mukkemmel koca gerçekten varmi...

Kiz bazi seyleri bnim esimde olmayinca atarlaniyorum yoksa bna zarari ne olur ki dediğim gibi kiskaniyorum o an sonra sinir oluyorum

Kiz bazi seyleri bnim esimde olmayinca atarlaniyorum yoksa bna zarari ne olur ki dediğim gibi kiskaniyorum o an sonra sinir oluyorum
Kıskançlık sizin sorununuz tabii...
Bunu aşmanız için kendinizle mücadele etmeniz gerek.
Allahım kolaylık versin inşallah.

Kusursuz insan yok ki, anahtar kilit ilişkisidir bu, senin sivriliklerin onun boşluğuna denk gelir, onun sivrilikleri de senin boşluklarına, evrensel kabul edilecek yanlışlar hariç (dayak aldatma psikolojik şiddet vs) herkesin bir yuvarlanıp gitme şekli var

eşimle 3 senedir evliyim
daha bir kere bana bunu neden böyle yaptın dememıstır
adam herseyden mutlu, bazen sorarım hıc mı senın kızdıgın bırsey olmuyor dıye
üstünde durmam ben senı uzmemek adına der.

bizde sorunu cıkaran hep ben olurum

Gerçekte hak ettiği değeri görmeyen kadınlar ya da insanlar diyim , nedense dışarıya tam tersi bir yayın yapıyor bazılarının savunma mekanizması sanırım bu..Bir yakınım var son derece düzgün bir insan hava atmak gibi basit işlere tenezzül etmez ,eşiyle alakalı başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir , ama benim olayları bildiğimi tahmin etmez diye düşünüyorum..O bile eşinin kendisine hamilelik kilolarını ne kadar yakıştırdığından, gece süt getirdiğinden ,şımatttığından falan bahsetmişti..Adam haylazlığa devam ediyor , kadın da kendince kırılan gururunu toparlıyor bu şekilde...Bir kadın gerçek manada mutluysa amanın da ne kadar mutluyum diye ortalıkta şov yapmaz ..Haddinden fazla tribüne oynayanın vardır bir sıkıntısı ..
İnsanlar kendilerinde neyi eksik görüyorlarsa, dillerine en çok o vurur derler..

Son düzenleme:
baskalariyla kendinizi kiyaslayamacaginiz gibi baskalarinin esleriylede esinizi kiyaslamayin.her iliskinin dinamiği farklidir.herkesin iliskisinde yasadigi farkli seyler vardir.size gore cok basit sakalastiginiz bir soz baskasinda kavga sebebi olabilir mesela.siz karsinizdakini taniyip ona gore hareket edeceksiniz.ayni sekilde esinizde.erkeklerin hic sanmiyorum bir araya geldiklerinde hanimlariyla övündüklerini.kadinlarda var hep bunlar.benim kocam oyle degil benim cocugum yapmaz.baska mevzular konusun.bir sure sonra evliliginize yansir üzülürsunuz bosu bosuna.nacizane tavsiye:)

Mükemmeli daha yapmadılar canısı
Lakin iyi anlaşan kavga da etseler bunu tolere etmeyi becerebilen vardır ve
Nazik

Ve ince düşünceli
Ve Saygılı
Ve sevgisini gösteren
( nereye koymuşlarsa bulamıyoruz)

Mükemmel insan yoktur ama hiç kavga edilmeyen evlilikler vardır iki arkadaşım öyle biri yedi yil digeri bes yıldır evli birkez bile kavga etmediler ....ben üç yıldır evliyim eşimin ailesi yüzünden iki kez boşanmanın eşiğinden döndük daha yeni kavga ettik iki gün önce yine ailesi yüzünden. ....sans bu işler

Mükemmeli daha yapmadılar canısı
Lakin iyi anlaşan kavga da etseler bunu tolere etmeyi becerebilen vardır ve
Nazik

Ve ince düşünceli
Ve Saygılı
Ve sevgisini gösteren
( nereye koymuşlarsa bulamıyoruz)
bu zamanda çok kiymetli böyleleri.kesin kıymetini bilmeyenlerin ellerinde harcaniyorlardir

Rabbim eslari yonunde sıkıntı yasayanlara sabir ve huzur versin...

Valla mükemmel erkeği bilmem de arkadaş yazmış, gerçekten sorun çıkarmayan hayatı kolaylaştıran güzelleştiren erkekler var bu hayatta. Benimki de onlardan biri, sevmediğim huyu belki birdir belki hiçtir. Tartışmalar olur herkeste normaldir. Ama hava attıklarını sanmıyorum.

Mukemmel insan var mi ki mukemmel koca olsun

Sadece fikir birligi sagladigin ya da problemleri buyutmek yerine huzuru tercih etmek gibi bi huyu olan es vardir

Ona da bi biz rastlayamadik heralde

bazısı vardır hiç kavga etmemeye calısır böyle tipler var .catısma ortamı olustıurmaz . belki böyleler . birde illaki tartısınca kötü evlilik olmuyor sonucta birseyi idare etmeye calısıyorsunuz. hatta bazen dahada kıymet biliniyor monoton olmuyor

Heee sen de yedin yani. Kız yalan kimseye inanma. Hiç kimse dört dörtlük değildir. Herkesin kendine göre derdi var. İnsanları birazcık izle yalanlarını görürsün. Ben de önceden inanırdım herkese. Şimdi o bana hava atanların hallerini görüyorum da Çok kızıyorum kendime. Eğer ailece bir araya gelme imkanınız varsa onları kocalarının yanında izle. Ben öyle çözdüm işi.

Mesela kendimi ele alıyorum. Ben nişanlımla kavga etmem ama ben annemle de , kayinvalidemle de kavga etmem . Çünkü yapı olarak sakin biriyim ve tartışmaya gelemiyorum sevmiyorum. Ama bu benim mükemmel dört dörtlük olduğumu göstermez. Mutlaka eksilerim vardır nişanlım alttan aliyordur ailem alttan aliyordur.
Ayrıca kocasıyla hava atan insanlar bana çok komik geliyor . Ne gerek var böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…