Vnim icin kavga bagirdiginda oluyo siradan fikir ayricaligida tartismaŞimdi kavgadan anladıkları saç başa girmek, ya da ağır sözler söylemek, ille de bağırmaksa olmayabilir.
Ama düşünüyorum da kardeşin, annen, baban kim olursa evi paylaştığın mutlaka arada çatıştığınız, karşılıklı gerildiğiniz oluyor.
Kocayla hiç olmuyorsa bi tuhaflık var bence. İnsanız sonuçta, nefsimiz var, herkesin önce ben dediği anlar oluyor. Kocanın anadan babadan fazlası ne ki? Hiç fikir çatışması yaşamayan insanların da iletişiminde bir sorun var diyorum.Ya da kendi fikirleri yok
Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
Belki sen kocanla zit karakterdesin ama arkadasin tam da kendine uygun birini bulmus olabilir. Neden kendinle kiyasliyosun?Kizlar bakin esimle tartisiriz sesimiz biraz yukseldimi ya susmaya calisiriz ki ben oyle yaparim bulundugum yerden kalkar giderim esimde susar bende bazen kizimla ilgili bile tartistigimiz oluyo anlamiyorum tamam iki insan yillarca ayni evin icinde hicmi kavgasi tartismasi olmaz kimse bir sey anlatmak zorunde degil ama lutfen!!!abartilarakta konusulmasin her seyi gectim Cocuk yuzundendemi tartisma edilmez..
Iyi anlasma denen seyi kocan bilmiyo o zaman. Ne yani gulluk gulistanliksa hersey; o zaman adam aldatiyo gibi bisey mi cikaracaksin altindan?Esim nisanliyken sunu demisti bna
BAK CANIM BIR EVIN ICINDE HER SEY GULLUK GULUSTANLIKSA HER ZAMAN SUPHE ET YOK EGER BIR EVIN ICINDE HER SEY KÖTÜYSE YINE SUPHE ET O EVLILIKTEN AMA HERSEY DENGELI OLUYORSA İŞTE BU EVLILIKTIR...yalnismiyiz
Aa içeriğe göre değişir bence...şimdi sakin bir şekilde evlendiğine pişman olduğunu ima etse, ben de evlilik yanlış değil ama seninle bence de hata desem, sonra 3 gün yüzümüze bakmasak, bu kavga değil mi?Vnim icin kavga bagirdiginda oluyo siradan fikir ayricaligida tartisma)
Biri der esim bana elbise aldi sunu aldi e bizimkide aliyo biri der benim esim birakmiyo ben evi makinaya vurayim karicim belin agrir yorma kendini birider biz her sene tatile gidiyoruz digeri gorumcesinin sesini dinletir bakin gorumcem bni cok seviyo diye ben arada kaldım yemin ederim sanki yaris icerisindelerdiKimse mükemmel değildir bence hepimizin kusurları var. Mükemmellikle kavga etmek kavramı biraz yanlış aslında çok iyi insanlar bile arada tartışabilir(kavga dövüşten bahsetmiyorum kavga bende nedir pek bilmem) sonra orta yolu bulabilirler. Ben sadece öven insanları pek sevmem açıkcası eşimle kavga etmesem de arkadaşımın yanında ballandıra ballandıra anlatmam o benim gibi değilse ya içten içte üzülürse diye düşünürüm. Herkesin eşi kendine kime neyi niye övüyoruz ki çok cahilce
Bakin bi cogu esimdedd var Allah var kavgamiz ve tartismamiz oluyo diye kac ayda bir kocam kötü demiyorum bnim esimde de bi cogu mevcut biraz saf olmayaydi iyidi ama :)e Allah sizi mutlu etsin insallah bi ömürbenim kocam var. mükemmeldir. arada kavga ederiz ama oda genelde benden kaynaklı olur adamın sabrını çok zorlarım. eşim çok anlayışlıdır hiçbirşeyi sorun etmez. her konuda arkamda destekçimdir. hiç bir konuda baskı yapmaz. paraya kıymet vermez. benden çocuklarımdan hiçbirşeyi esirgemez. evin ihtiyaçlarını benden daha iyi takip eder. ev işlerinde yardımcımdır. yakışıklıdır ama biraz boydan kaybediyor. bende çok sorun etmem boyunu. temizdir düzenlidir. aldığını aldığı yere koyar. dağıtmaz. özel olacak ama yatakta kendinden çok beni düşünür. anneme babama saygılıdır sever sayar. kendi öz oğulları olsa bu kadar yapmazdı eminim. çocuklarımızla arkadaş gibidir. girdiğimiz ortamlarda sohbeti dinlenir sevilir sayılır. bol bol kitap okur araştırır öğrenir. bana iyi bir koca aileme iyi bir damat çocuklarıma iyi bir baba kendi ailesine iyi bir evlattır.
Desem anlamadim:)
Desem anlamadim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?