- 12 Şubat 2023
- 164
- 24
- 28
- 35
- Konu Sahibi semiramist01
Mustafa Sıtkı gözeler burun estetiği olan varmı? Memnun kaldınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben Mustafa Hoca'ya 9 ay önce ameliyat oldum benim burnum çok büyüktü yüzümü kaplayacak şekilde bir kemiğim vardı Mustafa Hoca benim kocaman burnumu aynı barbie bebek gibi yaptı güler yüzlü ilgisi alakasıyla sizi çok motive ediyor... Ameliyata o kadar mutlu girdim ve bir öyle de çıktım ameliyat sonrası süreçte de tampon dışında bir zorlanmam olmadı. Her gören insan burnumu soruyor olumsuz bir tane yorum almadım öyle söyleyeyimMustafa Sıtkı gözeler burun estetiği olan varmı? Memnun kaldınız mı?
Merhabalar bende oldum ameliyat 2nci günüm zorlanıyorum sisliklerjm olmaya başladı bunlar normalmi ? Burnunun içinde kocaman tamponlar da varMerhaba ben Mustafa Hoca'ya 9 ay önce ameliyat oldum benim burnum çok büyüktü yüzümü kaplayacak şekilde bir kemiğim vardı Mustafa Hoca benim kocaman burnumu aynı barbie bebek gibi yaptı güler yüzlü ilgisi alakasıyla sizi çok motive ediyor... Ameliyata o kadar mutlu girdim ve bir öyle de çıktım ameliyat sonrası süreçte de tampon dışında bir zorlanmam olmadı. Her gören insan burnumu soruyor olumsuz bir tane yorum almadım öyle söyleyeyim![]()
Evet tabi ki benim de morluğum çok fazla oldu 10 dakika buz tutup 45 dakika aralarla devam ettim 2-3 günde morarıklar gitti korkmayınMerhabalar bende oldum ameliyat 2nci günüm zorlanıyorum sisliklerjm olmaya başladı bunlar normalmi ? Burnunun içinde kocaman tamponlar da var
Nasıl düşüyor anlayamadım 1 yıl sonraçok ilginç çevremde ona amaleiyat olup da aşırı memnun olanlar da var . Ama hiç memnun olmayanlar da var. Sonradan (1 sene sonra filan ) düşüyormuş genelde yaptığı burunlar . Tabi düşmeyip memnun olan da var
Suan nasilsiniz memnun musunuz?Merhabalar bende oldum ameliyat 2nci günüm zorlanıyorum sisliklerjm olmaya başladı bunlar normalmi ? Burnunun içinde kocaman tamponlar da var
mustafa sitki gozelere sakin olmayin fonksiyonel olarak da goruntu olarak da insanlari batiriyor kasap doktorSuan nasilsiniz memnun musunuz?
Ben dr burak dikmenle anlaştım 15 güne oluyorummustafa sitki gozelere sakin olmayin fonksiyonel olarak da goruntu olarak da insanlari batiriyor kasap doktor
Evet beni de numaramı bırakınca aramıştı daha gidip muayene olmadan iban atıyor 2.000 kapora at eiye bu ne burhan pazarlama kafası dr burak dikmen tavsiye ederim işleri de iyi ki asistanların burnuna bakın ben yakından gördüm sahane kendisi de çok tatlı bir doktor bu hafta aneliyatvolucam sonucu paylasirimmustafa sitki gozelere olmadigin icin sevindim adina yaptigi burunlari incelersen kaydirak kalkik ve de daraltiyor sonra revizyon icin doktor ariyorsun.