Multiprobeoctocrom kiti ile fish çalışması

chnb

3 prensim bir de melegim
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
17.643
1.866
223
Merhabalar, son olarak doktorum siz gerçekten araştırılmalık bir vakasınız dedi. Ben 4 gebelik geçirdim. 1. ve 4. gebeliğim 8 haftalıkken 4 haftalık gelişimi gösterdi ve ilki kendiliğinden doktor kontrolünde düştü. 4. sü kürtajla sonlandırıldı. Asistan doktorun bir gün öncesi vajinal verdiği hap nedeniyle gece düşük gerçekleşmiş ve genetik raporda koryon villusları saptanamadığı için bir sonuç elde edemedik. 2. gebeliğimde düşük tehdidini tedavi ile aştık.(progestan) 29+4'te barsak enfeksiyonu nedeniyle 4 cm açılmam oldu. 11 gün hastane yatışı sonucu 38 haftaya kadar yatarak oğlumu dünyaya getirdim. 3. hamileliğimde ise rahimağzı yetmezliği ile 25 haftalık erken doğum nedeniyle bebeğimi 4 gün yaşam mücadelesinden sonra kaybettik. Ben de ayrıca pıhtılaşma sorunu ve ANA problemi de eklendi. 100 hücrede yapılan genetik incelemede bende sorun çıkmadı. Eşimin ise sonuç şu: 46XY(50), 47xy+mar(50),Hastaya multiprobe octocrom kitiile fish çalışması önerilmiştir yazıyor.

Doktorum siz sağlıklı bir çocuk bu kadar sorunla nasıl dünyaya getirdiniz gerçekten incelenmesi gereken bir vakasınız dedi. Bundan sonra yeniden anne olmak için neler yapmalıyım? Bu aradaiş nedeniyle Hatay'da yaşıyorum...

Teşekkürler.

Bu arada 25 haftalık bebeğimi rahimağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim. Rahim boynum çok kısa imiş. Hamileleiğim olur da ilerlerse (pgt ya da normal yolla ) serklaj şartmış. Bunu da eklemek istedim.

benim sorunum endometriozis....
bir defa kendiliginden gebe kaldim...
beta 600 e kadar cikti....
sonra kese gorunmedi kanamam oldu...
ilk ivf tedavimde tam kalp atislari duyulsun diye giderken kanamam oldu...
dusuk oldu...
2.ivf de beta 57.8 kadar cikti..2,gun 50 oldu yine olmadi genetik test te sorun yok...
pihtilasma sorunuy yok ama yinede cleaxane kullandim....

Back
X