• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mülakat sonrası bekleyiş.

Ya resmen bir senedir iş arıyorum yani hem mezun gibiyim hem öğrenci gibi ne olduğum belli değil. Tabi bu arada çoğu arkadaş da iş buldu.Millet mezun değilim diye beni tinlamiyor ingilizcen iyi değil vs. İngilizceyi hallettim biraz gerilemişti biraz eğitimli şuan cidden iyi seviyede. Madem öyle keşke bana şu tarih demeselerdi de ben De sazan gibi bugünü beklemeseydim.

Çok normal bence hiç takılma. Ik lar böyledir. Mutlaka döneceğiz der dönmezler de genelde.
Bazen ileride dönme amaçlı bazen de atlarlar.

Çok normal bence hiç takılma. Ik lar böyledir. Mutlaka döneceğiz der dönmezler de genelde.
Bazen ileride dönme amaçlı bazen de atlarlar.
Geçen salı aradım firmayı. Böyle böyle pazartesi doncektiniz donmediniz süreç ne durumda dedim. Sekreter süreç devam ediyor, çarşamba size dönüş olur dedi. Çarşamba geçti ses seda yok. Ben de kestim ümidi. Yapacak birşey yok.

Geçen salı aradım firmayı. Böyle böyle pazartesi doncektiniz donmediniz süreç ne durumda dedim. Sekreter süreç devam ediyor, çarşamba size dönüş olur dedi. Çarşamba geçti ses seda yok. Ben de kestim ümidi. Yapacak birşey yok.

Benim de iş ararken başıma gelmişti bu o yüzden de seni umutlandırmak istemedim. Mükemmel bir mülakat geçirdim hatta çaylar kahveler dedim "Kesin işe alınacağım". Sonuç: Hiç dönen olmadı. Armudun sapı üzümün çöpü bir meseleden aramaktan vazgeçmişlerdir ya da birdenbire eleman almanın yük olduğuna karar vermişlerdir. Böyle birkaç hayal kırıklığından sonra işe başladım ben ama :) Senin de burası olmazsa başka bir yer olur, hiç dert etme.

Madonnacim ya inş güzel bır ise girersin seni çok takdir ettim. . Üzüldüm aramamalarina ama bekle umarım güzel şeyler olur :)
Bende 25 bitti hala is guc yok.
Hiç is deneyimim de yok staj dışı.
Böyle işle ilgili şeyleri görünce ben de seviniyorum

Böyle çok şey yaşayacaksınız. 12 senedir çalışıyorum, hem kendimde hem eşimde neler gördüm. Eşim 2 yerle el sıkıştı, son anda kadro kapandı, organizasyon değişikliği vs. deyip iş olmadı. İş etiği de çoğu şirkette yok.
Kısmet işte. olumlu geçmesi hem de baya olumluydu beni beklentiye soktu. Arancaksiniz derken de anlamıştım aramayacaklarini, ama neden aramayacaklar mı diye anlam verememistim bu konuyu açmıştım. bakalım kısmet iste Allah herkese hayirli kapılar acsin

Benim de iş ararken başıma gelmişti bu o yüzden de seni umutlandırmak istemedim. Mükemmel bir mülakat geçirdim hatta çaylar kahveler dedim "Kesin işe alınacağım". Sonuç: Hiç dönen olmadı. Armudun sapı üzümün çöpü bir meseleden aramaktan vazgeçmişlerdir ya da birdenbire eleman almanın yük olduğuna karar vermişlerdir. Böyle birkaç hayal kırıklığından sonra işe başladım ben ama :) Senin de burası olmazsa başka bir yer olur, hiç dert etme.
Evet siz özellikle başından beri çekimser yorum yapmıştıniz hatırlıyorum demek bu yüzden :) benim de içime bu doğmuştu tamam Hersey iyi hoş ama belki vazgecerler gibisinden. Bakalım daha kav hayal kırıklığı yaşayacaz :p

Madonnacim ya inş güzel bır ise girersin seni çok takdir ettim. . Üzüldüm aramamalarina ama bekle umarım güzel şeyler olur :)
Bende 25 bitti hala is guc yok.
Hiç is deneyimim de yok staj dışı.
Böyle işle ilgili şeyleri görünce ben de seviniyorum
Bende De aynı durumlar staj dışı birşey yok :)) çoğu arkadaş da iş buldu en yakın arkadaşım da dahil ki niteliklerim gerçekten gayet iyi olduğu halde. Bilmiyorum bizim de kismetler bir yerlerde sanırım :)

Back
X