mukkemmel koca gerçekten varmi...

Benim de aklım almıyor bunu.
Mutluyum diyorsa veya sosyal medyaya mutlu olduğu fotoğraf paylaşıyorsa mutsuz diye genellenmesi de bana fesatça geliyor.
Hiç çevremde mutluyum diyen arkadaşlarımın mutsuz olduğunu düşünmedim
Onlar da mutsuz her erkek öküz her evlilik mutsuz demek bana çok fesatça geliyor. Bunla tatmin olmak da sağlıklı bir düşünce değil
Bu sitede çok yoğun ama bu durum şaşırtıcı bir şekilde

Olabilir de olmayabilir de. Senin kendi evliligine bakman lazim. Olcun her zaman kendi iliskin olsun. Iliskimizde neler eksik, bunlarda benim bir payin var mi, neler yapabilirim, daha cok nelerden kavga ediyoruz. Her cift farkli uyumda, farkli altyapida, farkli karakter ozelliklerinde oluyor. Onemli olan senin esinin ne istedigini biliyor olman. Tabi onun da senin. Efkan yesildag'a birisi sormus ya bu kadinlar ne istiyor hala anlamadim diye. O da demis ki ben kadinlarin ne istedgini bilmiyorjm ama kendi kadinimin ne istedigini biliyorum. Yani onlarin evliligi mukemmel veya degil bu senin moralini bozmamali, sen kendi evliliginde kendi iliskinizde gecen seneden bu yana ornegin bir ilerleme katedebildin mi ona bak.

Mükemmel kocam var ama kimseye kocamın mükemmelliğinden sözetmiyorum :) Aman nazar değer veya kıskanıp mutsuz olurlar neme lazım.
Şaka ama mükemmel değilse bile iyi yönleri fazlasıyla baskın gelir.

Kavga etmiyoruz diyen arkadaşların tekme tokat girişmeyi veya küfür kıyamet bağrışmayı kavga sayıyor olabilir. Tartışma mutlaka oluyordur.

Mükemmel insan yok ama birbirine uyumlu çiftler var. Benim eşim de ben de aslında bir dünya kusuru olan insanlarız ama birbirimize batmıyor bunlar o kadar. Çok çok az bir sorun oluyor. (O da genelde benim dağınıklığım ve tembelliğimden oluyor çocuğun suçu yok) Ha kırk yılda bir kızar bana, birikmiştir bir şeyler içinde (mesela mutfakta biriken bulaşıklarla orantılı olabilir bu birikim ) o zaman da ben alttan alırım, biraz gönlünü alırım geçer. Ben zaten kavga etmeye karşıyım o yüzden asla kavga etmiyoruz çok şükür. Eşim de özeniyor, başka insanlar gibi kavga edelim diye ama içimde yok resmen. Geçen rica etti çocuğumuz olursa kimin annesi bakacak kavgası yapalım dedi ama devam ettiremedim sonunda benim annem beceremez ki dedim güldüm Ama bir sorunumuz olsa da arkadaşlarıma pek söylememeyi tercih ederdim sanırım. Belki sizinkiler öyle yapıyordur. Ama benim öyle yakın arkadaşım yok hep iş arkadaşı, ondan da olabilir.
Bir de ailelerle ilgili tartışmıyoruz biz ondan da bu eksiklik. Ben annesine kızdıysam annesine kızıyorum ona yansıtmıyorum bunu sanki ona da kızmışım gibi, ve iki tarafa da zaten ikimiz birden kızmış oluyoruz o yüzden tartışmanın manası olmuyor.

Yalnız biz evlenmeden önce 10 sene birlikteydik ve o arada uzun mesafe ilişkisinin de etkisiyle bir sürü tartıştık, ayrıldık barıştık vs. vs. Evlenene kdar bütün problemlerimizi halletmiştik ve birbirimizi iyi tanıyorduk artık, o yüzden de şimdi tartışmıyoruz.

Bizde mükemmel değiliz o yüzden mükemmel kocada olmaz.

Akılları sıra nisbet yapıyorlar...

Mükemmel kocayı geçtim mükemmel insan var mı ki??
Yalan söylüyorlar ego tatmini yapıyorlar...
Onlara da inanma ayrıca, Biz mükemmeliz harikayız diyenlerin evlilikleri daha b.ktan...

