- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Galiba ama şartelde şüphelilerdeMımdan mı çıkmış yangın
Yok ya kalsın işte anı daha yapmayız amaKızlar zamanınız olunca sista ve fakirlerin profillerine yazdıklarımızı silelim olur mu ?
Kız banlaniriz yazdigin içeriği silmek yasak ben sildim 1 kere sadece ban yedimKızlar zamanınız olunca sista ve fakirlerin profillerine yazdıklarımızı silelim olur mu ?
Ozaman ayakları havaya dik tansıyondur belkiArkama yaslanmamam çünkü yatırıyorum
Byyy yine gelHadi öptüm hepinizi kızlar
Yarıya kadar dikili dizlerimi açamıyorum ki oturmaktan yatmaktanOzaman ayakları havaya dik tansıyondur belki
İnşallahByyy yine gel
Hadi ya bilmiyordumKız banlaniriz yazdigin içeriği silmek yasak ben sildim 1 kere sadece ban yedim
Küs degiliz ki barışalım.
Küs olduğumuzu kim söyledi
İsteyen istedigi yerde sohbet edebilir artık.
İsteyen istedigi yerde sohbet edebilir artık.
ortalık karışmış ya olay yok anlamındaKüs olduğumuzu kim söyledi
Ama yine de eliniz boş gelmeyin
Canım bizimle ilgili bi durum yoktu ama 2.bi seferde bizle ilgili olabilir diye üzüldüm ben yani ciddiye alıp sataşan olur birbiriyle kimse kimseyle kötü olmasın.ortalık karışmış ya olay yok anlamında
Canım bizimle ilgili bi durum yoktu ama 2.bi seferde bizle ilgili olabilir diye üzüldüm ben yani ciddiye alıp sataşan olur birbiriyle kimse kimseyle kötü olmasın.
Çünkü sistalarlada fakirlerlede düşman degiliz sadece şakaydı.
ok canımCanım bizimle ilgili bi durum yoktu ama 2.bi seferde bizle ilgili olabilir diye üzüldüm ben yani ciddiye alıp sataşan olur birbiriyle kimse kimseyle kötü olmasın.
Çünkü sistalarlada fakirlerlede düşman degiliz sadece şakaydı.
Yolladık cnmKuzular sizinle bir sorunumuz yok sohbetinize devam edin lutfen cicekler odamiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?