aslinda yolunda gitmeyen birsey var. Her cift'e ya partnerler ayni karaktere sahip olurlar ve anlasabilecegi konulari oldugu gibi hic anlasamadigi konulari da olur fakat diger taraftan ise karakterleri birbirine tam zit olan ciftler de var mesela biri sinirli digeri sabirli bu zit karakterler iliskini dengesini koruyor peki ya ikisi sinirli olsaydi? biri digerini dinlemezde her ikisi "ben hakliyim" diye uste ciksa.. hmm ... bu dogru dgl! Bence karakter ve dusunce zenginligi biryerde iliskinin "mukemmel" olmasinda pay bicer. Bir nevi uyum saglamak..

ya aslinda bu konuya roman yazilir, senin sordugun daha cok genel bir cvp ister sanirim.. "mukemmel" yani mutlu (desek daha iyi olur) iliski kurmak icin bence bunlar gerekir:

- Iletisim kurmak ve kurmasini bilmek
- Herezman dinlemek, onyargi yapmadan sonuna kdr dinlemek, ve sonunda kendini fikrini de ortaya koymak (cok onemli ve ihmal ettigimiz bir sey)
- Sakin savranmak, fevri cikislara sebep olmamak, ofkeyi kontrol etmek
- SOn soyleyecen sozu ilk soyleme, kalp kirma
- Sevgilini/Esini yaninda bir cop veya kopek gibi dgl de insan gibi davranmak, saygili olmak
- Verdigin saygiya saygi saglamak
- Vs

Son düzenleme:

evet sonuna kadar katılıyorum mükemmel değil.. mutlu ilişki vardır

yanılıyorsunuz aslıdna tam tersı erkeklerde var
mesela ben konustuk hallettık bıttı
ısıtıp ısıtıp onde surmem
ama erkek arkadasım boyel degıl bazen cıdden boyle nefesımın tutuldugunu hıssedıyorum
ılıskı yurutmek her turlu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…