mülakat

bence bu kadar dert etme.
torpil varsa vardır. yoksa da yoktur :)))
kısmet bu iş. bakarsın olur. olmazsa da yeni yerlere bakmaya devam.

kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giy derim. tabii ki şık olmak şart. ama mesela normalde şal taktığında sürekli oynuyorsan düzeltmeye çalışıyorsan o gün de takma.

bence aşağıdaki gibi bir kombin yerinde olabilir.

Cansu-Susam-tesettur-modelleri-Hardal-Blazer-Ceket1.jpg

etek giymeyi tercih edersen aşağıdaki gibi gayet şık olabilirsin.

tesett%C3%BCr-etek-ceket-kombinleri.jpg

bence bu kadar dert etme.
torpil varsa vardır. yoksa da yoktur :)))
kısmet bu iş. bakarsın olur. olmazsa da yeni yerlere bakmaya devam.

kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle giy derim. tabii ki şık olmak şart. ama mesela normalde şal taktığında sürekli oynuyorsan düzeltmeye çalışıyorsan o gün de takma.

bence aşağıdaki gibi bir kombin yerinde olabilir.

Cansu-Susam-tesettur-modelleri-Hardal-Blazer-Ceket1.jpg

etek giymeyi tercih edersen aşağıdaki gibi gayet şık olabilirsin.

tesett%C3%BCr-etek-ceket-kombinleri.jpg
çok sağol canım ya ilkini ben çok beğendimmm :))

nerede var soruma cevap almamışsın hemen torpil var dedin korktum:)))
Cidden torpil var bnde mulakatla girdim. Ve mulakati berbat olan bir insanla ayni kurumda çalışıyorum. Ucerli mulakata alinmistik. Ben de kapaliyim. Cok sukur artik kapalilik sıkıntı olmuyor ama

canımm hayırlı olsun ben özelde mülakat deneyimi geçirip başarılı olmuştum genelde içerde 3 tip insan oluyor, biri çok fena seni yerin dibine sokup sinirlerini kontrol etmeni sağlıyor resmen,diğeri hiç bir şey demeyen tip ağzı var dili yok, diğeri ise ılımlı sadece ılımlı sıcak olmayan tip:)sen kendine güvenin olduğunu belli et bunun için şunu de bunu yap demek yanlış olur rol ezberlemişsin gibi komik durur yani:)spontane gelişiyor zaten ama oturma pozisyonuna dikkat et canım ellerin birbirine kenetlenmesin konuşurken avcunu yukarıya bakacak şekilde konuş,sürekli öyle duramayacağın için her iki elini her iki dizine koy dizlerini ovuşturma ama ağrıyo gibi:)

bu arada torpilsiz olmaz diye düşünme benim ne özelde ne de devlette ne de tayin işinde hiç bir yerden torpilim olmadı, elbetteki dayın amcan varsa kullan benim yoktu kısmen vardı aslında ama ben ele güne diyeceğime alnımın akıyla kazandım çokta mutluyum ama sağlam torpilin varsa kullan benim çok sağlam olsa alnımın akına falan bırakmazdım şansa bırakmazdım yani:)ama torpilsizde alınabilirsin ancak kapalı olman biraz algıları zorlayabilir modern şekilde giyinmeni tavsiye ediyorum yani tesettür kısmına asla laf söylemiyorum onu sen çok daha iyi bilirsin ama siyah bir pardesüyle gidersen 1 kişi alacak olsalar almayabilirler özen önemli yani çok şık uzun tunikler var uzun yelekler şimdi çok modahem kemerli kuşaklı olduğu için daha şık duruyor bence,ciddi bir renk tercih et lacivert iyi bir seçim, altına giyeceğin ayakkabı topuklu da olur şık bir babette olur, seni ön plana çıkaracak diğerlerini değilde niye seni alsınlar sorusuna vereceğin ip uçları seni öne geçirir bu fırsatı sen kendin oluşturmaya çalış

Torpilsiz bi iş olmuyor malesef bu ulkede moralinizi bozmak istemem ama istisnalar hariç bnm girdigim mulakatlarda hep torpil on plandaydı uzak bi sehirdeysen masraf etme yada olmazsa uzulme bol sans...
Aynen bu mülakat bir yıldır süründürdü bizide millet dayı buluyor... bizde 9.sıraraydk 30.bile asılda...

Bu torpil olayları yüzünden KPSS'den başlamadan vazgeçenlerdenim. 2016'da mezunum, İktisat. İşin içine torpil girmese ben o A grubu kariyer memurluğuna girebilmek için gece gündüz çalışırdım. Alınınca da adam gibi işimi yapardım ama durumlar çok kötü. Torpilsiz girecek olan herkese şans diliyorum, bu torpil işlerine zamanında ve şu anda bulaşan kim varsa, umarım ettikleri şey yanlarına kalmaz, hayat o kadar kişinin hakkını onlardan umarım alır. Çok sinir oluyorum torpil lafına bile, kusuruma bakmayın lütfen.
Büyük konuşmayayım ama emeklerimin boşa gitmesini kaldıramam sanırım ben, emeklerim havaya gideceğine gidip asgari ücretle çalışmayı tercih ederim çünkü benim için çok ağır birşey o. Birçok insan için de öyle.
Konu sahibi, bol şans, umarım her şey gönlünce olur.

Back
X