• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

slm arkadaşlar nasılsınız?bir bakıp çıkayım dedim neler yapıyorsunuz diye.. ders çalışıyorum..liseyi yarıda bırakmıştım hangi akla hizmet bilmiyorum o zamanki psikolojimi ama şimdi beni tekrar ikna ettiler ve açık tan okumaya karar verdim hafta sonu sınavım var...biraz ders çalışayım diye oturmuyorum fazla pc nin başına hepinizden dua bekliyorum benim için inşallah her şey yolunda gider ve diplomamı alırım..hepinize mutlu,güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum görüşürüz

arkadaşlar mesajıma cevap veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum... çok mutlu oldum bu sayfaya girdiğime.. hele birde durumu ben gibi olanların olması ayrıca bir durum :)) ee herkes nasıl kızlar.. bu arada anne olan veya birgün olacak herkesin anneler gününü kutluyorum... umarım herkes dünü güzel geçirmiştir... :))

ben çok iyiyim kızımla dışardayıdık gezdik biraz.çok sıcak hava.teşekürler senin de kutlu olsun canım.
zehracığım çok iyi yapmışsın.okumak gibisi yok.yol yakınken eğitimine devam et.sonra pişman olursun.

arkadaşlar mesajıma cevap veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum... çok mutlu oldum bu sayfaya girdiğime.. hele birde durumu ben gibi olanların olması ayrıca bir durum :)) ee herkes nasıl kızlar.. bu arada anne olan veya birgün olacak herkesin anneler gününü kutluyorum... umarım herkes dünü güzel geçirmiştir... :))

slm arkadaşlar nasılsınız?bir bakıp çıkayım dedim neler yapıyorsunuz diye.. ders çalışıyorum..liseyi yarıda bırakmıştım hangi akla hizmet bilmiyorum o zamanki psikolojimi ama şimdi beni tekrar ikna ettiler ve açık tan okumaya karar verdim hafta sonu sınavım var...biraz ders çalışayım diye oturmuyorum fazla pc nin başına hepinizden dua bekliyorum benim için inşallah her şey yolunda gider ve diplomamı alırım..hepinize mutlu,güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum görüşürüz

ben çok iyiyim kızımla dışardayıdık gezdik biraz.çok sıcak hava.teşekürler senin de kutlu olsun canım.
zehracığım çok iyi yapmışsın.okumak gibisi yok.yol yakınken eğitimine devam et.sonra pişman olursun.

:oklava:kızlar sizde babalar gününde onlara almayın...ufak bi ceza olsun.

merhaba kızlarrrr!a.s.zehracığım çok sevindim eğitimine devam etmene tebrik ediyorum seni:hooray:!okyanus bizde dolanıp duruyoruz sokakta, bahçedekaydirigubbakcemile2 içeri girmiyor kız sinir oluyorum!:kızgın:aqualotus ne demek her zaman bekleriz canım!a.sizmirli yok ya utandırmak lazım alalım bence!...CADIARZU

benimkide genelde sen git istediğini beğen parasını ben vereyim diyor.öyle de olunca pek heyecanlı olmuyor ama yinede yapıyorum.hediye alması gerektiğini unutmasın diye.
hediye alıp vermekten çok hoşlanıyorum çünkü.neden mahrum kalayımki?

selam kıızlarrrr :)) ben almıcam hediye çok kızdım valla.. almamasından ötürü değil sölediklerine kızdım.. sen beğenmessin etmessin zevklerimiz uymuyo bilmemne :) oda bana kendin al diyo ama zaten ne istesem alıyorum işin heyecanı kalmıyoki :((( ve kendilerinide yontmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum :))))))))))))

selam kıızlarrrr :)) ben almıcam hediye çok kızdım valla.. almamasından ötürü değil sölediklerine kızdım.. sen beğenmessin etmessin zevklerimiz uymuyo bilmemne :) oda bana kendin al diyo ama zaten ne istesem alıyorum işin heyecanı kalmıyoki :((( ve kendilerinide yontmanın pek mümkün olmadığını düşünüyorum :))))))))))))

canım sen bu aralar hassas ve kırılgansın galiba?

