mükemmel ilişki var mıdır?

mükemmel insan yok ki mükemmel ilişki olsun..
kimse dört dörtlük değildir olamazdır
önemli olan birbirimizin değerlerine ve kişiliklerine saygı duymaktır..

Hiçbirimiz mükemmel olmadığımıza göre mükemmeli ilişki de olamaz ki...

mükemmel ilişki yoktur ama mükemmele yakın ilişkiler var elbette hayatta..

Son düzenleme:
Bence mükemmel olan bir ilişki sıkıcıdır...arada yaşanan kızgınlıklar,tartışmalar heyecan verir ikişkiye bence...Birbirinin aynısı çiftler de hoşuma gitmez benim,mutlaka

bir takım farklılıklar olmalı....

(tabi kedi-köpek gibi olmaktan bahsetmiyorum)

kadın : niye 1 dk geç mesaj attı kesin başkası var..şu kıza yan gözle mi baktı...annesiyle arası daha iyi niye benimle değil(sen doğurdun sanki tabiki annesiyle daha yakın olcak e düşüncesiz )..niye daha pahalı hediye almadı...niye bunu sürdü şunu giydi..dur şuna bi oyun oynıyım..sence bu kız dahaaa mı güzel aşkooom..
erkek: seninle mi uğraşcam be işim gücüm var..bak ...in sevgiliisne o öyle yapıyo mu...anlamıyosun beni...dur abi ya şu kız daha güzel birazda onun tadına bakıyım diğeri nasılsa elimde hem aldatsamda nerden anlıcaf saf...amaan mesaj mı atcam tepeme mi çıkarcam..çok şişkosun be az kilo ver..bu kıyafetin ne be..ben bi oyun oynayayımda sana gör

gibi cümleler kurmazlarsa hem içlerinden hem dışlarından o ilişki mükemmel olmasada çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…