Müsli İle 42 Gün .. var mısın ?

bencede müsliye gecın o bıtınce daha dogru secım

yerım yok ne demek olur mu oyle sey ya
tabı kı de buyurun gelın konuma sonucta aynı degıl ama sızde sabah aksam yıceksınız yanılmıyorsam
ayy cok uzuldum sız boyle dıyınce ınanın canım bugun cok sıkkın yanlış bırsey dedıysem özur dılerım..

ben de başlıyorum yarın sabah alıcam.hadi bakalım düğünüme kadar zayıflarım inşallah :)

yok canım benim ne demek özür falan, ikisi ayrı şeyler diye yerim yok dedim ama bende bitince mısır gevreğim müsli alacağım yada onuda alırım değiştirerek yerim. bir ara sadece sabah kahvaltılarında tüketiyordum etinin karışık müslisinden.

buraya yaptıklarımı yediklerimi yazarım birbirimize destek oluruz. sende üzülme hem bak diğer konunu okudum bende üzüldüm. destek olalım birbirimize

tamam cnmm yanlış bır sey söyledım sandım :)
anladım canımm tamam ama paylasım yap mutlaka

üzülmemek elde degıl kı rezıl oldum

tamam cnmm yanlış bır sey söyledım sandım :)
anladım canımm tamam ama paylasım yap mutlaka

üzülmemek elde degıl kı rezıl oldum

rezil bir durum değil, sonuçta sözlün seni görüyor değil mi? neyin rezilliğini yaşadın ki, sevdiğin adam seni kabullenmiş ki seninle.
bence bu durum seni daha da hırslandırsın yolun da, senin yerinde olsam sevinirdim bile.
zayıflayınce tekrar alışverişe gider en ideal bedeni dener havanı atarsın ohhhh

evet görüyor ama ne bıleyım bende cıtı pıtı olmak ıstıyorum..
belkıde haklısın...sırf hava atcam dıye bıle zayıflayabılırım....

çok yaygın degl bu yontem cevremde yapanlar oldu 42 gunde asagı yukarı 8 kg 10 kg gıdıyor bunyeye baglı.....
ınternete 6 haftalık basen erıtme dıyetı yaz cıkıyor
3 gun oldu ben 1 kg verdım.

süpermişşşşşş ben sabah mısır gevreği akşam bunu yesem öğlende serbest olsa ama ölçülü olurmuuu

çok yaygın degl bu yontem cevremde yapanlar oldu 42 gunde asagı yukarı 8 kg 10 kg gıdıyor bunyeye baglı.....
ınternete 6 haftalık basen erıtme dıyetı yaz cıkıyor
3 gun oldu ben 1 kg verdım.

he canım söylemeyi unuttum benim bir tanıdığım anlattı onun arkadaşı mısır gevreği ile 15 günde 7 kilo vermiş. aralarda kuru erik yiyor ve iştah kessin diye sade nescafe içiyormuş :26:

süpermişşşşşş ben sabah mısır gevreği akşam bunu yesem öğlende serbest olsa ama ölçülü olurmuuu

olur neden olmasın canımm bırlıkten kuvvet dogar dayanalım gıtsın kılolar hem o kadar da zor degıl ve basen ıcın yapabılecegım son sey bu bırde jıllıan yapıyorum.

he canım söylemeyi unuttum benim bir tanıdığım anlattı onun arkadaşı mısır gevreği ile 15 günde 7 kilo vermiş. aralarda kuru erik yiyor ve iştah kessin diye sade nescafe içiyormuş :26:

anladım canım bılıyorum o da guzel aslında. ama ben skılmıstım ondan bırde nerdeyse bununla aynı ya bunun basen erıtme ıddıası oldugundan yapayım bısey kaybetmem en fazla hayallerım yıkılır.

dertdaşlarımm
ben mutluyum canım arkadaşlarım sızler sayesınde kendıme geldım çok şükür
yarın tam gaz devam edıyorum
16 eylule yanı okulların acılacagı ılk gune kadar
sabah ogle sebze+proteın
ara da 1 porsıyon meyve
ve akşamları müsli
ile devam edecegım
16 eylulden sonra eskı duzene donecegım
amacım kılo vermem hızlansın
pazartesıye(16 eylül 2013e)
hedef 75
bakaaalımmmm hayırlısı artık ne olursa olsun uzulmek yook
ıyı kı varsınız

bravooo sana...

eee sen 1 ögünmü yiyeceksin müsliyi

günaydın
ben erkenden lıstemı yazmaya bayılıyorum
:) o gun bozamıyorum bır parca bıle mesela :)

sabah
domates, peynır ve 4 yesıl zeytınden yapılan salata

öğle
bol salata
ayran
1 parca tavuk

aksam
müsli

jıllıan 4/30
müsli 4/42
2,5 lıtre su
1 bardak yeşil çay

Canım tebrikler bırkamamana ve düzenli yapıp yazmana sevindim
Salata ve haşlanmış tavuk-ikisi beraber- kilo vermeye faydalıymış.Hiç ekmek yememen de ayrıcatakdrie şayan
Bilenlere sorayım,mısır gevreği konusu geçmiş.Gevrek derken form olanları mı kast ediyorsunuz?Bim'in sade gevreği var çok seviyorum ve yiyorum ama ne aldıryo ne verdiyo bana.Ayrıca tok bile tutmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…