merhaba kızlar!a.s.ceylinciğim keşke!a.sbuweke güzel bölüm umarım kazanırsın canım!zehracığım büyük şehirler sana göre değil sanırım!
okyanus dönmedi hala galiba!tuba sen nerelerdesin?:uhm:
izmirli gittiniz mi ortacaya?...:sm_confused:[/QUOTE
merhaba arkadaşlar derinciğim evet büyük şehirler bana göer değil sevmiyorum ben büyük şehri evet gezmek için güzel ama yaşamak için değil bence en azından ben yaşayamam gibi karmakarış oluyorlar....ben fethiyeyi çok seviyorum alışmışım burda sakin yaşamaya tabi aradığın her şeyi bulamıyorsun büyük yerlerdeki gibi ama olsun burayı hiç biryere değişmem....herkezin memleketi işte....bu arada arkadaşlar niye sıkılıyorsunuzki kurslara gidin faaliyetlere katılın bakın ne kadar çok arkadaşınız olacak...ben 3 senedir gidiyorum bir sürü arkadaşım oldum aralarında dostum diyebileceğim insanlar var benim çok arkadaşım var başka şehirden gelip hemen buraya alışan inşallah sizlerde alışırsınız
derincim burda sosyal aktiviteler var örneğin ben 1 ay önce yüzme kursuna yazıldım çocuklarla birlikte. biraz teknik yüzme öğrenmek istiyodum bana ii geldi ama biliyomusun arkadaş olmayınca o da bi süreden sonra sıkıyo şimdi bırakmayı düşünüyorum zaten kızım da korktu yüzmek istemiyo işte evdeyiz yine oğlumun okulunun bitmesini teskere gibi sayıyorum bitsin de biran önce bende alıym çocukları antalyaya gidiym die bakalım bugün itibarı ile tatilleri saymazsak 31 gün kaldı özgürlüğe!!!!!!
merhaba kızlarrrr!a.s.ceylin hemen geçer kardeş bir aycık kalmış!:teselli:ben dalamanda olduğum için burdaki etkinlikler daha kısıtlı :a015:zaten olsa da benim kız daha küçük şu an!ben sadece arada şöyle biraz hava almak için dışarı çıkabiliyorum ama dışarda da hiçbirşey yok ne yazık ki!:1no2:ben bir iki yıl daha erteliyorum yapacaklarımı bir de o zaman muğlaya gitmiş oluruz inşallah :Saruboceq

rda yapabileceğim daha çok şey var!zehracığım büyük şehirlere alışanlar için de buralar çok zor a.sseni de anlıyorum annem mesela istanbuldan buraya her gelişinde köy burası bunaldım diye diye dolanıyor!
izmirli neyin var?umarım herşey yoluna girer eşinin de düzelmek için çaba göstermesi lazım!buraların erkekleri genelde sakin olur ama sana raslamış sanırım zoru da!....:teselli: