Mutfak Dekorasyonu murdum mutfal dolabi

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Kizlar konuyu bilerek buraya actim cunku mutfak bolumune giren olmuyor acil yardima ihtiyacim var mutfagimi murdum ve beyaz mutfak dolabi begensim fkat yaptiracagim yer cok parmak izi vrakir dedi ama ben cok begeniyorum kullanan varmi memnunmusunuz lutfen yardim edin

Kizlar konuyu bilerek buraya actim cunku mutfak bolumune giren olmuyor acil yardima ihtiyacim var mutfagimi murdum ve beyaz mutfak dolabi begensim fkat yaptiracagim yer cok parmak izi vrakir dedi ama ben cok begeniyorum kullanan varmi memnunmusunuz lutfen yardim edin
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Asla memnun değilim sakın ama sakın Allah rızası için yaptırma ..Bir kere elin bi değsin kirli ya da değil anında iz bırakıyor ..Hiç bir mutfak temizleyicisi onu pırıl pırıl yapmıyor elinde bir bez sürekli temizliyorsun ..Lanet ettim yaptırdığım güne bir daha asla yaptırmam gerçekten.Samimi söylüyorum tahta eski modellerden yaptır buna hiç bulaşma ..Bak aklıma geldi nasıl sinirlendim ...

koyu duşuyor mutfagi karartıyor yengemin var ondan biliyrm

bence cappicino güzel duruyor istersen bak ,benim hoşuma gidiyor açıkçası ,bir de sadece beyaz onu da temizlemesi zor ama o nefret gelen mor kadar değil ...

Valla yardım edebildiysem ne mutlu ..Ben tam bir mor hastasıyım yani mor ne olursa kabulumdür,kiracıyım ama mutfak çok eskiydi biz de istikbalden yenisini yaptırdık.Bir dünya para verdik tutturdum mor da mor diye al sana mor ...Çok doluyum bu konuda telleyemezsin izi kalır,güçlü detejan kullanamazsın lekesi kalır ,parmak değer,yağ sıçrar olduğu gibi orda aman yani gördüğünde kaç ...Kendi evim olsa çok samimiyim tahta yaptırırım onu bedavaya yapsalar yaptırtmam kapakları söküp atasım geliyo :mad::mad: Ama bir de şu dikkat et dolaplar raflı olsun.dolabın küçük küçük değil kullanışlı olsun.Dolap çok olsun ..Dışarda hiç bir şey kalmasın..Bir de kiler dolabını mutlaka yaptır çok işe yarıyor son olarak beyaz eşyaların üstünü kapattır dolapla çünkü açıkta hiç hoş durmuyor..yarim gibi kalıyo dolaplar..

forumdakı en guzel murdum mutfaga ben sahıbım bence :D
yanı acılan tum konulara baktım ama en ıyısı bende buyuk mutfagım halılarım vs hersey uygun ancak acayıp leke kalıyor
evet
1 sene ıcınde bır ev daha edındıgımızde daha gonlumu alan bısı olmazsa sanırım yıne beyaz murdum mutfakla devam ederım orada

Back
X