- Konu Sahibi fatosfirat
tuba niye bu kadar kendini yıprattın canım.bebek olmasındanmı korkuyorsun?istemiyormusun?belki sitresten kesilmiştir.üzme kendini.hasta olursun.nisan ayı iyi gelmedi bize:1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar kaç gündür giremedim şimdi girdim yazılanları okudum derincim aynı sorun bizdede vardı sinirlerim çok bozuk elim ayağım titriyor. öte yandan adetim 5 gün gecikti 2 gündür ağlaya ağlaya canım çıktı yazıcak bişeyler bile bulamıyorum iyi değilim hepinizi öpüyorum k.i.b
sağol derincim.sabretmekten başka bişey gelmiyor zaten elimden.kırgınlıklar oluyor boşver geçer üzme fazla kendini..herşey dörtdörtlük olmuyor.teyzen gittimi?
merzifonlu merhaba bende fethiyedeyim.bende girmedim hiç sohbet bölümüne.
a.s.merhaba kimse yok galiba bir türlü karşılaşamıyoz....siz olduğunuzda ben olmuyorum ben oluncada siz neyse iyi gecelr herkeze:teytey:
günaydınnn.hayırlı cumalar.zehra burda denk gelmek zor canım.ancak saatleşmemiz lazım.
iyim derincim.misafirim bugün sabah gitti.derin bir ohhh çektim.rahatladım.ama şimdi de temizliğe başlıcam.çok öpüyorum kızlar.görüşürüz
günaydın kızlar!a.s.herkese hayırlı cumalar!tubacığım seni çok iyi anlıyorum:teselli: bende bir süre yazacak birşey bulamadım çok üzgündüm!bende yeni adet oldum gerçekten onun stresi de üstüne geliyor erkekler zaten hiç anlayamıyor bu durumları!:1no2:
okyanuscuğum teyzem burda a.shemen göndermiyoruz onu ben burda çok bunalıyorum.en azından yanımda o var!sen iyisindir umarım!
zehracığım senin sağlık problemlerin nasıl oldu ?:sm_confused:bırakmadın bizi tekrar döndüğüne sevindim!...:1hug:[/QUOT
a.s. iyiyim sağol dizimi zorlamazsam iyi ama zorlayınca ağrı yapıyor ondan fazla kıvırmamaya çalışıyorum.........pc nin kotasını gelen misafirler dolduruyor ondan sonra biz fazla oturamıyoruz ondan giremiyorum........akşam görüşürüz inşlh:teytey:
günaydın kızlar!a.s.herkese hayırlı cumalar!tubacığım seni çok iyi anlıyorum:teselli: bende bir süre yazacak birşey bulamadım çok üzgündüm!bende yeni adet oldum gerçekten onun stresi de üstüne geliyor erkekler zaten hiç anlayamıyor bu durumları!:1no2:
okyanuscuğum teyzem burda a.shemen göndermiyoruz onu ben burda çok bunalıyorum.en azından yanımda o var!sen iyisindir umarım!
zehracığım senin sağlık problemlerin nasıl oldu ?:sm_confused:bırakmadın bizi tekrar döndüğüne sevindim!...:1hug:[/QUOT
a.s. iyiyim sağol dizimi zorlamazsam iyi ama zorlayınca ağrı yapıyor ondan fazla kıvırmamaya çalışıyorum.........pc nin kotasını gelen misafirler dolduruyor ondan sonra biz fazla oturamıyoruz ondan giremiyorum........akşam görüşürüz inşlh:teytey:
slm arkadaşlar yazdıklarınızı okudum hepinizin iyi olmasına sevindim öpüyorum k.i.b
merhaba kızlar iyi hafta sonları!a.s.tubacığım iyisindir inşallah!:teselli:zehracığım kotasıza geçin bencea.s hemen doluyor kota!biz öyle yaptık. okyanuscuğum sanırım temizlik bugüne kaldı yoksun!...:smiley-cool:
merhaba kızlar.evet temizlik yapıyorum biteceğide yok.artık pazartesiye devam ederim.görüşürüz.
slm arkadaşlar umarım iyisinizdir ben hala adet görmedim kafayı yiycem bu sabah test yaptım negatif çıktı ama adetim gecikeli 7 gün oldu bi arkadaşım daha çok erken olduğu için testte çıkmamış olabilir diyo sizce? -tatlicadiarzu- görüşmek üzere k.i.b
slm kızlarrrrrrrrrr ben geldim şükürler olsun özüme döndüm bugünhihoyyyt sizleride iyi gördüm maşallah.
derin'cim tek çocuk olmanın ne demek olduğunu benden iyi bilen olamaz tek olmaması gerektiğini bir kardeşin şart olduğunu biliyorum ama fena tırsıyorum:) ilkinde başıma ne geleceğini bilmiyodum karambole yaptık gitti:)))))) ama şimdi neler olacağını biliyorum yemiyo:)))) ALLAH'ın izniyle bi gözümü karattığım anda inşallah düşünüyorumda bu aralar değil:))
Ben yine gece kuşu ayaktayım hepiniz uyuyun bakalım uykucularrrr:))) felaket yağmur yağıyor öptüm hepinizi kendinize iyi bakın:1hug:
oh şükür tubacım özüne dön artık.bende istiyorum ikinciyi ama dediğiniz gibi yemiyor.hayırlısı yalnız bırakmayalım bebişlerimizi.
derin sen nasılsın?hava yağmurlu.işler beni bekliyor.öpüyorum hepinizi.