- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz inşlah bugün yazmaya fırsatım olmadı:teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaşlar yarın görüşürüz inşlah bugün yazmaya fırsatım olmadı:teytey:
günaydın kızlar hayırlı cumalar.derin banada oluyor arasıra hiçbirşey yapmak istemiyorum.havalarla ilgisi olabilir.geçiş dönemi yaşıyoruz.
sana bişey sorucam bilgin vardır inşallah.nicimi değiştirmek istiyorum.nasıl yapıcam?
Esenlikler kızlar bende geldim okyanuscuğum sen anasayfada sorular ve sorunlar kısmına başlık aç nickimi değiştirmek istiyorum diye sana ulaşır onlar ne yapmak istiyorsun vs diye...
Ben bodrumdanım bodrumda olan varmı aranızda...
slm derin.niye uğramıyor acaba kızlar?
ben konu açmasınıda beceremedim ya
asibiz demişya sorular kısmına başlık aç diye onuda beceremedim.
gezsinler kötü birşey olmasında.bizbize kaldık.
selam arkadaşlar okyanuscum baktım canım nik değişimi şimdilik yokmuş daha sonra ne olur bilmiyorum bi açıklama yapmamışlar.
derincim senden naber canım bıcırıkla yeni maceralara devam dimi:))
zehracım umarım sende iyisindir.
ben valla başladım yine şu mobilya işleriyle uğraşmaya bizim fethiye işi büyük ihtimal yatmış durumda bende o zaman mobilyaları halledeyim boşuna beklemenin anlamı yok dedim bi kaç gündür onlarla uğraşıyorum sanırım bi kaç gün daha uğraşıcak gibiyim. hepinize iyi hafta sonları dilerim canlarımŞeniz
hoşbuldukkk arkadaşım...a.s.hoşgeldin arkadaşım!a.s.
hoşbuldukkk okyanuss...hihoyyytteyzenin olması sana iyi gelmiştir.evde birisi oldumu çocuklar bile değişiyor.
gulizgul hoşgeldin
sen niye nickini değiştirmek istiyorsun ki?:sm_confused:aaa bir arkadaş değiştirmişti ona sorayım dur a.sama nette bilmiyorum açınca cevaplar sanırım!..
tuba hayırlısı olsuna.s bakarsın biz o tarafa geçeriz! siz ne kadar daha muğlada kalacaksınız belli mi?boşver ya muğla garip bir şehir :1rolleyes:hiç sevmediğini düşünürsün ama bir türlü de kopamazsın valla!....CADIARZU
sağol tuba araştırdığın için.fethiye işinin yatmasına üzüldüm.hayırlısı olsun.kolay gelsin.