- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bunlar sadece özentilik ve hava atma açıkcası bir insan gerçekten mutluysa bunu ispat etmeye çalışmaz tabi ki mutlu anlarımızı paylaşacağız bende paylaşırım yerine göre ama sürekli böyle davranmak insanlara yansıtmak eksiklik başka bir şey değilBiri der esim bana elbise aldi sunu aldi e bizimkide aliyo biri der benim esim birakmiyo ben evi makinaya vurayim karicim belin agrir yorma kendini birider biz her sene tatile gidiyoruz digeri gorumcesinin sesini dinletir bakin gorumcem bni cok seviyo diye ben arada kaldım yemin ederim sanki yaris icerisindelerdi
Szininki kavganin daliskasi bence pisman olmak ne yahi yuru git o zman halla hallaAa içeriğe göre değişir bence...şimdi sakin bir şekilde evlendiğine pişman olduğunu ima etse, ben de evlilik yanlış değil ama seninle bence de hata desem, sonra 3 gün yüzümüze bakmasak, bu kavga değil mi?
Ahanda aradigim cvbBiz 4.5 senelik evliyiz. İlk sene kedi köpek gibi birbirimizi yedik be kavgalar ne kavgalar.
İkinci sene yine sık sık kavga ettik
3. Sene epey azaldı iletişim problemini epey çözdük
4. Sen bir elin parmağını geçmez kavgamız
5. Senenin içindeyiz son 6 aydır hiç kavga etmedik
Kusursuz insan olmayacağına göre kadin ya da erkek kusursuz eş de yoktur. Önemli olan aradaki Saygi ve sevginin o kusurlari tolore edebilmesi. Tabi kusur derken dayaktan, uyuşturucudan, kumardan, aldatmadan falan bahsetmiyorum. Ayrıca kavga etmek evliliğin ya da esin kotu olduğu anlamına gelmez. Tabi yine vurmali kirmali hakaret dolu kavgalardan degil normal tartışmalardan bahsediyorum. Her evlilik de birbirinden farklidir. O yüzden takma kafana.Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
Biz esimle kirip dökmeyiz kavgamizd cok komiktir ben kavga etmeyi bilmem tartışıriz oturup guleriz baya bagirdiginiz gunlerdd ilk evlilik yilimizdi ama ne seneydi yahu uKusursuz insan olmayacağına göre kadin ya da erkek kusursuz eş de yoktur. Önemli olan aradaki Saygi ve sevginin o kusurlari tolore edebilmesi. Tabi kusur derken dayaktan, uyuşturucudan, kumardan, aldatmadan falan bahsetmiyorum. Ayrıca kavga etmek evliliğin ya da esin kotu olduğu anlamına gelmez. Tabi yine vurmali kirmali hakaret dolu kavgalardan degil normal tartışmalardan bahsediyorum. Her evlilik de birbirinden farklidir. O yüzden takma kafana.
Ben de bunu anlamıyorum.Biri der esim bana elbise aldi sunu aldi e bizimkide aliyo biri der benim esim birakmiyo ben evi makinaya vurayim karicim belin agrir yorma kendini birider biz her sene tatile gidiyoruz digeri gorumcesinin sesini dinletir bakin gorumcem bni cok seviyo diye ben arada kaldım yemin ederim sanki yaris icerisindelerdi
Kavga etmeyen erkek daha can sıkıcı oluyor benden demesi.
Bir erkek arkadaşım öyleydi. Ya sinirleniyorum, kuduruyorum, adama sarıyorum. Yok yani, taş mıdır duvar mıdır adamın hiç umrunda değil. Gerçekten klinik vakaydı, bir insan hiç mi sinirlenmez? Yani ben daha büyük sorunları olduğunu düşünüyordum, kesinlikle normal değildi.
bizimde böyle artıkBiz 4.5 senelik evliyiz. İlk sene kedi köpek gibi birbirimizi yedik be kavgalar ne kavgalar.
İkinci sene yine sık sık kavga ettik
3. Sene epey azaldı iletişim problemini epey çözdük
4. Sen bir elin parmağını geçmez kavgamız
5. Senenin içindeyiz son 6 aydır hiç kavga etmedik
Yok ya düz mantıkla insan kudurtmayı iyi bilirdi. :) Safi umursamazlıktı onunkisi, kendini yormuyordu kısacası.Eger baska seyler de gorduyseniz bilemem ama benim esim de boyledir :)
Ben iliskimizin en baslarinda tabiri caizse kendimi yirtardim en ufak seye bile -simdi dusundugumde ne kadar da sabirliymis diyorum cunku gercekten cok aptalcaydi sebeplerim- ama esim sakin kalirdi.
