mukemmel olmali

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
hersey mukemmel olmali takintiliyim arkadas en güzel olmaliyim en zeki olmaliyim yuksek lisans doktorw ywpmaliyim en iyi yemekleri ben yapmaliyim beni cok seven bi esim olmali bu sahsiyet sigara içki kullanmayan namaz kilan biri olmalisonra bir suru çocuğum olmali isimde unlu isimlerden olmali ve tvlerde konusma yapmalıyım evet hepsini istiyorum sorum su ki bu isteklerimden vazgecemiyorum ve boyle mutlu olmam haliyle zor sizce ne yapmaliyim

hersey mukemmel olmali takintiliyim arkadas en güzel olmaliyim en zeki olmaliyim yuksek lisans doktorw ywpmaliyim en iyi yemekleri ben yapmaliyim beni cok seven bi esim olmali bu sahsiyet sigara içki kullanmayan namaz kilan biri olmalisonra bir suru çocuğum olmali isimde unlu isimlerden olmali ve tvlerde konusma yapmalıyım evet hepsini istiyorum sorum su ki bu isteklerimden vazgecemiyorum ve boyle mutlu olmam haliyle zor sizce ne yapmaliyim

mutlu olmasan iyi, bunları olucam diye hastalık sahibi olmada, önce neden bunların olmasını istiyorsun ona bakmak lazım sanırım

Normal bi insan olmaya çalış:KK14:

Yazinizi okuyunca uçan adam Sabri gibi Allaaaah diye yerimden firladim

Hayatın size ne getireceği belli değil. Bazı durumlarda siz her şeyi planlarsınız, "mükemmel" gideceğinden o kadar eminsinizdir ki... Ama hiç düşünülmemiş bir şey ortaya çıkar ve sizi tepetaklak eder. Bu şekilde hayatı kendinize zindan edersiniz, çünkü hiçbir şeyin tamamen istediğiniz gibi olması mümkün değil. Bu hayatta kimse mükemmel değil, kusurlarınızla bir bütünsünüz. Kendinizi sevmeyi öğrenin.

Aşırı mukemmeliyetcilik kişilik bozukluğu ve sadece sizi değil cevrenizi ve özellikle Çocuklarınızı perişan eden bişey.. herseyin en iyisini istemek takıntılı olmak buna yardım alınması gereken bir durum..

Back
X