mukkemmel koca gerçekten varmi...

Mükemmel eş 4 4luk değildir. Çünkü insan evladı tartışır, fikir paylaşmak ister. Fikrini paylasamadigin, tartışmadigin insanla bi süre anlasırsın. Sonra sıkar. Hatta boşanmaya kadar gider. Çok sıkıcı hep güllük gülistanlık yaşamak polyanacilik oynar gibi.

Mükemmel yok ama mukemmele yakın var :) ben inanmıyorum kavga etmiyoruz diyenlere .sen de inanma :)biz ederiz yani normali budur .robot değiliz ya ..önemli olan ucuz atlatmak

Ay salla o çok bilmiş gösteriş meraklısı arkadaşlarını...
Kavga olur elbet, ama önemli olan karşındakini kırmadan, parçalamadan içindekileri dökebilmek
Ara ara tartışma olsun ki içinde biriktirmesin insan

Yok öyle bişi ya her karı koca muhakkak ki tartisma yasar bizo kadar çok güleriz ki beraber karnımıza ağrılar girer krize gireriz sonra çok güldük başımıza kötü bişi gelcek deriz yapışık ikizler gibi sarılıp otururuz ayrı koltukta otursak ya ben ona yapısırım yada o bana dışardan gören herkes siz manyaksiniz falan der herkes biz gibi olmak ister ama gel gelelim ne kadar böyle aşk dolu gibiyiz dimi ama bizde tartışıyoruz Diyeceğim O Ki Her Karı Koca Bir Şekilde Bir Tartışma YAŞAR CaniM Cok Buyuk Kavgalar Demiyorum Ama Atışmalar gerginlikler 1 2 Gün Süren küslükler Olabiliyor

Kocaları egolarını tatmin etmiyor sanırım.
Mükemmel insan yoktur. Ha herşeye "he" diyen koca vardır kavga çıkmaz böylece.
Ama bunu övünerek anlatanlarda ciddi özgüven ve sevgisizlik sorunu olduğunu düşünürüm.

Biz eşimle karşılıklı konuşarak her sorunu çözebiliyoruz çok şükür. Bana göre mükemmel ama kalkıp da kimseye kavga etmiyoruz diye anlatmam çünkü çok saçma neden durduk yere eşimle hiç kavga etmiyorum diyeyim ki?
Başkalarıyla oturduğumda eşlerimizden değil sosyal siyasi olaylar kendi hayatlarımız vsden konuşuruz.

Ben esimle hiç tartismasam bir sorun oldugunu o zaman dusunurum sahsen. Her seyi benimle ayni dusunen,zit olan fikirler sunmayan ya da arada sacmaladigimda beni durtmeyen birini ben istemezdim.Tutku bile eksik olur tabi bu benim kendi fikrim

Olabilir, demek ki etmiyorlar. Ille de sizi mutlu etmek icin kavga ediyoruz mu demeleri lazim, ne alaka kiskandirmakla, havayla filan... Baskasinin iliskisini dinlemeye dayanamiyorsaniz kari-koca muhabbeti etmeyin, toptan cozum. Sorun cikaran taraf da sadece erkek olmuyor, kadinlarin da sorunlusu var. Kimi kadin da erkek de sorunsuz olup birbirini bulabiliyor tabii.

Biz toplum olarak sorun severiz evliler mutsuz olsun kavgalar olsun biz teselli edelim bizim her şeyimiz olsun kimsenin olmasin vs vs vs mutlu huzurlu birileri oldu mu da rahatsiz oluruz . Öfkeyi kontrol etmeyi bilen espirili mutlu ciftler tabi ki var hep de varolsunlar

Mükemmel insan, mükemmel koca , mükemmel kadın yoktur..
İdare eden , idare edilen taraf vardır...
Bu iki seçenek de insanın karşı tarafa nasıl davrandığına bağlıdır..

bizde kavga etmeyiz bunun hava atmakla alakasi yok.

Üç yıldır biz de hiç kavga etmedik çünkü sinirliyken konuşmamayı tercih ediyoruz. Yatışinca da oturup tartışma modunda konuşuyoruz ki bu bile ender olan bi durumdur. Bence sebebi ikimiz yapacağımiz her şeyde fikir alışverişinde bulunuruz ve hayatın kısa olduğunu üç günlük dünyada birbirimizi üzmeye değmeyeceğini düşünüyoruz. İleri yaşta hem duygu hem mantık evliliği yapmanın faydaları galiba

Fesat bu millet hic kavga etmeyen insan olurmu ufakta olsa mtlaka tartisma olur

Benim eski en yakın arkadasım -artık görüşmüyoruz- bir adamla tanıstı. Adamı hiç beğenmedi, adamın ne cimriliğini, ne görmemeişliğini, ne okuduğu okulun baraj puanı olmasını bıraktı. Görüşüyorlardı. Sonra nasıl olduysa bir şekilde dandik bulduğu o adamla nişanlandı. Nişandan hemen sonra "bohçaları açmayın ben nişanı atıcam" dedi. Aileyi görmemiş buldu bu yüzdenmiş.

