Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok valla yapamıyorum, keşke yapabilsem. zaten kayananamı kıskanıyorum kadın nasıl yapıyorsa hep tane tane pilavı. Zaten bebelerde anladı artık yemiyorlar pilavımı:Roflol:
ben pirinçleri kavurmadan yapıyorum süper oluyor. önce 1 kase pirinci(miktar size bağlı tabi) sıcak suda biraz da tuz atıp bekletiyorum 15 dakika. sonra sıvıyağda şehriyeleri kavuruyorum en son tereyağını koyuyorum az bişey. sonra soğuk suyu koyuyorum 2 kase. et bulyon atıyorum içine. su kaynayınca pirinçleri koyuyorum biraz şeker ve limon da sıkıp kapağı kapatıyorum. altını da kısmak önemli tabi. piştikten sonra kağıt havluyla kapatıp dinlendiriyorum. herkes çok beğenir benim pilavımı.hihoyyyt
etsu koyunca benim pilavım rengi sarıya kaçıyor seninki de öylemi oluyor yada beyaz olması niçin ne yapıyorsuna.s.
aşçı babamdan aldıgım tüyolara göre,kendısı harika pilav yapar
pilavın yagını biraz bol koymak lazım.pirinci yagda iyice kavurmak lazım .. sonrasında kaynar suyu bir parmak gececek şekilde (bizim memleketin pirincinde pirincin üzerine gecmemesine dikkat ediyoruz cunku lapa oluyor ,pirinc cinsi yüzünden)orta ateşte pişecek.. sonra demlenmeye bırakınca .. tane tane dokumlu pilav cıkıyor ortaya.