- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
akşam üzeri sen ara sor cnm ümidini kesme ben 2 senedir arıyorum halen ümitliyimHala aramadilar, aramayacaklar gibi doğuyor içime, muhtemelen olumsuz oldu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam üzeri sen ara sor cnm ümidini kesme ben 2 senedir arıyorum halen ümitliyimHala aramadilar, aramayacaklar gibi doğuyor içime, muhtemelen olumsuz oldu..
Dediginiz gibi bes civari ben arayayim en iyisiakşam üzeri sen ara sor cnm ümidini kesme ben 2 senedir arıyorum halen ümitliyim
Ne bilim sanki coktan aramaliydilarrDaha gün bitmedi hemen umutsuzluğa kapılmayın. Umarım çok iyi olur sizin için :)
Cok net bir sekilde pazartesi olumlu ya da olumsuz donus yapilir dendi. Olumlu olursa neler yapman gerektiği söylenir dendi. Bilmiyorum belki De birazdan ararlar ama aramayacaklar gibi doğuyor içime.bana 2 gün içinde döneriz diyip 2 hafta sonra dönen işyeri de oldu, üstelik gayet kurumsal firmalar...
acele etmeyin.
Cok net bir sekilde pazartesi olumlu ya da olumsuz donus yapilir dendi. Olumlu olursa neler yapman gerektiği söylenir dendi. Bilmiyorum belki De birazdan ararlar ama aramayacaklar gibi doğuyor içime.
Acaba ben mı arasam diyorum vazgeçip rum sonra dabana da en geç cuma diyip 2 hafta sonraki çarşamba arayıp gelin evrakları konuşalım diyen oldu hem de ülkenin en büyük sigorta şirketlerinden biri :) çok da şeyapmamak lazım, bunların ik süreçleri farklı işleyebiliyor.
Bilmiyorum ki ya olumsuz cevaba bile razıyım belirsizlikten iyidirBENCE ARAYIN siz ben başvurdugum yeri aradım görüşmem cok iyi gecmişti
cevap vermedinz hala diye
2 gün sonra aradılar gelin baslayın dediler ben sahsen duramam ararım
Acaba ben mı arasam diyorum vazgeçip rum sonra da
Hala aramadilar, aramayacaklar gibi doğuyor içime, muhtemelen olumsuz oldu..
yani belirsizlik çok zor olumsuzsada siz başka bir yere bakarsınzBilmiyorum ki ya olumsuz cevaba bile razıyım belirsizlikten iyidir
Yarın öğleden sonra aramayı düşünüyorum ben De. Öyle hem sıkbogaz edilmez hem De hevesli olunduğunu gösterir.bugün değil ama yarın ya da çarşamba öğleden sonra aranabilir. hem istekli ve hevesli olunduğunu da gösterir.
Valla ne istediklerini anlamadım açıkçası. Belki benden çok daha iyi bir adaydır neyse.. madem öyle görüşme neden bu kadar iyi geçti onu anlamıyorumHayırlısı olsun en azından piyasayı yavaş yavaş tanıyorsun
Okuduğum okul , dil eğitimim staj deneyimlerim var. Kendimi çok iyi ifade ettim. Ne kibirliydim ne de çok çit kırıldı dengeyi iyi korudum. Pozitif De izlenim vardı ama yani neden böyle yaptılar ilginç.ama siz kendinize güvenin bos bir insan degilsinizki
dil var eğitim var ben sizin yerinzde olsam ohhhooo bir müdür edasıyla giderdim görüşmeye
biraz kendinize güvenin söyle karsıdaki insanı etkileyin
Ya çok olumlu geçmişti ama.. o beni üzüyor..okulunuz bitmediği için olabilir. neticede haftada bir gün bile olsa yarım gün iş kaybı demek. idare etmek istememiş olabilirler..