Neyse sonra adamla evlendi. Evlendikten sonra da bu yaşanılanları çevresine unutturmak için her buluşmamızda ilk yarım-bir saat boyunca eşini övmeye başladı. Ahmetcim çok zekidir, ahmetcim çok Çalışkan, ahmetcimin yanında kendimi çok salak hissediyorum, ahmetcimle sosyal medyaya fotoğraf bile koymuyoruz nazar olmasın diye, biliyorsun evlenmeden önce hep nazardan kavga ettik, ahmetcigimi istemedim diyip durdu.

Sözün özü Ahmet'in Harika oldu filan Yok. Hep dalga geçtiği bi üniversite ve bölümden mezun, büyük ihtimalle arkadaşımın parası için evlenen- sevgililikte hep kız hesap ödüyordu, adam da kızın babasının bütün mal varlığına kadar araştırıp öğrenmişti, arkadasım bu olaydan da çok rahatsızdı- , kaba saba, görmemiş bir tip.

Ama evlendikleri işin Ahmet beye methiye seansı 1 saat sürüyordu... bazı kadınlar böyle işte olmayana övgüde bulunuyorlar.

Çok ilginç geliyor bana burada mutlu insan ve mutlu evlilik yok diyen kadınlar.
Mükemmel insan mükemmel kadın veya mükemmel erkek yoktur elbette ama saygıyı koruyan huzurlu yuvalar ve anlayışlı eşler var,
Benim mutlu evliliği olan arkadaşlarım var mesela evlerine adım attığımda huzuru hissediyorum. Eşi çok komik anlayışlı arkadaşlarım da var çevremde daha da mutlu olsunlar
Kendi adıma beş yıla yakındır aynı adamla beraberim hemen hemen iki yıla yakındır evliyim bana daha sesini yükselttiği hakaret ettiği olmadı. Yapı olarak sakin sessiz ve uyumlu bir adam. Kimine göre sıkıcı gelebilecek kadar sakin bir adam ama anlayışlıdır, hatalarımı tolere eder, uzatmaz çünkü kindar değil. Haliyle tartışmalar küslüğe kavgaya dönmeden biter bizde de
Bana tüm erkekleri kaba saba anlayışsız gören ve her evliliği mutsuz sanan insanlar tuhaf geliyor açıkçası.
Mutsuz evlilikler kadar mutlu evlilikler de var. Siz göremiyor olabilirsiniz ama varlar yani.

Arkadaşlarınız sahte mutluluk pozu mu atıyor bilemem ama düzgün erkekler ve ilişkiler var, neden olmasın.

Hiçbir beşer mükemmel değildir, kusur herkeste var elbet.
Yeterki saygı sevgi sadakat anlayış nezaket olsun insanda.
Ben de eşimden ve evliliğimden yana hiç şikayetçi olmamışımdır mesela.
Aramızda bazen oluşan ufak sorunlar da çoğu zaman benden kaynaklıdır. Her yönden "düzgün" diyebileceğim bir eşim var. (övdüm şuan )
"her erkek aldatır, bütün erkekler öküzdür, tüm erkekler şudur budur" gibi genellemelere güler geçerim.
Adam gibi adamlar da var, burda dert topiklerinde pek rastlamıyor olabiliriz ama var onlardan!

Hayir, bir de mutluyuz, kavga etmiyoruz diyene b.k atiliyor bu forumda. Biri fesat bile demis. :)
Bunun bir benzeri de sosyal medyada kiskanan mutsuz kadinlara deniliyor: "Canim merak etme, onlar da elbet mutsuzdur, sosyal medyada rol yapiyorlar" gibi. Millet fesatligindan baskasinin gercekten mutlu olabilme ihtimalini kaldiramiyor resmen.
Evet, mutlu evlilige ben de sahit oldum, ve gercekten de o eve misafir olarak girip 10 dakika kari-kocayi gozlemleyince bile anlasiliyor huzurlu veya huzursuz bir evlilik oldugu.

Mükemmel koca var bence, yanımda oturuyor şu an. İnsan olarak mükemmel olmayabilir ama "eş" sıfatının hakkını kesinlikle verdiğine inanıyorum.

Birlikteliğimizin ilk gününden bugüne dek (yaklaşık 1,5 yıldır da evliyiz) hiçbir konuda herhangi bir tartışmamız olmadı.

Olmadı yani kimseye ispat çabam zaten olmaz da, "yoktur canım yeaaa" diyenlere söylemek istedim.

Biz konuşuruz. Her şeyi, her zaman, her durumda konuşuruz.

Elbette aynı fikirde olmadığımız şeyler oluyor ama asla zıtlaşma, ses yükseltme, küslük yaşamadık. Aynı fikirde değilsek "hangimizin söylediği bizim için, ilişkimiz açısından daha mantıklı ve uzun vadede faydalı?" şeklinde düşünürüz.

Son derece mutlu, huzurlu, eğlenceli bir evliliğim var.

Ama ben bunu asla herhangi bir arkadaş ortamında dile getirmem, büyük bir çiğlik bence. Burada yazışım da anonimliğe güvenmemden.

Kaldı ki zaten olması gereken de kavga-gürültüsüz bir evlilik değil midir? Yani ben normalinin bu olduğuna inanıyorum.

Yani "yok öyle hayatlar" diyorsunuz ya, var. Kimsenin gözüne sokmuyorum ama bizzat yaşıyorum mükemmel evliliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…