- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Mükemmel yok ama mukemmele yakın var :) ben inanmıyorum kavga etmiyoruz diyenlere .sen de inanma :)biz ederiz yani normali budur .robot değiliz ya ..önemli olan ucuz atlatmakSlm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
bizde kavga etmeyiz bunun hava atmakla alakasi yok.Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
Çok ilginç geliyor bana burada mutlu insan ve mutlu evlilik yok diyen kadınlar.
Mükemmel insan mükemmel kadın veya mükemmel erkek yoktur elbette ama saygıyı koruyan huzurlu yuvalar ve anlayışlı eşler var,
Benim mutlu evliliği olan arkadaşlarım var mesela evlerine adım attığımda huzuru hissediyorum. Eşi çok komik anlayışlı arkadaşlarım da var çevremde daha da mutlu olsunlar
Kendi adıma beş yıla yakındır aynı adamla beraberim hemen hemen iki yıla yakındır evliyim bana daha sesini yükselttiği hakaret ettiği olmadı. Yapı olarak sakin sessiz ve uyumlu bir adam. Kimine göre sıkıcı gelebilecek kadar sakin bir adam ama anlayışlıdır, hatalarımı tolere eder, uzatmaz çünkü kindar değil. Haliyle tartışmalar küslüğe kavgaya dönmeden biter bizde de
Bana tüm erkekleri kaba saba anlayışsız gören ve her evliliği mutsuz sanan insanlar tuhaf geliyor açıkçası.
Mutsuz evlilikler kadar mutlu evlilikler de var. Siz göremiyor olabilirsiniz ama varlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?