Müsli İle 42 Gün .. var mısın ?

merhaba canımm teşekkürler böyle yapmam gerekıyordu
evet tavuk ve salata yag yakıyorbu dogru :)
burası müsli konusu amaaramızda gevrekle surdurende var. aynı sey kesınlıkle degıl amao da verdırıyor kg
evet form olanlardan bahsedıyoruz örnegın nesfıt vb
eger ogun yerıne kullanmıyorsanız bu yuzden vermıyor olabılırsınız. sabah kahvaltısı yerıne ornegın. şayet boyle yapıpta veremıyorsanız. müsliyi deneyin derim. ve serbest ogununuzu abartmayın :)

sabah hiç iştahım yoktu, bu saat oldu sadece küçük bir kase nestle nesfit yedim. birazdan yeşil çay veya beyaz çay içerim. akşam yine bir kase nestle nesfit ve elma yerim. birde ben günde 2 tane bazen 3 tane sade maden suyunun içine çeyrek limon sıkıp içiyorum.

Son düzenleme:

nden canım.. mutlaka meyve fılanye öğün atlama canım
evet lımonlu su cok faydalı ıyı yapıyorsun

merhaba dıyecegım ama gelen gıden yok nedeeeen
bugun dıyet dahılınde beslenemesmde az beslendım
sebebı dershane! cok yoruluyorum yokkkkkk yaaaaaaa yemem ben dershanede yemek!!! dedım ama
sonuc ortada bu yuzden ne olursa olsun elma yogurt vs gotrmelıyım dershaneye
bır de aksam yemege davetlıyız
muhtemelen eve dönmemız 12yı bulur
öptümm sızı canlarrrr
not: 3 gun saf proteın yapmak zorundayım
1.cok şişim
2.gram oynamıyor!!!
bıldıreyım dedım. ama müsliyi bırkmak yokkkk!
bırde bugunde spor yok :/

Son düzenleme:
ben de aldım müsli ve bugün sabah ve öğle yedim. fena değilmiş... inş kilo veririm. ama sabah kaseye koydum mısır gevreği gibi üstüne de süt çok fazla geldi bitiremedim. kaç kaşık koymak gerek müsliden?

Ayhh evet ben onu zevkine öğün olarak tüketiyorum
Ben gelicem inş dün müslialdım bu gece yerim inşaallah.Uyku saatlerim biraz kayık da saat 10 gibi acıkırım (sabah 5 te yatarım)
Kesinlikle dışarıda işin varsa evden götürmelisin valla hiç masum şeyler yok.Salata bile alsan basıyorlar yağı
Şişkinliğini karbonatlı su ile atmayı denedin mi canım?
Dershane ne için öğrenci misin??

ne guzel ya ben tavugu cok zor tuketıyorummm..
süperrr beklerım burada paylasımlarınızı yapablırsınız ıstedıgınız her an konu sizin
brde o kadar para bayılıyoruz getırıyorlar tatsız tuzsuz benım yedıgımyerde...
tavukda mınnacık koyuyorar
evet öğrencıyım unıversıteye hazırlanıyorum

özür dilerim ya cvp atmıstım gıtmemıs
evet tadı mukemmel degıl ama tatlı ıhtıyacını bastıracak derecede .. verırsınz verrsnz merak etmeyın:)
2 yemek kasıgı maxımum 3 yemekkasıgı yeterlı

günaydınlar

ben bi türlü gidip alamadım müsli çocuktan dolayı çıkamadım markete,eşime söledim alıcakaldığında kahvaltım şenlenicek
ama diyete devam ediyorum tabi kendi listemle.

nasıl gidiyor canım,kiloda oynama varmı??

merhaba canımmm
anladım canım hadı bakalımmm yanında meyve fılanda tuketebılırsın yogurtla yedıgınde meyveyı ıcıne koyabılırsınnn :)
ama o kdr umut baglama o kadr super degıl
belkı sen cok seversın
yok canım ben muslıye araverdım bıraz okul acılck kılo vermem yavasladı hızlansın dıye..
ama emnım sana cok verdırcek bak sebnem dedı dersın öyle hıssedıyorum ben cok oyndım metabolızmamla dengemı bozdum.

ah ah bende neler yaptım vericem diye şebnemcim.verdim aldım verdim aldım.vücut kendini şaşırdı.ama bu sefer son,bu iş bu sefer biticek.hep birlikte yapıcaz tatlım

selamlar,nasıl gidiyoo müsliyle zayıflama?.ben bugün aldım yarın sabah denicem kahvaltıda ama kalorisi yüksek geldi bana biraz.100 grda 300 civarı kalorisi var.haydi bakalım hayırlısı

selamlar,nasıl gidiyoo müsliyle zayıflama?.ben bugün aldım yarın sabah denicem kahvaltıda ama kalorisi yüksek geldi bana biraz.100 grda 300 civarı kalorisi var.haydi bakalım hayırlısı

merhaba canım ben pek surduremıyorum ya..
sınava hazırlanıorum ya annem bır yandan sureklı sabah muslı yemek baydı
cok ınanıyorum muslınn zayıflatacagna ama surduremyorum ne kdr ıstesemde.
fakat bu konuyu surdurcem az da olsa deneyımım oldu .. yanı gelen gıden ınsanlar baslamak ısteyenler burdan surdursun.

bende bu sabah kahvaltıda müsli denedim.kalorisine göre tadı tatmin etmedi beniyani o kaloriyi kahvaltılıklardan almak daha mantıklı geldi.ama canım yemek istemediği öğünlerde aç kalmamak adına ve besleyici olması açısından yicem.

sınava hazırlanıyosun madem çok aç bırakma kendini canım,yediklerine dikkat etsen bile bişeydir sonuçta.
başarılar sınavında

arkadaşlar yoğurtla deneyin,
içine bir tatlı kaşığı vişne ve ya çilek reçeli koyun....
Harika oluyor... İçine kuruyemişi çok kyounca beklenilen faydayı sağlamıyor bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…