- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
İyi Akşamlar arkdaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güne kısmet oldu. 24 yaşındayım. Bir ilişkim var. Hayatımda karsilabilecegim en mükemmel insanla birlikteliğim var. Kendisiyle aynı şirkette çalışıyordum. Çok iyi bir işi var bilgisayar mühendisi hemde çok yakışıklı. Adam gibi adam derler ya öyle biri. Özü sözü bir olgun düşünceli anlayışlı. Çok uzun olmayan ilişkimiz de bana öyle güzel anlar yaşattı ki. Özel anları hiç unutmaz her anı özel kılmayı bilen biri. Her bulustugumuzda küçük sürprizler yapar kendimi özel hissettirdi. Onunla beraberken kendimi bulutlarda yürür gibi hissediyorum. Nerde nasıl davranilir kimle ne konuşulur bilen bir insan. Yeri geldiğinde anlayışlı yeri geldiğinde sahiplenen benim için özel biri. Öyle güzel aylar geçirdik ki kavgamız dahi olmadı (benim birkaç kıskançlıgım dışında ) . Kendisi olgunluğu ile öyle güzel eline aldı ki ilişkiyi benim birsey yapmama gerek kalmadı. Hem romantik hem saygılı hem sahiplenen Size anlatamiyacagim kadar mükemmel biri. Geçen hafta biraz yakınlaşmamız oldu fazla değil sonra bana daha önce birseyler yaşayıp yaşamadığımı sordu. Bana her zaman dürüst olduğu için bende dürüstçe oldu diye cevap verdim. Sonrasında bir kaç gün geçtikten sonra biraz uzaklaşmak oldu. Cuma günü is çıkışında buluşalım mı dedi. Beni şirketten aldı oturduk bi mekana ve benim daha önceki tercihlerime saygı duyduğunu yadirgamadigini söyledi. Her ilişkisine ciddi başlarmış ve bunu kendisinin kaldiramiyacagini ilerde sorun olacağını düşündüğü için beraber bitirelim güzelce dedi. Hiç birşey diyemedim o An. 2 gündür çok kötüyüm lütfen yardımcı olun ne yapmayalım. Çok mutsuzum ve kaybetmek hiç istemiyorum.![]()
Açık ve net bir konuşma yapmış ne yaparsan yap asla geri dönmez çok ısrarcı olursan arada ki saygıyıda bitirmesine yardımcı olursun geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi