Taklitlerimden sakınınFotosu belki aynıdır ne bilim bu şekil bi foto hatırlıyorum
Ay merak ettim kimdi o hele biara bakayımTaklitlerimden sakının
Duvarlarınızdaki yazıları silebilirsiniz, profil yazılarını silmeniz ban sebebi değil, forum içinde açtığınız konu veya topiklere yazdığınız mesajların içeriğini silmek banlanma sebebi.Kız banlaniriz yazdigin içeriği silmek yasak ben sildim 1 kere sadece ban yedim
Yaz abla yaz yaz :)Duvarlarınızdaki yazıları silebilirsiniz, profil yazılarını silmeniz ban sebebi değil, forum içinde açtığınız konu veya topiklere yazdığınız mesajların içeriğini silmek banlanma sebebi.
Senin sildiğin içerik başka sebepten uyarı almış, istersen özelden yazarım neden olduğunu
İster kendi duvarınıza ister herhangi bir üyenin duvarına yazdığınız herşeyi silebilirsiniz.Yaz abla yaz yaz :)
Başkasının duvarına yazdık onlarida silebiliyor muyuz abla yani
İster kendi duvarınıza ister herhangi bir üyenin duvarına yazdığınız herşeyi silebilirsiniz.
Duvar yazıları ne zaman uyarı alır derseniz de maksadını aşan, site kuralları veya yasalara aykırı yazılar olduğu zaman uyarı alır, öyle durumlarda silmiş olsanız bile uyarı veriyoruz.
Onun dışında dediğim gibi duvarınıza yazdıklarınızı silmek banlanma sebebi değildir.
olsun yine de sen söyle biz yapalımBaşkanlıkta yok artık
Burası hepimizin
Evet ablacim ben de de öyle oldu :)İster kendi duvarınıza ister herhangi bir üyenin duvarına yazdığınız herşeyi silebilirsiniz.
Duvar yazıları ne zaman uyarı alır derseniz de maksadını aşan, site kuralları veya yasalara aykırı yazılar olduğu zaman uyarı alır, öyle durumlarda silmiş olsanız bile uyarı veriyoruz.
Onun dışında dediğim gibi duvarınıza yazdıklarınızı silmek banlanma sebebi değildir.
Bende de aynısı oluyorhoodumuzu temizleyeyim birazyogurt mayaladim acacam birazdan. bin kere mayaladim her seferinde ya tutmazsa korkusu
Kaç saat bekletiyorsun :)hoodumuzu temizleyeyim birazyogurt mayaladim acacam birazdan. bin kere mayaladim her seferinde ya tutmazsa korkusu
5 kg sütü 6 saat tutuyorum :)Kaç saat bekletiyorsun :)
Hah ben diyecektim 5-6 saat tut diye :)5 kg sütü 6 saat tutuyorum :)
3 saat durdurmadim hiç. aynen sanki bana da tam tutmaz gibi geliyo o zaman. marketten cok istisna aliyorum. ev yapımı zayiflatiyo hem :))Hah ben diyecektim 5-6 saat tut diye :)
3 saat durur diyor çoğu insan ama tadı hala süt tadı olarak kalıyor o zaman.
Ev yapımı gibisi yok marketten alınanları asla yiyemem ben de
kaptan digerlerinde dolaşıyor
Çabuk gel kaptan bize görev neyin bişey verkaptan digerlerinde dolaşıyorgelir birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?