- 9 Ekim 2020
- 818
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Gelecek yaza bir daha basvurursunuzaslında benim son görüştüğüm alanımla alakalı çok büyük bir kimyasal üreticisiydi.
beni eleme sebepleri ders program yoğunluğumun belli olmamması ve sınıf olarak küçük olmammış.
yani mühendisliğin en zor derslerini henüz vermediğim için devamlılığmın sorun çıkarabilecek olmasıymış.
yoksa baya olumlu geçmişti.
1 ayda toplam başvurduğum yer sayısı 500Yeni mezunlar bile deneyim olmadığı için 6 ay iş bulmakta zorlanıyor bu aralar. Sen bir de mezun değilsin daha çok arşınlaman lazım iş kovalamayı..
Daha 2.mülakatta elenmekten yoruldun. Hımm. Bu hayat seni yorar.bugün 2.ci mülakatıma girdim kendi alanımda tamamen ilgili bir firmaydı.
ona rağmen elendim.
artık ne yapacağımı bilmiyorum artık elenmekten yoruldum.
Artık millet sadece başvuru ile kalmıyor sektördeki şirketlere gidip elden cv bırakıyor..1 ayda toplam başvurduğum yer sayısı 500
Aslında benimki biraz uzun bi hikaye. Dışardan bakıldığında süper kurumsal bi şirkette çalışıyorum. Şartları iyi. Yaşadığım şehirde de daha iyi şartlara sahip bir yer bulmak zor. Spesifik bir birimde çalışıyorum, yani ben burda a biriminde çalışıyorum ama bu birim dışardaki karşılığı hep ab birimi ac birimi birlikte gibi geçiyor. Sadece a bilen aramıyorlar yani. Kurumumda yer değiştirip o b birimini veya c birimini öğrenmeme de izin verilmiyor eşek gibi bindiler sırtımıza sürünüyoruz işte.İş hayatında deneyimsiz birinin iş bulması zor kabul ediyorum da sizin niye bu kadar meşakkatli bir süreç oldu ki?
İkinci mülakatta mı yoruldun Vanessa? Sevgili peşinde koşarken hiç yorulmadın ama?Sahi kaynvalden nasıl?bugün 2.ci mülakatıma girdim kendi alanımda tamamen ilgili bir firmaydı.
ona rağmen elendim.
artık ne yapacağımı bilmiyorum artık elenmekten yoruldum.
Stajyer olaraksa olabilir. Yetkinlik gereken alan ise daha yolun başındakilerın o alan hakkında bilgisi yoktur diye istememişlerdir. Çalışan olaraksa niye sizi alsınlar ki? Mezun değilsiniz.kızlar aslında benim son görüştüğüm alanımla alakalı çok büyük bir kimyasal üreticisiydi.
beni eleme sebepleri ders program yoğunluğumun belli olmamması ve sınıf olarak küçük olmammış.
yani mühendisliğin en zor derslerini henüz vermediğim için devamlılığmın sorun çıkarabilecek olmasıymış.
yoksa baya olumlu geçmişti.
bildiğimiz 5001 ayda toplam başvurduğum yer sayısı 500
kanka sen önce bir nickini argo seçmeseydin keşkeİkinci mülakatta mı yoruldun Vanessa? Sevgili peşinde koşarken hiç yorulmadın ama?Sahi kaynvalden nasıl?
senin bilmediğinbildiğimiz 500
Nikimi sana vereyim sen tut Vanessakanka sen önce bir nickini argo seçmeseydin keşke
İkinci kelimesini 2.ci şeklinde yazması yeterince açıklayıcı bence.Yeterli görülmemişsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?