- Konu Sahibi yrmbraralk
-
konun hayırlı olsun canım :)
Ben de Bimde satılan müslilerden kahvaltıda yiyordum önceden :)
Tadi gayet güzel. İnşallah verirsin kilolarını . Takipteyim canımmm
hayırlı olsun.içinde meyve kurusu falan var kesin güzeldir müslinin tadı.kahvaltıda domates salatalıktan böğğğ geldi.güzel bi alternatif olabilir...
ya acayip canım çekti resmide görünce.öle albenili bi görüntüsü yok ama tatlıyı kestim ondan heralde
en iyisi ben bunu kahvaltılarda diyet listeme ekliyim,peynir ekmek yerine.alıcam marketten
oley müsli arkadasım olduuu
içine az tarçında koyarsak kan şekerinide düzenler sanırım.ay prof olduk çıktık heee
ben kuşhan listesini uyguluyorum 1 hafta bugün bitiyo.tabi kendimce eklemeler yapıcam artık müsli gibi
teşekkür ederimm :)
bımde muslı mı var gormedım sanırım nesfıt tarzı seylerden bahsedıyorsun kuru meyvelı bu onlardan degıl aslında cunkı onlar karbonhıdrat agırlıklı.
ama o da sabahları gıdıyordu :))
amın ınsallah verırım kararlıyım
çooook sagol
yok canım normal senin yediğin gibi tarzdan var. :)
Kuru meyveler falan var . Mor paket :)
Ender saraç da yıllardır müsli der durur.Evde duruyo tadını pek beğenmemiştim ama içeriği çok zengin olduğu için alışmak istiyodum.Bimden aldım.İnşaallah katılırım ben de.Ama iki öğün değil de sadece akşam öğünümü yapayım.
Ben öğlen tüketiyorum nestle'nin gevreğini kullanıyorum bazende biminkiniçünkü öğlen yemek yemeyi hiç ama hiç sevmiyorum sabah kahvaltımı akşamda hafif yemeğimi yiyorum o kadar ara pek yapmam aklıma gelirse.
Spor çok önemli isterseniz obezite cerrahisi olanların menüsü gibi beslenin yani bildiğin aç yaşayın yürüyüş veya cardiyo olmassa o iş zor
Olsa bile vücut sıkı olmuyor
selammm, bende mısır gevreğine başladım, oda olabilirmi ?
merhaba
maalesef aynı şey degıl
mısır gevregı karbonhıdrat ıerıyor cok fazla
müsli daha farklı
ama mısır gevregınden olumlu sonuc alan var. devam edebılırsınız yanı bende denemstım 1 ayda 6 kılo vermıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?