Mula///48

selam kızlar..
mutlu hafta sonları.
saces valla okumak çok güzel canım bol bol oku bebek olunca çok zor..
kilo mecbur alıyoruz doğumdan sonra veririz inşallah.
bugün yüzmeye gidecektik ama eşim uyanamadı daha!!!
akşam maç yaptılar kolunu incitmişşş...

selam canım .
inşallah veririz.benimki uykudan olabilir ama yeme dengem eskisi gibi. bide bebk oluşurken mutlaka annede 4.5 kilo kadar yağ birikimi oluyormuş.

selam canım .
inşallah veririz.benimki uykudan olabilir ama yeme dengem eskisi gibi. bide bebk oluşurken mutlaka annede 4.5 kilo kadar yağ birikimi oluyormuş.
ben kızımı 65 kiloyla doğurdum kırkı çıkana kadar 47 kilo oldum!!!
bunda biraz daha tombik oldum ama doğduktan sonra gider onlar da..
ben stada gidip koşuyodum bebekten önce birden bırakınca onun da etkisi olmuş olabilir!!boshayallersmile

Amin okyanus'cum. ne haber kızlar keyifler iyidir umarım.Yarın bizim kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. Derin'cim senin soruların aklımda yarın onlarıda sorup sana cevap yazarım canım. iyigeceler görüşürüz.opuyorumnanaktan

slm kızlar bnimki kız saces.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza.
amin canım inşallah kız bebişleri süper yaaaaaaaa.

iidir canım senden naber.. inşallah güzel haberler dönersin kontrolden canım.a.s.

selam kızlar...opuyorumnanaktan
kardeşim ve kuzenim yanımda çok fazla takılamıyorum.
tubacığım çok teşekkürler canım.
yeni doktorun da bu aralar gelmesi lazım ben de görüşmeye gideceğim.
sizler nasılsınız?
neler yapıyorsunuz?

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.Regaip Kandiliniz mübarek olsun..

slm kızlar.konrol nasıl geçti tubacım?bugünde ben gidicem.
kandiliniz mübarek olsun.Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.opuyorumnanaktan
nasılsınız?
iiyiyim canım sen nasılsın.doktor işini ne yaptın geldimi doktorunuz
slm kızlar.konrol nasıl geçti tubacım?bugünde ben gidicem.
kandiliniz mübarek olsun.Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah.

slm okyanus kontrolden güzel haberlerle dönersin inş

slm kızlar dün giremedim sizlerinde geçmiş kandili mübarek olsun. Kontrolümüz güzel geçti inanılmaz hareketli bi bebek iki farklı yerde ultrasona girdim doktorların ikiside şaşırdı hiçmi durmaz diyorlarsempatiksalakcinni anladım bana sakin bebiş yokkaydirigubbakcemile3 ama kız olduğu kesinleşti:lepi: sizlerde ne var ne yok Okyanus'cum sen ne yaptın nasıl geçti kontrol? Derin bugün gelicektin bu tarafa aramadın merak ettim geldinmi? öpüyorum hepinizi bye

selam kızlar.opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonları.
tubacığım gelemedim henüz doktora eşimin işleri vardı.
birlikte daha belli değil gitmek istiyor pazartesi de toplantıları varmış.
geldiğimde haber vereceğim bakalım hayırlısı.:Saruboceq::Saruboceq:
tubacığım ikinciler inşallah daha uslu olurlar!!akannehir
saces doktor henüz belli değil hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum sinirlerim bozuldu artık!!!
okyanus sen nasılsın?
zehra senden naber?

slm kızlar.sevindim tubacım bebişin iyi olduğuna.birde erkeğe çok hareketli diyorlar benim bebişimde çok hareketli.kızlar fena şimdi dedikleri kadar var :)))).ben gidemedim kontrole.pazartesi gidicem sıcaklar beni uyuşturdu.nefes alamıyorum dışarı çıkınca.çarpıntım başlıyor.

hayırlısı olsun derincim benim hiç umudum yok bunun uslu olacağını hiç düşünmüyorum artık o ulturason görüntülerinden sonra benim makus kaderim bu akıllı uslu çocuk yok bana yapcak bişey yoksempatiksalakcinni Okyanus'cum bari sabah serinliğinde git gerçekten bastırdı sıcaklar nefes alınmaz oldu bende dayanamıyorum napcaz temmuz ağustosu nasıl geçircez bilmem çok öpüyorum görüşürüz.

kızlar gerçekten çok sıcak bu ağırlıkla dayanılmıyo!kafamçokkarıştı
nefesim daralıyo vallaaaa...
tuba sağlıklı olsunlar da boşver ben de uslu çocuğa hasretim ama umutsuzluğa da kapılmıyorum belli mi olur???yerimseniben

slm canım........... bebeğin için sevindim benimde ultrasonda doktor yakalıyamıyor. çok hareketliler bakalım nasıl zapt etcezzzz.
saces doktor henüz belli değil hastaneyi değiştirmeyi düşünüyorum sinirlerim bozuldu artık!!![/B]
hayırlısı olur inşallah canım. evet seninde biraz yaklaştı ondan daha fazla geriliyorsun sanırım sıkma canını. allah yardımcın olsun canım.

ya ben bu sıcaklara hiç alışamadım ne yapacağımı şaşırdım. o çarpıntılar bende var.:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…