• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

iyi geceler kızlar!a.s.ben bugün de dışardaydımkaydirigubbakcemile4 dolaştım biraz bir de bu aralar biraz okumak istiyorum ondan fazla uğrayamıyorum a.ssizler neler yapıyosunuz :sm_confused:havalar da ısındı tam gezme zamanı!...

günaydın kızlar sitede problem var diye iki gündür denemiyordum siteyi..iyi olmuş sevindim kapanmamasına.hava çok güzel bugün izin verdim kendime.dükkana gitmeyeceğim.evde takılayım biraz.belki bi ortacayı turlarım..ufaklığa yazlık bişeyler almak istiyorum.bi dükkan bi ev bu aralar..monoton.pazar günü hareket istiyorum biraz.kapasitem doldu yine.

merhaba kızlarrra.s.!iyi hafta sonları herkese!izmirli ben dün ortacadaydıma.s pazara uğradım dolaştık biraz teyzemle ve kızımla!iyi oldu akşama doğru evdeydim yorulmuşum!bugün biraz ortalığı toparlayayım belki yine biraz hava almaya çıkarım ya da bahçede takılırım!okyanus zehra sizler ne yapıyorsunuz hafta sonu?....:sm_confused:

merhaba kızlar.nasılsınız?bugün kızımı biraz parka götürürüm.sonra evdeyim.yarın kocacığımla bol bol gezeriz artık.

şimdiden hepinizin anneler gününü kutluyorum benimde annem yanımda ya pek giremedim sohbetlere.bodrumda hava cok güzel yarında inşallah annemle kadınlar matinesine gitmeyi düşünüyoz.bakalım artık sizin yarınki planlarınız neler anneler günü hediyelerimiz neler olacak bakalım çok merak ediyorum???burda hep birlikte paylaşalım olurmu ?ben anneme çok şık bir terlik aldım sabırsız davranıp verdim ama annem ne dese beğenirsiniz?bunu ben giyemem çok genç işi??bak bak bak aldığım hediyeyi birde alıp gelinime hediye ediym demezmi? ehh biraz geildim tabi ama bişey denmiyoki bakalım napcaz hepinizdenpaylaşımlar bekliyom öptüm hepinizi by

arkadaşlar hepinizin anneler gününü kutluyorum o güzel mübarek ellerinizden öpüyorum

şimdiden hepinizin anneler gününü kutluyorum benimde annem yanımda ya pek giremedim sohbetlere.bodrumda hava cok güzel yarında inşallah annemle kadınlar matinesine gitmeyi düşünüyoz.bakalım artık sizin yarınki planlarınız neler anneler günü hediyelerimiz neler olacak bakalım çok merak ediyorum???burda hep birlikte paylaşalım olurmu ?ben anneme çok şık bir terlik aldım sabırsız davranıp verdim ama annem ne dese beğenirsiniz?bunu ben giyemem çok genç işi??bak bak bak aldığım hediyeyi birde alıp gelinime hediye ediym demezmi? ehh biraz geildim tabi ama bişey denmiyoki bakalım napcaz hepinizdenpaylaşımlar bekliyom öptüm hepinizi by

arkadaşlar hepinizin anneler gününü kutluyorum o güzel mübarek ellerinizden öpüyorum

merhaba kızlar!a.s.tüm kadınların anneler gününü kutluyorum!:1rolleyes:bana hediye geleceğini sanmıyorum eşime özel günler pek özel gelmiyor:1no2: kızım da henüz çok küçük yani anlatacağım birşey olmayacak büyük ihtimalle!annem istanbulda olduğu için pc.den görüşürüz yanımda anne yarısı sayılır teyzem var ona da hediye alalmadım :a015:ama iki öpücükle gönlünü alırım....

kızlar hepinize merhaba... bu sayfayı daha şimdi keşfettim.. bizde eşimle 1 yıldır bodrumda yaşıyoruz... izmirden geldik alışmak karışmak zaman alıyo tabi buralara.... yavaş yavaş tanıyoruz buraları.. bodrumdan olanları tanımak isterim açıkçası.. umarım birileri bana ses verir... :))

kızlar hepinize merhaba... bu sayfayı daha şimdi keşfettim.. bizde eşimle 1 yıldır bodrumda yaşıyoruz... izmirden geldik alışmak karışmak zaman alıyo tabi buralara.... yavaş yavaş tanıyoruz buraları.. bodrumdan olanları tanımak isterim açıkçası.. umarım birileri bana ses verir... :))

hoşgeldin aramıza a.s.bodrumda olan arkadaşlar da var ama hepimiz burda buluşup yazışıyoruza.s bekleriz herzaman!....

