Mulakat sonucu?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Gecen gun h&m e mulakata gitmistim.Dun aramişlar beni.Geri aradim ulasamadim.Magazaya gittim.Ordan yetkili biri bakti cv me bulamadi.Bugun gene gittim cv mi bulamadi.Bu işle ilgilenen kişi izinde.Napiyim sizce.Olumsuz olunca mail atiyolarmiş.Olumlu olunca ariyorlarmiş.

Gecen gun h&m e mulakata gitmistim.Dun aramişlar beni.Geri aradim ulasamadim.Magazaya gittim.Ordan yetkili biri bakti cv me bulamadi.Bugun gene gittim cv mi bulamadi.Bu işle ilgilenen kişi izinde.Napiyim sizce.Olumsuz olunca mail atiyolarmiş.Olumlu olunca ariyorlarmiş.
Aradıklarına göre olumlu o zaman,şimdilik yapacağınız tek şey görevlinin izninin bitmesi.

madem cv bulamadılar. hemen bi tane daha çıkarıp verseydiniz.

iyi de ilgilenen kişi sizi aradığında var mıymış o zamanda mı izinli imiş

orası kurumsal bir yer değil mi

yani evrakın vs durduğu bir yer yok mu ya da madem niye arayıp sormadılar şu kişiyi aradın mı nedne aradın diye

yani evrakın vs durduğu bir yer yok mu ya da madem niye arayıp sormadılar şu kişiyi aradın mı nedne aradın diye
Aramadilar izinli yarin gelir dediler.Bana beklemem gerektigini soylediler

Evragin durduugu yerde cv mi bulamadilar

Evet ya da insan kaynaklarina sorim en iyisi.Bana aramasi gerekiyosa tekrar arar dediler
Birkaç gün daha bekle. Dönüş olmazsa tekrar ara sor. Baktın olmuyor o arayanın izninin bitmesini bekle. Ama olumlu illaki dönüş olacaktır. Netten cv hazirliyorsun ya onu yazdırıp cikarttiramiyor musun?? Cikarttirabiliyorsan al götür cv yi

Kişi gelecek madem bekle bakaılm, en kötü ihtimal aranmazsan eğer pazartesi işin ucunu bırakma.
hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X