Ben haksiz oldugumda da susardi.
Gerci beni bir tek az ilgilendigimde haksiz bulurdu :)
Ben de o zamanlar ulan hic mi bir seye kizmaz bir insan bu ne coolluk diye dusunup sinirlarini zorlamaya calisirdim sacma sapan ama yok.
Hala da oyledir.
Bir iki defa adami gicik etmek icin cahil cahil konusunca ben, canina tak deyip ust perdeden konusmasi disinda 8-9 senedir sakin sakin takilir.
Yapi meselesi biraz bence.
Biraz da motivasyon.
Esimin "Allah icin" gibi bir mottosu var, o yuzden de motivasyonu yuksek, yani ben oyle dusunuyorum.
Belki o arkadasin da yapisi budur.
Anlatis sekli saf olmadigimiz icin anliyoruz cnm Bnde bazen cocukluk arkadasima anlatirdim o bna sorardi ben ona ama ballandira ballandira anlatmak nedir yahu ahh bacim ahh keske ilk de degilki bu yaptiklari...o yuzden bu konuyu actim cokmu mukkemmel olabilir insan ..yoksa bir kere den ne çıkarkiBen de bunu anlamıyorum.
Ne güzel yarış içinde olmaları.
İnsanlar hep kötülükle mi yarışacak ki?
Bırakın biraz da güzelliklerini,mutluluklarını,aşklarını yarıştırsınlar!
Ne var bunda?
Bir arkadaşım gelip bana kocasını övünce ben çok mutlu oluyorum cidden.
Hayatta güzel şeyler de oluyor,ah çok şükür benim arkadaşım mutluymuş diyorum,inanın.
Yok ya oyle bi huyum yoktur sevmem de ben evimin icindr sorunu aileme yansitmam esimde ailesine birakki arkadaslara hic anlatmambirçok arkadaşım eşiyle kavga etse de
eğer arkadaşı eşinin ve ailesiyle yakınsa muhakkak herşey yolunda imajı çiziyor
mesela beni tanıştırıyorlar arkadaşda geldi tesadüf diye konu açılıyor(bakıyorum çokda samimiler hatta benden fazla görüşüyorlar) ben biliyorum daha geçen hafta ağlattı ama arkadaşım kıza çok şükür Allah bozmasın der herşey yolunda gibi konuşur devamında da
ama bana da mantıklı geliyor
derdini anlatacağın tek kişi olsun diğerleri sadece görünen köyü görsünler ve bilsinler
sen unutursun ama anlattığın kişiler hiç unutmaz sen unutmuşken aklına getirir en uygunsuz zamanda
bence sizde herşey yolunda imajı çizin
birde insanın kendisi mükemmel değildir (ben mesela kendi kendimi bazen çekemiyorum)
anlatacağın şeyler sadece karşıda kalmayacak hiçkimseye anlatmasa en yakınına anlatacak o da en yakınına
gurbetteysen birde bence hiç kimseye tartışmalarınızı özellikle nedenlerini anlatmayın
Tamam ben de onu diyorum.Anlatis sekli saf olmadigimiz icin anliyoruz cnm Bnde bazen cocukluk arkadasima anlatirdim o bna sorardi ben ona ama ballandira ballandira anlatmak nedir yahu ahh bacim ahh keske ilk de degilki bu yaptiklari...o yuzden bu konuyu actim cokmu mukkemmel olabilir insan ..yoksa bir kere den ne çıkarki
Allah benden yana sana nasip etsin bacim boyle arkadaslariTamam ben de onu diyorum.
Sonuçta burada da gerçek hayatta da arkadaşlarla oturunca eninde sonunda laf kocaya gelmiyor mu?
Varsın 50 kere,varsın 1000 kere kocasını övsün.
İster ballandırsın ister reçellendirsin.
O ne kadar överse o kadar mutlu olurum,şükrederim,emin olun.
Amin inşallah.Allah benden yana sana nasip etsin bacim boyle arkadaslari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?