- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
Hani banaTamam hemen hazırlıyim
Ellerine sağlık canım benimmmmTamam hemen hazırlıyim
Anladim canimBende iyiyim çok şükür tatlım yok ulaşmadım henüz
Cay mi kahve mi görseldeki pideden istersen kalmadıHani bana
Afiyet olsun :*Ellerine sağlık canım benimmmm
Banane ben cayla kiymali borek istiyorumCay mi kahve mi görseldeki pideden istersen kalmadı
Canimcim o karisik (kaşarlı kıymalı sucuklu) pideydiBanane ben cayla kiymali borek istiyorum
Diyetteyim la ben kıymalı börek diyor bakBanane ben cayla kiymali borek istiyorum
Kiymali borek istiyirumCanimcim o karisik (kaşarlı kıymalı sucuklu) pideydiçay hazırlıyim dur
Azicik ucundan al kuzum nolcek:)Diyetteyim la ben kıymalı börek diyor bak
Tamam ben senin yerine yerimOlmazzzzzz
Bak yaaaaaTamam ben senin yerine yerim
Neslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)Kiymali borek istiyirum
Yemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydimBak yaaaaa
Oyy bak bak borekten kurtulaman istiyorumda istiyorumNeslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)
Çocuk yere baksa mama diyor göğe baksa mama diyor
Suç bende foto koydumYemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydim
Gel ismarliyim beee istediğin börek olsun ❤Oyy bak bak borekten kurtulaman istiyorumda istiyorum
Hemen alalım abowwwwww obez olma yolunda ilerleyen bir ana ogullllNeslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)
Çocuk yere baksa mama diyor göğe baksa mama diyor
Tamam bee istemiyom tista talimSuç bende foto koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?