Sağol nabeeerİyidir senden diyecektim ama geçmiş olsun
Gunaydin canim guzel mesajin icin tesekkurlerHani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.
Pistt fıtık seviyorummmmmmm seni ❤ bulcama öteki topikten günaydın demiştim sana da başka yerden demiştim ama olsun bı de buradan selam verip öpiyimGunaydin canim guzel mesajin icin tesekkurler
Aaa tompik karismisPistt fıtık seviyorummmmmmm seni ❤ bulcama öteki topikten günaydın demiştim sana da başka yerden demiştim ama olsun bı de buradan selam verip öpiyim
Olsun münuslere yaz ne olacak sen münüş sevmiyor musun? Sen beni sevmiyor musun?Aaa tompik karismissistalara yazıyorum sandim
Seviyom balim sistalara yazdim sandim sadeceOlsun münuslere yaz ne olacak sen münüş sevmiyor musun? Sen beni sevmiyor musun?
Tamam o zaman :)Seviyom balim sistalara yazdim sandim sadece
Seni sevmeyen ölsün:)Tamam o zaman :)
Ölmesin ya ben kinci değilim :) onlar da yaşasın ama ben olmadan biraz anlamsiz olur hayatları :)))Seni sevmeyen ölsün:)
Evet eynen oyle:))Ölmesin ya ben kinci değilim :) onlar da yaşasın ama ben olmadan biraz anlamsiz olur hayatları :)))
Günaydın tuzsuzBir selâmda benden günaydın hatunlarrr
Günaydın tuzsuzum nasılsın ? :*Bir selâmda benden günaydın hatunlarrr
Datlimmmm nasilsinnnnnGünaydın tuzsuz
Wuhuyyyyy kimleri görüyorum buralarda muhtarımızda buradaymış iyiyim canım benim sen nasilsinGünaydın tuzsuzum nasılsın ? :*
Hepi topu 5 tane münüsüz zaten biri de benim :))) gelenlere ev sahipliği yapiyim dedim :)) çay/kahve??Datlimmmm nasilsinnnnn
Wuhuyyyyy kimleri görüyorum buralarda muhtarımızda buradaymış iyiyim canım benim sen nasilsin
iyim canim sen nasilsin dedigim kisiye ulastinmiDatlimmmm nasilsinnnnn
Wuhuyyyyy kimleri görüyorum buralarda muhtarımızda buradaymış iyiyim canım benim sen nasilsin
Ahahahahha iyi yapmışsın kuşum bi sade kahve alayım o vakitHepimiz topu 5 tane münüsüz zaten biri de benim :))) gelenlere ev sahipliği yapiyim dedim :)) çay/kahve??
Ben de iyiyim hamdolsun :))
Tamam hemen hazırlıyimAhahahahha iyi yapmışsın kuşum bi sade kahve alayım o vakitzahmet olmazsa
Bende iyiyim çok şükür tatlım yok ulaşmadım henüziyim canim sen nasilsin dedigim kisiye ulastinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?