Kiz bazi seyleri bnim esimde olmayinca atarlaniyorum yoksa bna zarari ne olur ki dediğim gibi kiskaniyorum o an sonra sinir oluyorumAmin inşallah.
Etrafımda mutlu insanların olması önemli.
Gerçekten pozitif enerjinin gücü güzel oluyor.
Dışarıdaki bir çok insanın kötü olduğunu düşününce en yakınlarının sevgi kelebeği içinde olması insana huzur veriyor.
Denemenizi tavsiye ederim.
Pişman olmazsınız.
Kıskançlık sizin sorununuz tabii...Kiz bazi seyleri bnim esimde olmayinca atarlaniyorum yoksa bna zarari ne olur ki dediğim gibi kiskaniyorum o an sonra sinir oluyorum
eşimle 3 senedir evliyimSlm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
Mükemmeli daha yapmadılar canısı
Lakin iyi anlaşan kavga da etseler bunu tolere etmeyi becerebilen vardır ve
Nazik
Ve ince düşünceli
Ve Saygılı
Ve sevgisini gösteren
( nereye koymuşlarsa bulamıyoruz)
Bnde oyle dusunuyorumbu zamanda çok kiymetli böyleleri.kesin kıymetini bilmeyenlerin ellerinde harcaniyorlardir
Heee sen de yedin yaniSlm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?