Mükemmelliği kavga etmemek diye tanımlayamazsınız.
Benim nişanlım bana göre mükemmel ama bir o kadar da kavga ederiz

Iki insanin frekans uyumuyla alakali. Karsimda dominant insan olursa ondan daha baskin oluyorum, mulayim biri olursa ondan daha mulayim oluyorum

Kimse mukemmel degildir...kavga etmiyor olmalari kocalarinin mükemmel oldugunu gostermez..cunku dozunda ve seviyeyle olan bazi tartismalar bazi seyleri pekistirir...her zaman gulluk gulistanlik olmuyor hersey...

Benim ki bana göre mükemmel koca. Evet mükemmel koca vardır. Ama bu mukemmelliyetciligi bayanın tutumu davranışları destekler. Evlilikte huzurun hem bayana hem erkeğe bağlı olduğunu düşünürüm. Sen karşı tarafın hatasında güzellikle yaklaşarak üzüldüğünü belirtirsen karşı taraf anlayacaktır. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Dün evlilik yıl dönümümuzdu. Evleneli 2 yıl oldu ve bir gün bile sesimizi yükseltmedik birbirimize. Saygı sevgi anlayış çok önemli. Sanırım en önemli olan doğru kişiyi bulmak. Doğru kişi ile evlendiginde onunla daha huzurlu olacaksindir ve o senin için mükemmel koca olacaktır.

Mükemmel koca var evet oda bende :) isin ilginç yani mükemmel de bir evlat böyle bir oğlum olmalı ve çok ilginçtir ki çok iyi de bir abi bazen şaşkınlıkla izliyorum onu nasıl bu kadar tatlı olabiliyor kimseyi kırmadan dökmeden eleştirmeden terslemeden durabiliyor .. Ama var gerçekten öyle mükemmel erkekler.. Ha şöyle söyleyeyim bizde kavga ediyoruz ben öyle kendi kendime durduk yere cingenelik yapıyorum oda sakin olmam gerektiğini ortada bi durum olmadığını guzel ve anlatmaya çalışıyor ve ben dahada çok ofkeleniyorum ve yine ilginç olanı adamın sucuda yokken alttan alıyor gönlümü yapana kadar uğraşıyor.. şimdi neden ben durduk yere gidip de mutlu pozu vereyim ki mutluyum gerçek bu. Sanmıyorum arkadaslarininda uyduruyor olduğunu

var tabi olmazmi
ama bizde sans olsa anamizdan erkek dogardik :)))))

benim kuzenlerim karisindan goz isareti almadan wc ye gitmez, oyle ana baba sozuymus viz gelir tiris gider valla karinin sozunun ustune soz yok onlarun kitabinda
bende onlarin esilerini mi kiskaniyorum neee

Sevgilim'le iyi anlasiriz genelde, dort dortluk diyemem, ki bende dort dortluk degilim ama ortak noktalarimiz cok fazla.. tartismalar arada olur elbette oda meselaiki ayda bir, ufak tartismalar, zaten sonrasinda hic birsey olmamis gibi devam ediyoruz.. sagliksiz olan tartisma olmayan bir iliskidir bence.. uzmanlar tarafindan onaylanmistir.. ayrica biz hic kavga etmeyiz diyenlere hic inanmiyorum nedense.. NOT : CANIM SEVGILIM HEM ROMANTIK KOMIK OLAN ISE FARKINDA BILE DEGIL, HEM ORMANTIK, FIFTY FIFTY AMA IYIDIR YA KALBI TEMIZDIR..

Hayat hep gunluk gulistanlik gecmiyor.
Her ailede tartismalar olur.Ve bu gayet normal, arkadaslarin yalan soyluyorlar bnce..

Var benim kocam. Böyle insan olur mu bu nasıl güzel huydur ne tatliliktir diye geziyorum ortalıkta. Amaaa onunla bu güzel huyu için evlendim kasini gözünü begendim. Ama illede carpilmam lazım demedim

Mesela bizde oyleyiz esimle 1 yıllık evliyiz hic kavga tartışma olmadı çok şükür anlayış ve saygı işin başı genelde esim anlayışlı ve saygılı ben biraz elbebek gül bebektim ama şimdi evli bi bayanım ve sorumlulukların var hiç sorun olmuyor çok şükür insallah herkesin evi huzurla dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…