- Konu Sahibi fatosfirat
- #1.001
hoşgeldin derinnn.tuba75 in tayinleri çıkmış buraya haberin varmı?harıl harıl ev arıyo şimdi.bugün haber alamadım ama naptılar bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biliyorum gelsinn hoşgeldine uğrayacamm oraya!kaydirigubbakcemile5hoşgeldin derinnn.tuba75 in tayinleri çıkmış buraya haberin varmı?harıl harıl ev arıyo şimdi.bugün haber alamadım ama naptılar bilmiyorum.
sen nerede oturuyodun?sorma evde bunaldım iyice.dün benim çevremde iki ev vardı onların numaralarını aldım.akşam verecektim ama girmedi.bugünde yok galiba bugün geleceklerdi tekrar.aman çok zor ya taşınmak.biraz karamsarlaşmış.
evet canım felaket sıcak migrosun oralar güzel ama çok zemin olarak sağlam yerler değiller ben hatırlıyorum oraların pataklık olduğu zamanları ama okyanusun oturduğu taraflar sağlanmış tanıdığım doktorun biri ordan ev alırken araştırmıştı sağlam demişti....inşlh istediği gibi bir ev bulur eşi ne iş yapıyordu tubanın......fethiyede sayımız çoğalıyor artık inşlh bir gün tanışırız
zemini falan bilmiyorum da yeni apartmanlar yapılmış güzel!a.snaber kızlar muğlalı olmasam bile hemşeri sayılırızkaydirigubbakcemile3
izlemeyen kaldıysa diye burayada yazayım dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/ilginc-videolar/298136-artik-sevmecem-gari-d-d.html
hadi bakalım bu denizli mi yoksa muğla şivesimikaydirigubbakcemile3 şakakaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktangünaydın kızlarr.zehracım Allah kolaylık versin canım.hayırlı yolculuklar.derin ben garajın otarafta oturuyorum.zehranın dediği gibi migroson otaraflar dolgu sahasıymış.bende oraları çok seviyorum ama korktuk.birinci dereceden deprem bölgesi olunca.ama şimdide seneye okul derdimiz olacak.bakalım napıcaz.
yokk valla mesaj attım cevap yazmamış!:1no2:tubadan haber varmı derin?ben rast gelmedim ne burda ne msn de.
sende memnun değilsin evinden değilmi?neden oralı değil eşin?erkek milleti varya hiç biz gibi düşünemiyolar.
hayırlı cumalar kızlarrrr!opuyorumnanaktangünaydınnnn arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun....kaçamak giriyorum tam burası canlandı sohbet bu seferde ben giremiyorum sinir oluyorum...dünden beri misafir var izmirden kuzenim geldi 3 tane çocuğu var...amcası hasta yoğun bakımda onun yanına gidip geliyor çocukları bize bırakıyor...dün muğlaya gittiğim için çok sersem gibiydim çok başım ağrıyordu çocuklarda sorularıyla beni tam baydı daha kötü oldum bakalım bugün ne hale sokacaklar beni annesi gitti yine çabuk gel dediler sanırım vefat etti amcası........siz neler yapıyorsunuz....
amaaannnn okyanusumm:umursamaz: bileyrummm oni de uğraşmak istemeyrummm!!!!:içelim:hayırlı cumalar arkadaşlar.zehra kolay gelsin canım başkasının çocuğuna bakmak zor .derincim istedikmi erkekleri ikna edemeyeceğimiz şey yoktur canım.psikolojik baskı kur ve sürekli evden şikayet et.artık oda bıksın o zman kesin kabul eder.