murgiz(gizemim)bugün sabah ARDASINI doğurdu kızlar:).

kızlar şimdi gizemle konuştum.hepinizi çok sevdiğini söyledi.ve sizlere çok çok teşekkür ediyor.merak etmeyin gizemiminde ardanında durumu çok iyi.tosun gibi maşallah:)

öncelikle cnm murgizimi kutlar bebişi ile mutlu sağlıklı bir hayat dilerim...ya kızlar ben çok korkuyorum murgizin hemen arkasından ben doğum yapıcam...yoksa yaklaştımı benim vakit....ya acep erken mi doğum yaptı kaçıncı haftadaydı ben 35.hf dayım....korkmaya başladım...

allah analı babalı büyütür ardayı inşallah,vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah

Ailenize yeni katılan minik yavrunuzla sağlıklı ve huzurlu bir hayat dilerim...

murgizzzzzzz hayırlı olsun canım,çok geçmiş olsun,güle güle büyüt yavrunu.ALLAH tüm hamileleri hayırlısıyla kurtarsın.

canım allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah...darısı tüm isteyenlerin başına..bu arada...ardalar çok yakışıklı oluyor haa..a.s.

hey masallah murgiz de aldi yavrusunu kucagina
allah anali babali buyutsun murgiz hatun cok sukur sende kavustun
allahim sizlere bagislasin
hayirli evlat olsun insallah
darisi bizler gibi bekleyenlerin basina
ha bi de normal dogum mu yapti yoksa sezaryen mi ?

murgızım canım..tebrık ederım senı.Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın..a.s.

kızlar canım arkadaşlarım bu konuya teşekür yazmakta çok geç kaldım biliyorum malum bebişle uğraşmaktan:)
hepinize teker teker teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiyki arkadaşımsınız
en büyük kk

fıstığım Allahım analı babalı büyütsün inşallah ardamızı.çok sevindim.darısı tüm hamişlerimizin ve anne olmayı bekleyen bizlerin başına inşallah:nazar:

kızlar canım arkadaşlarım bu konuya teşekür yazmakta çok geç kaldım biliyorum malum bebişle uğraşmaktan:)
hepinize teker teker teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiyki arkadaşımsınız
en büyük kk

canım çok tatlı oğlun:nazar: sağlıkla büyüt inş darısı başımıza

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin..bebise en güzel en hayirli kismetler ömürler versin Allahim..
:nazar: darisi bebis isteyenlerin basina artik.. banada insallah bi 2-3 sene sonra nasip olsun

Back
X