hoşgeldin aramıza tabi insan alıştığı yerden memleketinden gelince zor oluyor yeni bir yere alışması yeni insanlarla kaynaşması ....derinciğim nasılsın anneler günün kutlu olsun kızın küçük kutlayamaz ama biz onun yerine kutlarız bu çiçek benden sana a.s. a.s.

hoşgeldin aramıza tabi insan alıştığı yerden memleketinden gelince zor oluyor yeni bir yere alışması yeni insanlarla kaynaşması ....derinciğim nasılsın anneler günün kutlu olsun kızın küçük kutlayamaz ama biz onun yerine kutlarız bu çiçek benden sana a.s. a.s.

zehracığım çok mutlu ettin beni canım teşekkür ederim!:1hug:Allah sana da nasip eder inşallah anne olmayı!...

zehracığım çok mutlu ettin beni canım teşekkür ederim!:1hug:Allah sana da nasip eder inşallah anne olmayı!...

aminnnnnnnn canım inşlh ilerde birgün evlenirsen çocuk için evlenirim bayılıyorum onlara anne olmak dünyanın en güzel ve kutsal duygusudur bence

merhaba kızlar.hepinizin annler günü kutlu olsun.bende hediye almayanlar gurubundanım:kızgın:kızım büyüyünce inşallah.henüz ne olduğunun farkında değil malesef.zehracığım çok teşekürler bende senin annenin anneler gününü kutluyorum.ellerinden öpüyorum canım.aqualotus2000 hoşgeldin aramıza.izminde pek bi zormuş canım.

merhaba kızlar.hepinizin annler günü kutlu olsun.bende hediye almayanlar gurubundanım:kızgın:kızım büyüyünce inşallah.henüz ne olduğunun farkında değil malesef.zehracığım çok teşekürler bende senin annenin anneler gününü kutluyorum.ellerinden öpüyorum canım.aqualotus2000 hoşgeldin aramıza.izminde pek bi zormuş canım.

kızlar büyüsün onlardan ümitliyim ben okyanuscuğum üzülme!:teselli:

selam kızlar büyük oğlanla (babamız) küçük oğlan uyudu.şimdi oturabildim ancak.geç oldu ama anneler gününüz kutlu olsun.bugün eşimin teyzesindeydik fethiyede.efe sabah bahçeden kökleyerek kopardığı papatyaları toplayıp bana verdi anneler günümü kutladı.tabi babası talimat vermiştir.daha anlamaz çünkü.eşimde güzel bir kolye almış.gönlümü alma çalışmaları bunlar ama çaktırmadım.şişşt aramızda kalsın.yoğun bir gündü ama papatyalar çok güzeldi.

selam kızlar büyük oğlanla (babamız) küçük oğlan uyudu.şimdi oturabildim ancak.geç oldu ama anneler gününüz kutlu olsun.bugün eşimin teyzesindeydik fethiyede.efe sabah bahçeden kökleyerek kopardığı papatyaları toplayıp bana verdi anneler günümü kutladı.tabi babası talimat vermiştir.daha anlamaz çünkü.eşimde güzel bir kolye almış.gönlümü alma çalışmaları bunlar ama çaktırmadım.şişşt aramızda kalsın.yoğun bir gündü ama papatyalar çok güzeldi.

bence çok ince davranmış senin oğlanlar!:1rolleyes:

canım hoşgeldin bu arada...sende bendensin desene..bizde izmirdeydik 4 yıldır.7 aydırda köyceğizdeyiz.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...sık sık katıl aramıza tamammı?

arkadaşlar mesajıma cevap veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum... çok mutlu oldum bu sayfaya girdiğime.. hele birde durumu ben gibi olanların olması ayrıca bir durum :)) ee herkes nasıl kızlar.. bu arada anne olan veya birgün olacak herkesin anneler gününü kutluyorum... umarım herkes dünü güzel geçirmiştir... :))

Back
X