- Emoji Skoru
- 15.809
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
- #1.261
Hani banaTamam hemen hazırlıyim
Ellerine sağlık canım benimmmmTamam hemen hazırlıyim
Anladim canimBende iyiyim çok şükür tatlım yok ulaşmadım henüz
Cay mi kahve mi görseldeki pideden istersen kalmadıHani bana
Afiyet olsun :*Ellerine sağlık canım benimmmm
Banane ben cayla kiymali borek istiyorumCay mi kahve mi görseldeki pideden istersen kalmadı
Canimcim o karisik (kaşarlı kıymalı sucuklu) pideydiBanane ben cayla kiymali borek istiyorum
Diyetteyim la ben kıymalı börek diyor bakBanane ben cayla kiymali borek istiyorum
Kiymali borek istiyirumCanimcim o karisik (kaşarlı kıymalı sucuklu) pideydiçay hazırlıyim dur
Azicik ucundan al kuzum nolcek:)Diyetteyim la ben kıymalı börek diyor bak
Tamam ben senin yerine yerimOlmazzzzzz
Bak yaaaaaTamam ben senin yerine yerim
Neslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)Kiymali borek istiyirum
Yemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydimBak yaaaaa
Oyy bak bak borekten kurtulaman istiyorumda istiyorumNeslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)
Çocuk yere baksa mama diyor göğe baksa mama diyor
Suç bende foto koydumYemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydim
Gel ismarliyim beee istediğin börek olsun ❤Oyy bak bak borekten kurtulaman istiyorumda istiyorum
Hemen alalım abowwwwww obez olma yolunda ilerleyen bir ana ogullllNeslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)
Çocuk yere baksa mama diyor göğe baksa mama diyor
Tamam bee istemiyom tista talimSuç bende foto koydum