• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Multivitamin folik asit omega ocean mummy

efruzee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
13
Merhaba arkadaşlar, 12. Haftam bitti ocean mummy kullanmaya başladım dün gece içtim yattım ve sabah feci bir baş dönmesiyle uyandım. Ne yapmalıyım? Bırakıp devletin önerdiği demir ve d vitamini ayrı ayrı mı içmeliyim yoksa bu vitamini başka şekilde mi kullaniyim zaman olarak?

Bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum isterseniz doktirunuza sorun

Kızlar aranızda hamileliğinde ocean extramag magnezyum kullanan oldu mu. Benim henüz yeni bacak kramplarım için doktor verdi ama ilacın araştırmasını yaptığımda hamilelik için kesin bi bulgu bulunmuyor hatta bazı yerlerde çok önerilmiyor. Aranızda kullanan oldu mu

Kızlar aranızda hamileliğinde ocean extramag magnezyum kullanan oldu mu. Benim henüz yeni bacak kramplarım için doktor verdi ama ilacın araştırmasını yaptığımda hamilelik için kesin bi bulgu bulunmuyor hatta bazı yerlerde çok önerilmiyor. Aranızda kullanan oldu mu
bana da doktorum aynısını verdi ama bende nutraxin magnezyumu vardı , o bitince belki alırım.

Back
X