mukkemmel koca gerçekten varmi...

Iki tarafta gercekten seviyosa birbirine karsi saygiliysa oluyo

Bence bu mükemmellikden değil gamsızlıkdan olabilir .Benim eşim çok Gamsız biri çok da üsengec kavga etmeye bile usendigi için hicbirseyi sorun etmedigi icin hic kavga etmez ben edincede kapatmak icin konuyu yapmadigi sebeklik yoktur.Biz evliligimizin ilk yili hic kavga etmedik sonra ben baslattim hep çünkü bu kaygısızlık benim sinirimi bozmustu azcik ses iyidir action 'sız olmaz

Benim icin mukemmel es begenecegim iyi egitimli iyi ahlakli iyi gecinebilecegim biri.boyle bir adam ariyorum.

mükemmel insan diye bişey yok ki mükemmel koca olsun.
ama evet hiç kavga etmeyen çift vardır, karakterleri böyledir, sadece birbirleriyle değil sevdikleri kimseyle kavga etmezler, kimseyi kırmazlar. ama bu o insanın/insanların mükemmel olduğu anlamına gelmez ki...

bence arada kavga etmek de lazım. insan annesi bebasıyla kavga ediyor. eşiyle de edebilir.

Mükemmel insan diye bir kavrama inanmıyorum. Mükemmel görünmeye çalışan insanların muhakkak maskeledikleri başka bir yüzü vardır.

Benim etrafimda yok en azindan sorunsuz evlilik.
Hic denk gelmedim.
Herkes bisiden sikayetci.

Bir evde yaşayıpta hiç kavga etmemek anormal bence.

Mükemmel koca olsa dahi bu kadar cok göze sokulan, sürekli bahsedilen bir seyde sıkıntı vardır bence.

Hiç kavga etmemek demek mükemmel ilişki anlamına gelmiyor, bazı insanlar bağıra çağıra kavgadan hoşlanıyor mesela. Var öyle bi arkadaşım, adrenalinli ilişkiden zevk alıyor, kız en son boksa falan gidiyordu enerjisini atmak için. Erkek arkadaşının ne kadar sinirli olduğundan bahsediyor mesela, ben olsam öyle adamlardan tırım tırım kaçarım ama o hoşlanıyor. Beklentisi öyle demek ki.

Bence beklentiler karşılandıkça ve uyum seviyesi yükseldikçe ilişki mükemmele yakınsar

Ve evliliklerde uyum kadar ortak amaçlarinda olmasi şart, ilişkiyi beslemek için

hiç bir insan mükemmel değildir kimse dört dörtlük değildir
insan annesiyle babasıyla anlaşamıyor
her insanın huyu farklıdır bazıları uyum sağlar ses etmez bazıları dik kafadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…