- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Modern isim istemiyorsunuz öyle yazmışsınız,başka isimlere yönelin bence.arapça veya kuranda geçmesine gerek yok, sadece anlamı güzel olsun istiyorum
İleriki yaşlarda bazı çocuklarımız isim konusunda sıkıntıda yaşayabiliyorlar,yada baka dini isimlere yönelin o zaman.
başka isimler bulabilsem... çok zor isim bulmak. ve ben yurtdışında yaşadığım için daha da zor oluyor. çünkü her ismi kullanamıyoruz, okulda çocuklarla dalga geciyorlar maalesefModern isim istemiyorsunuz öyle yazmışsınız,başka isimlere yönelin bence.
Bulursunuz aslında biraz daha detaylı arayın,dediğim gibi işte çocuklar için sıkıntılı bir durum ..başka isimler bulabilsem... çok zor isim bulmak. ve ben yurtdışında yaşadığım için daha da zor oluyor. çünkü her ismi kullanamıyoruz, okulda çocuklarla dalga geciyorlar maalesef
Ya hahahahahahahBulduğunuz isimlerin hepsi birbirinden berbat duruyor. Devamında “bin Fadlan” falan gelecekmiş gibi.
Mehmet??siz hangi isimleri tercih ederdiniz ozaman? kuzey, güney, batı, doğu gibi isimler mi?
isim konusu çok mahrem ve kişiye özel yorum yapmayı pek sevmem ama zeyd de ne bileyimMehmet??
Ben de sevmem o antin kuntin yeni nesil isimleri. Hayır bir de bana Kuzey Güney mi koydun demiş, bana bana ahsjahjs. Yine de düşündüğü isimlerden iyidir onlar. Hele de Zeyd Malik. Zayn Malik gibi. Ali’nin, Yusuf’un, Mustafa‘nın suyu mu çıktı anlamadım. Hep bir farklı olma çabası.isim konusu çok mahrem ve kişiye özel yorum yapmayı pek sevmem ama zeyd de ne bileyimmehmet en mantıklısı güzel isim en azından
yani korkunç demek istemedim ama evet korkunç maalesefBen de sevmem o antin kuntin yeni nesil isimleri. Hayır bir de bana Kuzey Güney mi koydun demiş, bana bana ahsjahjs. Yine de düşündüğü isimlerden iyidir onlar. Hele de Zeyd Malik. Zayn Malik gibi. Ali’nin, Yusuf’un, Mustafa‘nın suyu mu çıktı anlamadım. Hep bir farklı olma çabası.
Sizin gibilere göre güzel isim "Mateo, Prince Charles, Prinze William etc. " :) :)Bulduğunuz isimlerin hepsi birbirinden berbat duruyor. Devamında “bin Fadlan” falan gelecekmiş gibi.
Musa tek basina güzelMusa'ya uygun ikinci bir isim önerileriniz var mı?
Hep bebek kalmayacak :)Özel değilse neden illa Musa? Yani hevesinizi kırmak istemem ama çok ağır bir isim değil mi sizce de küçücük bebeğe Musa. Bide yanına dusundugunuz isimlerde ağır yani
Musa peygamber ismi , cok güzelde anlami var, tabii isim dagarciginiz sadece dizi bas rol oyunculari oldugu icinNeden musa peki çok daha güzel isimler varken yanlış anlamayın sakın, modern bir isim düşünebilirsiniz.
K.peder ismi gibi mecburiyetten sanki..
Bacim dur konu sahibi bu kadar sinirlenmediMusa peygamber ismi , cok güzelde anlami var, tabii isim dagarciginiz sadece dizi bas rol oyunculari oldugu icin
eşim musanın anlamını çok beğeniyor ve kısa olmasını. Herzaman bebek kalmayacak sonuçta. Benim favorim normalinde Zeyd Malik ama çoğu çok arapça buluyor
Musa İsminin Anlamı: 1. Musevi dininin kurucusu, İsrail peygamberi ve kanun koyucusu. 2. Bir vasiyeti yerine getirmekle görevli kimse.
Musa isminin bunların dışında , bilmediğimiz bir anlamı var m
Cocuk dogar dogmaz da kuran kursuna yazdirin ki isminin anlamini, hikayesini falan 3-5 senede anca anlar cozerMusa Zeyd/ Zeyd Musa/ Musa Ethem veya Zeyd Malik nasil sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?