mukkemmel koca gerçekten varmi...

Vnim icin kavga bagirdiginda oluyo siradan fikir ayricaligida tartisma )

valla yalan mı gerçek mi kimse bilemez onlar bilir de , benimde bir arkadaşım vardı her lafı oraya getirirdi kilo almasını bile o şekilde anlatırdı. mutluluk hormonu kilo yaparmış ondan kilo aldım derdi. Allah bilir tabi gerçek yalan ama bana da garip gelirdi hali.

siz kendi halinize bakın boşverin bence. o sidik yarışına girmemeye çalışın bir süre sonra yıpranırsınız. gerekirse araya mesafe koyun..

Esim nisanliyken sunu demisti bna
BAK CANIM BIR EVIN ICINDE HER SEY GULLUK GULUSTANLIKSA HER ZAMAN SUPHE ET YOK EGER BIR EVIN ICINDE HER SEY KÖTÜYSE YINE SUPHE ET O EVLILIKTEN AMA HERSEY DENGELI OLUYORSA İŞTE BU EVLILIKTIR...yalnismiyiz

Belki sen kocanla zit karakterdesin ama arkadasin tam da kendine uygun birini bulmus olabilir. Neden kendinle kiyasliyosun?

benim şöyle bir sevgilim vardı
hiç tartışma çıkaran taraf o olmamıştı bana bi kere bir şey için kızdığı olmadı bir kere
ama ben laf söylerdim hoşuma gitmeyen şeyler yapardı xd

Esim nisanliyken sunu demisti bna
BAK CANIM BIR EVIN ICINDE HER SEY GULLUK GULUSTANLIKSA HER ZAMAN SUPHE ET YOK EGER BIR EVIN ICINDE HER SEY KÖTÜYSE YINE SUPHE ET O EVLILIKTEN AMA HERSEY DENGELI OLUYORSA İŞTE BU EVLILIKTIR...yalnismiyiz
Iyi anlasma denen seyi kocan bilmiyo o zaman. Ne yani gulluk gulistanliksa hersey; o zaman adam aldatiyo gibi bisey mi cikaracaksin altindan?

Vnim icin kavga bagirdiginda oluyo siradan fikir ayricaligida tartisma )
Aa içeriğe göre değişir bence...şimdi sakin bir şekilde evlendiğine pişman olduğunu ima etse, ben de evlilik yanlış değil ama seninle bence de hata desem, sonra 3 gün yüzümüze bakmasak, bu kavga değil mi?

benim kocam var. mükemmeldir. arada kavga ederiz ama oda genelde benden kaynaklı olur adamın sabrını çok zorlarım. eşim çok anlayışlıdır hiçbirşeyi sorun etmez. her konuda arkamda destekçimdir. hiç bir konuda baskı yapmaz. paraya kıymet vermez. benden çocuklarımdan hiçbirşeyi esirgemez. evin ihtiyaçlarını benden daha iyi takip eder. ev işlerinde yardımcımdır. yakışıklıdır ama biraz boydan kaybediyor. bende çok sorun etmem boyunu. temizdir düzenlidir. aldığını aldığı yere koyar. dağıtmaz. özel olacak ama yatakta kendinden çok beni düşünür. anneme babama saygılıdır sever sayar. kendi öz oğulları olsa bu kadar yapmazdı eminim. çocuklarımızla arkadaş gibidir. girdiğimiz ortamlarda sohbeti dinlenir sevilir sayılır. bol bol kitap okur araştırır öğrenir. bana iyi bir koca aileme iyi bir damat çocuklarıma iyi bir baba kendi ailesine iyi bir evlattır.

Biri der esim bana elbise aldi sunu aldi e bizimkide aliyo biri der benim esim birakmiyo ben evi makinaya vurayim karicim belin agrir yorma kendini birider biz her sene tatile gidiyoruz digeri gorumcesinin sesini dinletir bakin gorumcem bni cok seviyo diye ben arada kaldım yemin ederim sanki yaris icerisindelerdi

Bakin bi cogu esimdedd var Allah var kavgamiz ve tartismamiz oluyo diye kac ayda bir kocam kötü demiyorum bnim esimde de bi cogu mevcut biraz saf olmayaydi iyidi ama :)e Allah sizi mutlu etsin insallah bi ömür

tartısmanın olmadıgı evlilik pek yok cunku bir yerde cakısabiliyorsunuz ufak da olsa tartısma oluyor onemli olan cabuk sonmek saygısızlık olmadan biribirini kırmadan son vermek tartısmaya esim asırı sakin ama bazen sesi yukselebiliyor ama dedigim gibi kırıcı olmadıgından puf diye unutuyorum bende olayı mukemmel insan yoktur zaten herkesin bir huyu suyu var cok dogal mukemmelmis gibi tanıtanların cogu fos hava yapıyor

Mükemmel koca yok emin ol.. Çünkü koca kavramını geçip onun da bi insan olduğunu hatırlarsak, onun da kötü anları, kafasının bozuk olabileceğini, hoşuna gitmeyen durumlar gelişebileceğini düşünürüz.
vala ben eşlerin kavga etmemesini de pek normal görmüyorum canım. Hem o ne öyle yaaa arada vala kavga da lazım. heyecan, atraksyon.. Cinsellik için bile faydalı hem.. Kavga bazen tutkuyu da artırıyor.

Eşimin bazı özelliklerini buraaya yazsam mükemmel dersin, bazı özelliklerini yazsam kaçarsın. Bazı şeyleri duymazsan, görmezsen çok iyi anlaşılır. Yalnız aynı evde hiç tartışmamak imkansız.

En azından çocuğun ateşi çıksa hadi soyalım mı banyoya mı sokalım tartışması oluyor.

Bir insanla tartismak o insanla aranizin kötü olduğunu göstermez.Evliykende bu böyledir.
Hiç tartışmiyor olmakta o evliliğin yada esin mükemmel olduğu anlamına gelmez.
Karakterler ve evliliğin dinamiği ile ilgili bu konu.bazı çiftler deli gibi kavga eder her konuda zitlasir ama birbirlerini çok ta severler.saygıyi kaybwtmedikten sonra tartışmak kötü birşey değil ki.
Hem ne alaka kavga yoksa o eş (adam)mükemmeldir demek?
Kavgaları hep erkekler çıkarmıyor ki..

Biz 4.5 senelik evliyiz. İlk sene kedi köpek gibi birbirimizi yedik be kavgalar ne kavgalar.
İkinci sene yine sık sık kavga ettik
3. Sene epey azaldı iletişim problemini epey çözdük
4. Sen bir elin parmağını geçmez kavgamız
5. Senenin içindeyiz son 6 aydır hiç kavga etmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…