Hayir, bir de mutluyuz, kavga etmiyoruz diyene b.k atiliyor bu forumda. Biri fesat bile demis. :)
Bunun bir benzeri de sosyal medyada kiskanan mutsuz kadinlara deniliyor: "Canim merak etme, onlar da elbet mutsuzdur, sosyal medyada rol yapiyorlar" gibi. Millet fesatligindan baskasinin gercekten mutlu olabilme ihtimalini kaldiramiyor resmen.
Evet, mutlu evlilige ben de sahit oldum, ve gercekten de o eve misafir olarak girip 10 dakika kari-kocayi gozlemleyince bile anlasiliyor huzurlu veya huzursuz bir evlilik oldugu.
Mükemmel insan yok ama birbirine uyumlu çiftler var. Benim eşim de ben de aslında bir dünya kusuru olan insanlarız ama birbirimize batmıyor bunlar o kadar. Çok çok az bir sorun oluyor. (O da genelde benim dağınıklığım ve tembelliğimden oluyor çocuğun suçu yok) Ha kırk yılda bir kızar bana, birikmiştir bir şeyler içinde (mesela mutfakta biriken bulaşıklarla orantılı olabilir bu birikimSlm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Bazen bir araya geliyoruz o kadar cok kocalarinda bahsediyorlarki
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
Yalnız biz evlenmeden önce 10 sene birlikteydik ve o arada uzun mesafe ilişkisinin de etkisiyle bir sürü tartıştık, ayrıldık barıştık vs. vs. Evlenene kdar bütün problemlerimizi halletmiştik ve birbirimizi iyi tanıyorduk artık, o yüzden de şimdi tartışmıyoruz.Mükemmel insan yok ama birbirine uyumlu çiftler var. Benim eşim de ben de aslında bir dünya kusuru olan insanlarız ama birbirimize batmıyor bunlar o kadar. Çok çok az bir sorun oluyor. (O da genelde benim dağınıklığım ve tembelliğimden oluyor çocuğun suçu yok) Ha kırk yılda bir kızar bana, birikmiştir bir şeyler içinde (mesela mutfakta biriken bulaşıklarla orantılı olabilir bu birikim) o zaman da ben alttan alırım, biraz gönlünü alırım geçer. Ben zaten kavga etmeye karşıyım o yüzden asla kavga etmiyoruz çok şükür. Eşim de özeniyor, başka insanlar gibi kavga edelim diye ama içimde yok resmen. Geçen rica etti çocuğumuz olursa kimin annesi bakacak kavgası yapalım dedi ama devam ettiremedim sonunda benim annem beceremez ki dedim güldüm Ama bir sorunumuz olsa da arkadaşlarıma pek söylememeyi tercih ederdim sanırım. Belki sizinkiler öyle yapıyordur. Ama benim öyle yakın arkadaşım yok hep iş arkadaşı, ondan da olabilir.
Bir de ailelerle ilgili tartışmıyoruz biz ondan da bu eksiklik. Ben annesine kızdıysam annesine kızıyorum ona yansıtmıyorum bunu sanki ona da kızmışım gibi, ve iki tarafa da zaten ikimiz birden kızmış oluyoruz o yüzden tartışmanın manası olmuyor.
Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
Seher diyo biz kocamla kavga hic etmeyiz hatta geçen dedim ki kocama gel kavga edelim sonrada güldük hahhhaa..
Ezgi ay bizdr oyleyiz yeni evli sayiliriz ama kavgamiz olmaz bizimde hahhaaa falan
Simdi ben dimdizlak kaldim bende diyorumki Valla bizde arada olur ama uzatmayiz o gun yine unutur guleriz
Eve geldim dusundum ya sorun onlarda var ya bizde yada hava atiyorlar yalan soyluyorlar ko oylese inanin bi tip insanlara gelemiyorum yani kendilerinj mukkemmel gibi gostermeleri sinir bozucu...ya anlamiyorum banane sizim kocanizdan off kiskandim galiba
Hayat hep gunluk gulistanlik gecmiyor.Slm. Kizlar bnim iki arkadasim seherin 6 yildir almanyada ezgi 1 bucuk sene oldu bnde 3 sene olucak burdayim...
Seherin 2 oğluvar
Ezgininde 1 oglu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?