Musa'ya uygun ikici isim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İleriki yaşlarda bazı çocuklarımız isim konusunda sıkıntıda yaşayabiliyorlar,yada baka dini isimlere yönelin o zaman.
Modern isim istemiyorsunuz öyle yazmışsınız,başka isimlere yönelin bence.
başka isimler bulabilsem... çok zor isim bulmak. ve ben yurtdışında yaşadığım için daha da zor oluyor. çünkü her ismi kullanamıyoruz, okulda çocuklarla dalga geciyorlar maalesef

başka isimler bulabilsem... çok zor isim bulmak. ve ben yurtdışında yaşadığım için daha da zor oluyor. çünkü her ismi kullanamıyoruz, okulda çocuklarla dalga geciyorlar maalesef
Bulursunuz aslında biraz daha detaylı arayın,dediğim gibi işte çocuklar için sıkıntılı bir durum ..

isim konusu çok mahrem ve kişiye özel yorum yapmayı pek sevmem ama zeyd de ne bileyim mehmet en mantıklısı güzel isim en azından
Ben de sevmem o antin kuntin yeni nesil isimleri. Hayır bir de bana Kuzey Güney mi koydun demiş, bana bana ahsjahjs. Yine de düşündüğü isimlerden iyidir onlar. Hele de Zeyd Malik. Zayn Malik gibi. Ali’nin, Yusuf’un, Mustafa‘nın suyu mu çıktı anlamadım. Hep bir farklı olma çabası.

yani korkunç demek istemedim ama evet korkunç maalesef

Neden musa peki çok daha güzel isimler varken yanlış anlamayın sakın, modern bir isim düşünebilirsiniz.
K.peder ismi gibi mecburiyetten sanki..
Musa peygamber ismi , cok güzelde anlami var, tabii isim dagarciginiz sadece dizi bas rol oyunculari oldugu icin

eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor

Musa İsminin Anlamı: 1. Musevi dininin kurucusu, İsrail peygamberi ve kanun koyucusu. 2. Bir vasiyeti yerine getirmekle görevli kimse.

Musa isminin bunların dışında , bilmediğimiz bir anlamı var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…