kız benim kocam da aynı şeyleri söylüyor ama ben ümitliyim yine de!yerimsenibenallahın işi ya hiç dizi mizi izlemez vakti de yok dün yol arkadaşımda tam anneler günü hediyelerinin verildiği sahneye denk geldia.s sonra dedi ki ben sadece zamanını denk getirmiyorum bak sana epilasyon aleti aldım ya dedi:uhm: geçen haftalardaydı o da sen de bana sir ağda al tamam mı dedisırnaşık şey anacım adam işi espiriye vurdu artık ama özenmesi gerektiğini fark etti sanırımCADIARZU biraz da olsa!üzülme canım ya bir iki laf sok fark ettir yeri gelince başka türlü olmuyor!...:teselli:

merhaba kızlar.nasılsınız?hava güzel olunca buraya uğrama sıklığımızda azaldı.hepinize güzel bir gün diliyorum .öptüm hepinizi.

ayyy evet valla pek giremiyoruz.bi buluşmada ayarlayamadık.ne yapayım bi biriniz gelemem diyor..bi biriniz..tembel çıktı muğla topiği.alıyorum-satıyoruma takılıyorum bu aralar.ondanda giremiyorum.

canım sen bu aralar hassas ve kırılgansın galiba?

üzerinize afiyet accık gebeş oluyorumda hasasım galiba adamda azcık yontulmamış türden olunca cinnet kaçınılmaz :))))

kız benim kocam da aynı şeyleri söylüyor ama ben ümitliyim yine de!yerimsenibenallahın işi ya hiç dizi mizi izlemez vakti de yok dün yol arkadaşımda tam anneler günü hediyelerinin verildiği sahneye denk geldia.s sonra dedi ki ben sadece zamanını denk getirmiyorum bak sana epilasyon aleti aldım ya dedi:uhm: geçen haftalardaydı o da sen de bana sir ağda al tamam mı dedisırnaşık şey anacım adam işi espiriye vurdu artık ama özenmesi gerektiğini fark etti sanırımCADIARZU biraz da olsa!üzülme canım ya bir iki laf sok fark ettir yeri gelince başka türlü olmuyor!...:teselli:

ah be güzelim ben ona laf değil TDK sözlüğü soksam çare yokk :)))) hayatımı heykeltraş gibi onu yontarak oyarak geçiremem en güzeli bu işe başka bi çare bulmak yoksa ben sinir hastası olurumm hem kel hem fodul kocamın yüzündennn :))))))))) :oklava: :teytey:

kızlar merhaba bu yıl en karlı benim galiba anneler gününde(tabi ruhsal yönden!!!!) hem annem ,hem halam , hemde yengem yani 3 tane anne ...anneler gününde yanımdaydı o yönden cokk mutlu oldum AMA tabiii koca yönünden sizden kalır yanım yok aynen sizinkiler gibi benimkide:yok aldığını beğenmiyomuşum yokgidip kendim beğencekmişim aynen bunlar söylendi..Ya gördünüz demi bütün erkekler aynı sıra bize de gelecek tabii gerçi erkekler biz gibi dert etmiyolar o kadar genişler ki o an unutuyolar olanları dimi arkadaşlar..bu arada aramıza hoşgeldin AQUALOTUS bende bodrumda oturuyorum canım sen hangi semttesin?ben bitezle gümbet arasındayım . iş nedeniylemi geldiniz ? galiba hamilesin,yazılarından sanki ööle anladım.Bende hamileyken gelmiştim geliş o geliş kaldık buralarda işte neyse canım görüşmek üzere KIZLAR HEPıNıZı ÖPTÜM

