• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevcanvildo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.388
1.985
133
Arkadaslar medineden geliyormus hamile kalmak icin nasil kullanilir nasil biseydir bilen var mi ?

Muskat oldugundan emin misiniz?
Muskat aktarlarda var hindistan cevizinin kucugu gibi ve cok cok sert. Baharat olarak kullaniliyor.

Muskat zehirli olur gereğinden fazla alırsanız, sakın kullanmayın. Heryerde de satılır. Ama ben tavsiye etmem. Hem hiç böyle bir etkisi olduğunu da duymadım.

Gercekden mi internetde baktigimda kimse zehirdende bahsetmemisti

Bir makaleden alıntıdır:
"Öncelikle, muskat halüsinasyon yapan bir madde. Eğer yeterince tüketirseniz, amfetamin almış gibi
olursunuz ama yanında bulantı, ateş ve baş ağrısı da gelir. 5.6 gr yerseniz kıvranmaya başlarsınız, 8.5 gr yerseniz halüsinasyon görürsünüz. Eğer bütün bir muskatı yerseniz “muskat psikopatı” olursunuz.

Öldürme Oranı: 7/10
Muskat yüzünden ölen 2 kişi var (1908’de ve 2001’de). Yine de ölüme sebep vermesi mümkün. "

Bir makaleden alıntıdır:
"Öncelikle, muskat halüsinasyon yapan bir madde. Eğer yeterince tüketirseniz, amfetamin almış gibi
olursunuz ama yanında bulantı, ateş ve baş ağrısı da gelir. 5.6 gr yerseniz kıvranmaya başlarsınız, 8.5 gr yerseniz halüsinasyon görürsünüz. Eğer bütün bir muskatı yerseniz “muskat psikopatı” olursunuz.

Öldürme Oranı: 7/10
Muskat yüzünden ölen 2 kişi var (1908’de ve 2001’de). Yine de ölüme sebep vermesi mümkün. "
Ay sagol canim bunu bana soylemen cok iyi oldu

Back
X