kızlar merhaba bu yıl en karlı benim galiba anneler gününde(tabi ruhsal yönden!!!!) hem annem ,hem halam , hemde yengem yani 3 tane anne ...anneler gününde yanımdaydı o yönden cokk mutlu oldum AMA tabiii koca yönünden sizden kalır yanım yok aynen sizinkiler gibi benimkide:yok aldığını beğenmiyomuşum yokgidip kendim beğencekmişim aynen bunlar söylendi..Ya gördünüz demi bütün erkekler aynı sıra bize de gelecek tabii gerçi erkekler biz gibi dert etmiyolar o kadar genişler ki o an unutuyolar olanları dimi arkadaşlar..bu arada aramıza hoşgeldin AQUALOTUS bende bodrumda oturuyorum canım sen hangi semttesin?ben bitezle gümbet arasındayım . iş nedeniylemi geldiniz ? galiba hamilesin,yazılarından sanki ööle anladım.Bende hamileyken gelmiştim geliş o geliş kaldık buralarda işte neyse canım görüşmek üzere KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM

canım ben merkezdeyim yokuşbaşında bu taraflara gelirsne beklerimm... bizde iş için geldik ama burda kalmak üzere yani bigün döneriz diyerek değil.. evet ayrıca bebek bekliyorum 6. ayı dolduruyoruz bakalım zaman hızlı geçiyo hakikaten öğrenişim dün gibi :)) sen çalışıyomusun??? bebeğin nekadarlık yada kaç yaşında diyim :))) ayrıca bu kocaların topuna kıl oldum ben biri ikisi değil hepsimi aynı olur yaa yuhh :))))) mutlaka istisnalar vardır ama varsadaa sölemesin ben çok kııskanıyooomm :)))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:

üzerinize afiyet accık gebeş oluyorumda hasasım galiba adamda azcık yontulmamış türden olunca cinnet kaçınılmaz :))))

ayyy canım benim yaaa çizelge koymuşsun zaten şimdi farkettim.tebrik ederim allah kurtarsın seni.son aylarda sıcak olacak hava...şimdiden allah kolaylık versin sana diyorum.bizde de 2.bebek tartışması oluyor bu aralar.oğlum 3 yaşında..her iki tarafında büyükleri yapın bi çocuk diyor.ikincide erkek olursa ikisi bir sünnet falan olur diyolar.bizimkide gaza geliyor..benim cesaretim yok.dün ertesi gün hapı içtim hayatımda ilk defa.tav ediyor beni bu adam yaa.

ayyy canım benim yaaa çizelge koymuşsun zaten şimdi farkettim.tebrik ederim allah kurtarsın seni.son aylarda sıcak olacak hava...şimdiden allah kolaylık versin sana diyorum.bizde de 2.bebek tartışması oluyor bu aralar.oğlum 3 yaşında..her iki tarafında büyükleri yapın bi çocuk diyor.ikincide erkek olursa ikisi bir sünnet falan olur diyolar.bizimkide gaza geliyor..benim cesaretim yok.dün ertesi gün hapı içtim hayatımda ilk defa.tav ediyor beni bu adam yaa.[/QUOTE]

caım çok sağol Allah razı olsun, seninkinide Allah bağışlasın diğerinide nezaman istersen ozaman kucaklarsın işallah.. napalım sıcak olcak evet ama Allahtan klimalar icat oldu yoksa ben ölürüm herhalde.. bide bodrumda aşırı sıcak oluyo bakalım artık kocam nasıl yetişicek elektrik parasına :)))) şaka bir yana bende şöyle düşünüyorum.... benim şeker ve tiroit sorunum var.. çok ertelemicem açıkçası kısmet olursa bebek olayını.. çünkü şeker hastası olursam bebeğim için kötü olur bu Allah korusun... onun için ilkini sütten keser kesmez kısmetse 2. ye niyetlenmek zorundayım.... 2 yaşa kadar emzirmek gerekiyomuş o süreç bittimi diğerine geçmek lazım.. bide çocuk kıskançlığı çok bilmeden kardeş gelirse anneye daha kolay oluyo... beraber büyüyüyp gitsinler istiyorum kısmetse.... baakalım ama bellide olmuyo bu işler :))) sende hiç kendini sıkma Allahım hepimize uygun iyi zamanı kısmet etsin.... milletin gazıylada olacak iş değik bu bakacak edecek sensin kim neden karışırki bu olaya..... sadece kendini dinle sen.. sadece... :1hug:

Back
X